Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

20 minutes ago, Milošica said:

Btw, od njih dvojice mislim da je Paskval bolji izbor, što ne znači naravno da je Laso loš.

dobicemo sasu o ili radonju i ima da nam se svidi.

• Replies 18.4k
  • Views 823k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

nisam nikad čuo za slučaj da smenjeni trener vodi ekipu kao prelazno rešenje. ni da se klub oprašta od igrača koji ima ugovor pre nego što nađe novi klub. pa ga onda još vraća. Drčela inovator

Sa kim da pobede Fener? Moneke isto ne trenira zbog neke povrede, Kodi igrao pod visokom temperaturom protiv Zadra ...

Klub se jos nije javio? Dogod se to ne desi Sfero je trener....

12 hours ago, harper lee said:

I licilo bi na te diletante da dovedu tog foliranta i u ljudskom i u trenerskom smislu. Najverovatnije ce i biti on, priprema se teren danima.

U nekom normalnijem svetu slobodni su Cavi Paskval i Laso ali su sanse da se sa njima dogovore onoliko kolike su moje da ozenim Dzesiku Albu (Cavi prihvati, Cavi prihvatikandilo).

U trenerskom smislu ima vece uspehe od Radonje, bio je sa svojim timom na F4. Za ljudske osobine nemam neke insajderske informacije, baci koji info ako te ne mrzi.....

Za retko kog velikog trenera kažu da je dobar čovek, to su sve egomanijaci i narcisi, pa to ko je kakav čovek nije neki argument.

1 minute ago, Nikodije said:

Za retko kog velikog trenera kažu da je dobar čovek, to su sve egomanijaci i narcisi, pa to ko je kakav čovek nije neki argument.

Onaj Kokoškov ne može da ne valja.

Ako vec baratamo sa random imenima, onda bih ja zvao Alimpija.

1 minute ago, Milošica said:

Onaj Kokoškov ne može da ne valja.

Zato ima 55 godina a tek treba da se dokaže kao samostalan klupski trener

1 minute ago, Nikodije said:

Dobar čovek ni ne može da vodi ove ELPA novokošarkaše. Samo džukela.

Just now, Nikodije said:

Zato ima 55 godina a tek treba da se dokaže kao samostalan klupski trener

Videćeš sutra kad bude jebao režimsku kurvu.

7 minutes ago, dragance said:

Ako vec baratamo sa random imenima, onda bih ja zvao Alimpija.

Taj nema skoro da kroči van Turske, a prethodno će voditi Fener ili Efes barem godinu dana garant. Veoma je poštovan tamo.

37 minutes ago, Milošica said:

Videćeš sutra kad bude jebao režimsku kurvu.

Partizan sutra igra protiv Fenera???

49 minutes ago, assignment said:

U trenerskom smislu ima vece uspehe od Radonje, bio je sa svojim timom na F4. Za ljudske osobine nemam neke insajderske informacije, baci koji info ako te ne mrzi.....

Wow, bio je sa timom od 40 miliona jednom u F4. Bio je i picetnik Spanulis u svojoj prvoj sezoni u istom klubu.

17 minutes ago, harper lee said:

Wow, bio je sa timom od 40 miliona jednom u F4. Bio je i picetnik Spanulis u svojoj prvoj sezoni u istom klubu.

Jbg sada, ako ti je to jedini argument, jeste da je imao dobar tim, ali imali su i makar 3-4 druge ekipe taj budzet pa nisu bili na F4... Ali nisi odgovorio na moje bitnije pitanje o tim ljduskim (ne) kvalitetima....