Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, assignment said:

Jbg sada, ako ti je to jedini argument, jeste da je imao dobar tim, ali imali su i makar 3-4 druge ekipe taj budzet pa nisu bili na F4... Ali nisi odgovorio na moje bitnije pitanje o tim ljduskim (ne) kvalitetima....

Nije lako voditi ni takve timove. Posebno je Džejmsov Monako specifičan. Da je lako, svaki gazda bi gledao da uštedi i stavio bi tebe ili mene za trenera.

Obradović je nesumnjivo dobar trener i baš za ovako koncipirane timove bolji izbor od Radonje na primer. A da li će da klikne, može i ne mora naravno.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Zavirih malo na Obradovicev tviter, ono je teski krindz. Mislio sam da je barem pismen.

6 minutes ago, assignment said:

Jbg sada, ako ti je to jedini argument, jeste da je imao dobar tim, ali imali su i makar 3-4 druge ekipe taj budzet pa nisu bili na F4... Ali nisi odgovorio na moje bitnije pitanje o tim ljduskim (ne) kvalitetima....

Nisam ti odgovorio jer nemam sta, ne poznajem Obradovica licno. Ono sto znam je da sam od sto ljudi, ukljucujuci i jednog igraca iz bivseg Obradovicevog mandata, cuo sve najgore o njemu kao coveku. U to se uklapa i ono sto svi znamo, da je uspeo da se pobije s Milenkom Topicem. Ko se uopste moze posvadjati sa jebenim Milenkom Topicem za kojeg svi kazu da je ljudina kakva se retko vidja? I to dotle da ga udari i slomi mu nos.

Edited by harper lee

Obradović je na ledu kod Zvezdinih navijača još od onda kada se vratio, ispostavilo se da je povređen, cele sezone se lečio kod nas, da bi na leto potpisao za Budućnost.

Ne znam ga ni ja, ali intuicija mi ga nikad nije favorizovala.

Just now, kralj said:

Obradović je na ledu kod Zvezdinih navijača još od onda kada se vratio, ispostavilo se da je povređen, cele sezone se lečio kod nas, da bi na leto potpisao za Budućnost.

Što reče Roger Sanchez za nekog glumca(mislim Woodsa), ima previše ekspresivnu facu da bi bio dobar čovek D

Ted nije citao Ivicu i Maricu.

i mene bi nervirali ljudi poput milenka topica

19 minutes ago, assignment said:

Jbg sada, ako ti je to jedini argument, jeste da je imao dobar tim, ali imali su i makar 3-4 druge ekipe taj budzet pa nisu bili na F4...

Mi smo upravo oterali trenera koji je na F4 isao sa dva razlicita kluba, stoga je taj argument (jao, jao, otisao na F4) potpuno irelevantan.

Janisa mi nije zao no mi imamo veci problem od smenjivanja trenera malo po malo.A cigani nikada nece nauciti da trener nije krivac za sve i svasta.

5 minutes ago, harper lee said:

Mi smo upravo oterali trenera koji je na F4 isao sa dva razlicita kluba, stoga je taj argument (jao, jao, otisao na F4) potpuno irelevantan.

Pa ja uopste nebi terao trenera u ovoj situaciji koja malo veze ima sa trenerom a mnogo vise sa povredama. Ja sam krenuo od tacke "Obradovic ili Radonjic" i meni je tu Obradovic jaci... Ali Ok. videcemo kako i nasta ce ovo da lici.

Obradovic se zalio kako u prvom mandatu nije doveden nijedan igrac kojeg je zeleo, a sada dolazi na tim koji takodje nije skautirao, ali je bez posla pa ne mari....

Upoznao sam Obradovića dok je trenirao Albu i ostavio je dobar utisak na mene. E sad, zašto ga drugi percipiraju drugačije, pa još na osnovu javnih nastupa, to ne mogu komentarisati.

2 minutes ago, assignment said:

Pa ja uopste nebi terao trenera u ovoj situaciji koja malo veze ima sa trenerom a mnogo vise sa povredama. Ja sam krenuo od tacke "Obradovic ili Radonjic" i meni je tu Obradovic jaci... Ali Ok. videcemo kako i nasta ce ovo da lici.

Obradovic se zalio kako u prvom mandatu nije doveden nijedan igrac kojeg je zeleo, a sada dolazi na tim koji takodje nije skautirao, ali je bez posla pa ne mari....

Slazem se oko toga, trener je trebalo da bude menjan ili na kraju prosle sezone ili da se istrpi dok se igraci ne oporave. Menjati trenera u situaciji kad mu je pola ekipe povredjeno je jako losa poruka za buduce trenere i nije fer prema Sferopulosu. Takodje je losa poruka to sto uprava reaguje na skandiranja sa tribina jer to znaci da nemaju menadzment pod kontrolom vec se rukovode populizmom i odbranastvom. Uvek ce se naci dovoljno budala koje ce da smenjuju trenere i teraju igrace, pogotovo na drustvenim mrezama, podilaziti tim budalama je los posao i kukavicluk.

U toj situaciji savrseno je nebitno da li ce nam trener biti Obradovic ili Radonjic jer ni jedan ni drugi nisu bolji treneri od Sferopulosa i nece moci nista bolje da urade s ovim timom. Na kraju ispada da je citav ovaj kalambur oko smene ispao da bi se zadovoljili kriticari iz fotelje i kupilo neko vreme za upravu da guranjem trenera sa litice sebe operu od odgovornosti. I tu glupost cemo platiti verovatno masnim obestecenjem Sferopulosu koji je pod ugovorom dok istovremeno placamo nekog od ove dvojice iz Miskove trenerske ergele. Zato mislim da bi Radonjic mozda i bio bolje resenje jer bi kostao manje od Obradovica.

14 hours ago, harper lee said:

I licilo bi na te diletante da dovedu tog foliranta i u ljudskom i u trenerskom smislu. Najverovatnije ce i biti on, priprema se teren danima.

U nekom normalnijem svetu slobodni su Cavi Paskval i Laso ali su sanse da se sa njima dogovore onoliko kolike su moje da ozenim Dzesiku Albu (Cavi prihvati, Cavi prihvatikandilo).

Ако се то деси, могу да те браним бесплатно када те оптуже за полигамију...

53 minutes ago, kralj said:

Nije se ispostavilo da je povređen, nego je potpisan povređen. Povredio se u reprezentaciji, ne sećam se da li na pripremama ili na samom EP 1999.

1. klub se bukvalno raspao , tako da nije ni čudo što je otišao.