October 9, 2025Oct 9 Smešno je to što cigani kadrovišu u klubu i smenjuju funkcionere, ali u konkretnom slučaju i opravdano jer opskurni tandem ni sam nema pojma kako se našao na tim funkcijama.
October 9, 2025Oct 9 Bagzi je već u polupenziji, povukao se sa društvenih mreža. Želim vam da ga se što pre rešite, čudi me da ste uopšte i primili bivšeg Duletovog svedoka.
October 9, 2025Oct 9 56 minutes ago, Ros said:korektnoPredsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Željko Drčelić: Hvala na svemu velikom gospodinu Janisu Sferopulosu | KK Crvena zvezdaBAT incoming...
October 9, 2025Oct 9 6 minutes ago, smooth.Op said:BAT incoming... Nema to veze sa činjenicom da Janis jeste gospodin. BAT je samo sredstvo zaštite od srpski "gazdi".
October 9, 2025Oct 9 On jeste gospodin, videćemo da li je i Drčela gospodin. Njegov prethodnik nije bio jer je olajavao trenere i igrače koji su potraživali svoj novac.
October 9, 2025Oct 9 6 minutes ago, Nikodije said:tomislav tomovic, al ne verujem da ti to ime nesto znaciTom Tom Club
October 9, 2025Oct 9 41 minutes ago, Nikodije said:On jeste gospodin, videćemo da li je i Drčela gospodin. Njegov prethodnik nije bio jer je olajavao trenere i igrače koji su potraživali svoj novac.Nije samo prethodnik. Telegraf.rsSaša Obradović nije jedini: Mnoge svoje legende su navija...Navijači Crvene zvezde okrenuli su leđa svojoj legendi, Saši Obradoviću. Jednoog od svojih najboljih igrača u poslednjih 30 godina i čoveka koji je doneo ekipi dve titule 1993. i 1994. godine i svog n
October 9, 2025Oct 9 pa jeste, ali i vi ste svojoj legendi koja vam je donela evroligu vikali picko celava, navijacke emocije na stranu, ali ono sto je radjeno saletu obradovicu od strane kluba je bilo posebno jadno, jer je plasirano da potrazuje bonus za kup iako je tada vec bio otisao. u neku ruku mi je drago sto se vratio, samo da bi se covic nervirao. Edited October 9, 2025Oct 9 by Nikodije
October 9, 2025Oct 9 9 minutes ago, Nikodije said:pa jeste, ali i vi ste svojoj legendi koja vam je donela evroligu vikali picko celava, navijacke emocije na stranu, ali ono sto je radjeno saletu obradovicu od strane kluba je bilo posebno jadno, jer je plasirano da potrazuje bonus za kup iako je tada vec bio otisao. u neku ruku mi je drago sto se vratio, samo da bi se covic nervirao.ja sam tad bio mali, ali ko ga jebe kad nam je ubacio 40
October 9, 2025Oct 9 Mene je Krstić mnogo nervirao kad nas je trpao u dresu CSKA(nervira me i sad ali iz drugih razloga).Sve je to ok, pa ako ste igrali basket protiv brata ili najboljih drugara nemojte reći da se niste posvađali...Bitno je da je u afektu a ne trajno.