Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Jeste, bravo

edit: nije Matovic ipak :) on je '83, ovi su bili '85 generacija

Edited by goofs

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

11 minutes ago, pbg12345 said:

jel bio neki od tih tomovica u radnickom sa krsta?

Obojica (Tomislav 1983 i Veljko 1985) su potekli u Radničkom. Nisu zvezdina deca. Važili za velike talente, ali kako to često biva u stvari su samo imali mnogo bolje uslove za razvoj od druge iako nisu bili skroz bez talenta. Čuvao sam obojicu i oni mene i Veljko je bio bolji po mom mišljenju. Sad prodaje kravate i leptir mašne

6 minutes ago, goofs said:

Veljko Tomovic je bio u jako talentovanoj generaciji Radnickog, sa Lukom Bogdanovicem (i jos neko poznat je bio tu, ali sad ne mogu da se setim). Generalno je smatran za velikog prospekta tada u mladjim kategorijama, fzn Teo pre Tea, no tih nekih godina je Jugopetrol zavrnuo slavinu, a Radnicki slavno propao. Ne znam gde je on i kako odigrao svoju karijeru, nisam ispratio.

Probao je malo mislim u Lovćenu i Avala Adi koju je tada tek preuzeo Miško i kasnije je preimenovao u Megu. Odustao je posle 2-3 seniorske sezone.

klub se trese iz temelja, možda odlaze i Bagzi i Dozet, a vi dva dana pričate o ekipi iz 1994 i Radničkom iz 2000 isuse

Koliko su se raspisali pomislio sam da nam je Drcela kupio Hauarda...

2 hours ago, Milošica said:

Mene je Krstić mnogo nervirao kad nas je trpao u dresu CSKA(nervira me i sad ali iz drugih razloga).

Sve je to ok, pa ako ste igrali basket protiv brata ili najboljih drugara nemojte reći da se niste posvađali...Bitno je da je u afektu a ne trajno.

I neka vas je trpao, koliko ste mu cerupali ruki ugovor dok je igrao Netsima, plus je od Divca morao da pozajmljuje neku lovu kada je odlazio u NBA.

Edited by Micko8

Šta si se uživeo

Pa nisam se uziveo, to mu je bila motivacija fantom

@pbg12345

Jeste mu to brat. Pominjao ga je u nekom podkastu gde je ispricao i pricu kako ga je Dusko Ivanovic pozvao u strucni stab bas dok je bio na odmoru u Prznu, a onda se ispostavilo da Dusko ima kucu tamo i da se mogu odmah videti.

Nisam znao za lika dok mi ortak nije ispricao za njega da je bio medju talentovanijima u periodi pre seniora, bio i reprezentativac valjda.

Batalio kosarku i posvetio se biznisu sa leptir masnama kao core proizvodom i ostalim maramicama i slicnim stvarima za gospodu.

IMG_6805.jpeg

@Heaviside bio brzi

Edited by Segundo

jel se zna koga Salo dovodi od igrača sa sobom? i gde ide Chima

15 minutes ago, Segundo said:

@pbg12345

Jeste mu to brat. Pominjao ga je u nekom podkastu gde je ispricao i pricu kako ga je Dusko Ivanovic pozvao u strucni stab bas dok je bio na odmoru u Prznu, a onda se ispostavilo da Dusko ima kucu tamo i da se mogu odmah videti.

Nisam znao za lika dok mi ortak nije ispricao za njega da je bio medju talentovanijima u periodi pre seniora, bio i reprezentativac valjda.

Batalio kosarku i posvetio se biznisu sa leptir masnama kao core proizvodom i ostalim maramicama i slicnim stvarima za gospodu.

IMG_6805.jpeg

@Heaviside bio brzi

Imaju obojica evropsko kadetsko zlato. Veljka su toliko hajpovali da je važio za najboljeg igrača godišta u kome su Miličić, Micov, Erceg, Luka Bogdanović, Kosta Perović…

Screenshot_2025-10-09-18-45-58-682_com.android.chrome-edit.jpg

Odjava do daljnjeg, čak i od ovog, uglavnom rekreativnog, praćenja voljenog kluba.

6 minutes ago, Heaviside said:

Imaju obojica evropsko kadetsko zlato. Veljka su toliko hajpovali da je važio za najboljeg igrača godišta u kome su Miličić, Micov, Erceg, Luka Bogdanović, Kosta Perović…

Nikad niko nije važio za najboljeg igrača pored Miličića u tim generacijama.

jeste drugi milicic

Jeste kao kadet, mislim da je čak bio i MVP evropskog prvenstva.