Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ma možda je bio MVP ali tada je Darko već bio najpraćeniji mladi igrač u Evropi i već tada su se pričale priče koliki je ludak.

Da ne pominjem ime trenera u jednoj repki iz mlađih kategorija kad kaže ajmo ta i ta vežba i Darko kaže ne mogu boli me. Priđe trener i pita što ne možeš Darko šta te boli a ovaj odgovara: Pa boli me kurac za tu tvoju vežbu.

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 hours ago, Nikodije said:

tomislav tomovic, al ne verujem da ti to ime nesto znaci

Pa zna sigurno ko je Toma ako je gledao bar neku utakmicu KKCZ poslednje dve sezone (a sigurno jeste bar reprize onih kad smo gubili).

@MeanM@

Putuj, igumane

Edited by Valk

Just now, Valk said:

Pa zna sigurno ko je Toma ako je gledao bar neku utakmicu KKCZ poslednje dve se sezone (a sigurno jeste bar reprize onih kad smo gubili).

i uvek sam se pitao ko je gospodin, deluje mi kao zalutao

Toma radi video skauting u Zvezdi, realno je overqualified za taj posao.

• Popular Post

Nisam znao da se i Kale oprostio od Filipa Petruševa

20251005_164544.jpg

giphy.gif

9 hours ago, Nikodije said:

insajder sa tamoa pise da sasa insistira na tome da se oteraju bagzi i dozet. verujem da je to istina znajuci da su ova dvojica tzv udjiguzi prethodnog predsednika.

Igra mi se mozak s recima, da li se neko seca Mazi Izeta iz Lestera 2000. kad smo im dali rena u drugom najvecem srpskom gradu

Ili onog malog krtoga iz Sarlota, Magzi Bogzeta

Ova dvojica imaju dream job, podcast i kosarkaski football manager na drzavni pogon, jebem im sve mrzim ih k'o pse, voleo bih da sam oni

Edited by Ratamahatta

Il teniski trener, jedino što je sport postao do zla boga dosadan. Nabavio bih naočare sa nacrtanim otvorenim očima i kunjao 5 sati na tribinama za dobru platu.

Glasao bih da Toma ostane ukoliko u Ulker dvorani osvane sa ovom majom:

17600985124857899027997440539598.jpg

21 hours ago, harper lee said:

Veliko hvala Janisu sto smo jedno kratko vreme makar na klupi imali coveka cije ponasanje nas je drzalo u iluziji da smo normalan klub. Od sutra nece biti ni te iluzije.

Potpis na ovo

11 minutes ago, kralj said:

Glasao bih da Toma ostane ukoliko u Ulker dvorani osvane sa ovom majom:

17600985124857899027997440539598.jpg

Ali mora kravata.

Podsetite me, koje je objašnjenje zašto nba treneri vode sada utakmice u pidžamama? Hvala bogu u Evropi su i dalje propisno obučeni.

Moraju pidžame jer se igra kasno posle ponoći

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je cene karata za duplo kolo Evrolige koje je na programu naredne nedelje.

Crveno-beli će dočekati prvo Žalgiris, a onda i Real Madrid. Ono što upada u oko je da su cene znatno niže za Žalgiris, nego što su bile za duel prve runde protiv Armanija.

Tako je nivo 400 sada 1.400 dinara, a bio je 2.000. Tribina B je 2.500, a bila je 4.000. Plava loža je 5.500, a bila je 8.000. Cene su u proseku niže za 30 do 45 posto.

18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Košarkaški klub Crvena zvezda objavila je cene karata za duplo kolo Evrolige koje je na programu naredne nedelje.

Crveno-beli će dočekati prvo Žalgiris, a onda i Real Madrid. Ono što upada u oko je da su cene znatno niže za Žalgiris, nego što su bile za duel prve runde protiv Armanija.

Tako je nivo 400 sada 1.400 dinara, a bio je 2.000. Tribina B je 2.500, a bila je 4.000. Plava loža je 5.500, a bila je 8.000. Cene su u proseku niže za 30 do 45 posto.

Pozdravljam.