October 9, 2025Oct 9 Jeste, bravoedit: nije Matovic ipak :) on je '83, ovi su bili '85 generacija Edited October 9, 2025Oct 9 by goofs
October 9, 2025Oct 9 11 minutes ago, pbg12345 said:jel bio neki od tih tomovica u radnickom sa krsta?Obojica (Tomislav 1983 i Veljko 1985) su potekli u Radničkom. Nisu zvezdina deca. Važili za velike talente, ali kako to često biva u stvari su samo imali mnogo bolje uslove za razvoj od druge iako nisu bili skroz bez talenta. Čuvao sam obojicu i oni mene i Veljko je bio bolji po mom mišljenju. Sad prodaje kravate i leptir mašne
October 9, 2025Oct 9 6 minutes ago, goofs said:Veljko Tomovic je bio u jako talentovanoj generaciji Radnickog, sa Lukom Bogdanovicem (i jos neko poznat je bio tu, ali sad ne mogu da se setim). Generalno je smatran za velikog prospekta tada u mladjim kategorijama, fzn Teo pre Tea, no tih nekih godina je Jugopetrol zavrnuo slavinu, a Radnicki slavno propao. Ne znam gde je on i kako odigrao svoju karijeru, nisam ispratio.Probao je malo mislim u Lovćenu i Avala Adi koju je tada tek preuzeo Miško i kasnije je preimenovao u Megu. Odustao je posle 2-3 seniorske sezone.
October 9, 2025Oct 9 klub se trese iz temelja, možda odlaze i Bagzi i Dozet, a vi dva dana pričate o ekipi iz 1994 i Radničkom iz 2000
October 9, 2025Oct 9 2 hours ago, Milošica said:Mene je Krstić mnogo nervirao kad nas je trpao u dresu CSKA(nervira me i sad ali iz drugih razloga).Sve je to ok, pa ako ste igrali basket protiv brata ili najboljih drugara nemojte reći da se niste posvađali...Bitno je da je u afektu a ne trajno.I neka vas je trpao, koliko ste mu cerupali ruki ugovor dok je igrao Netsima, plus je od Divca morao da pozajmljuje neku lovu kada je odlazio u NBA. Edited October 9, 2025Oct 9 by Micko8
October 9, 2025Oct 9 @pbg12345Jeste mu to brat. Pominjao ga je u nekom podkastu gde je ispricao i pricu kako ga je Dusko Ivanovic pozvao u strucni stab bas dok je bio na odmoru u Prznu, a onda se ispostavilo da Dusko ima kucu tamo i da se mogu odmah videti.Nisam znao za lika dok mi ortak nije ispricao za njega da je bio medju talentovanijima u periodi pre seniora, bio i reprezentativac valjda.Batalio kosarku i posvetio se biznisu sa leptir masnama kao core proizvodom i ostalim maramicama i slicnim stvarima za gospodu.@Heaviside bio brzi Edited October 9, 2025Oct 9 by Segundo
October 9, 2025Oct 9 15 minutes ago, Segundo said:@pbg12345Jeste mu to brat. Pominjao ga je u nekom podkastu gde je ispricao i pricu kako ga je Dusko Ivanovic pozvao u strucni stab bas dok je bio na odmoru u Prznu, a onda se ispostavilo da Dusko ima kucu tamo i da se mogu odmah videti.Nisam znao za lika dok mi ortak nije ispricao za njega da je bio medju talentovanijima u periodi pre seniora, bio i reprezentativac valjda.Batalio kosarku i posvetio se biznisu sa leptir masnama kao core proizvodom i ostalim maramicama i slicnim stvarima za gospodu.@Heaviside bio brziImaju obojica evropsko kadetsko zlato. Veljka su toliko hajpovali da je važio za najboljeg igrača godišta u kome su Miličić, Micov, Erceg, Luka Bogdanović, Kosta Perović…
October 9, 2025Oct 9 Odjava do daljnjeg, čak i od ovog, uglavnom rekreativnog, praćenja voljenog kluba.
October 9, 2025Oct 9 6 minutes ago, Heaviside said:Imaju obojica evropsko kadetsko zlato. Veljka su toliko hajpovali da je važio za najboljeg igrača godišta u kome su Miličić, Micov, Erceg, Luka Bogdanović, Kosta Perović…Nikad niko nije važio za najboljeg igrača pored Miličića u tim generacijama.