April 24Apr 24 Je l' mora da vas se tera sa topika na grub način ili ćete sami da se preselite sa Tedom na komšijsku temu i tamo razmatrate sezonu 2026/27 KK Partizana?
April 24Apr 24 1 hour ago, JPM said:Mnogo je to para za naš standard za igrača koji ima veoma jasne nedostatke u igri. Mnogo je pametnije to dati Batleru i graditi ekipu na njemu u ove dve sezone koliko još imamo licencu jer je sve nakon toga za sada nepoznanica.Hoću samo da kažem da su prošlost vremena kada nismo mogli platiti igrača.
April 24Apr 24 6 minutes ago, uini said:sve sto je napisano, ima veze sa zvezdom; vidimo se na sudu1!Ima utoliko što smo blizanci, ali stvarno batalite nas više ovde sa Penjerolom™, pojačanjima Miška Ražnatovića i navijačima koji su pismeni.
April 24Apr 24 Cekamo da pojeftine ili se povredeNejt SestinaDeson PjerMaodo LoJosiloGuduraVasaPetrusOnaj majmun iz Efesa sto zakucava ko konj, zaboravio sam mu imeLuvavuHauardTajsKoul Svajder poznatiji kao Baka PraseLojdUajlerbebSorcLorenco BraunEdvordzPajolaEvrokupFIBA LSKoledzMegin undrafted Edited April 24Apr 24 by Ratamahatta
April 24Apr 24 UuuuUuuu ognju tendencija koje su eskaliraleThe show must go onMinardi evropske kosarke nastavlja dalje s 4 godine starim Ferarijevim motorom i jednom u 20 godina ima Alonsoa u kokpitu, a bude i pokoji Fizikela, Truli ili Veber
April 24Apr 24 Kad smo teli Kevina Pengosa, on nije teo nasSad kad mi necemo, nece ni on Edited April 24Apr 24 by Ratamahatta
April 24Apr 24 15 minutes ago, Ratamahatta said:Onaj majmun iz Efesa sto zakucava ko konj, zaboravio sam mu imeGušim se...
April 24Apr 24 59 minutes ago, Valk said:i navijačima koji su pismeni.školovaniji. nikada sud neće prihvatiti te ovlaš-kvalifikacije
April 24Apr 24 napisao sam šta sam napisao jer sam odgovarao na post, a ne da bih ovde pričao o sezoni kkp. a odgovarao sam na topiku na kome je nešto napisano. tako se uglavnom radilo do sadaglupo je što uopšte ovo moram i da ističem, pošto je očigledno. no dobro. na dalje neću da pišem ništa ovde, pa će valjda mir ući u nemirne dušice
April 24Apr 24 1 hour ago, uini said:sve sto je napisano, ima veze sa zvezdom; vidimo se na sudu1!36 minutes ago, uini said:nikada sud neće prihvatiti te ovlaš-kvalifikacijeJe l' se ti i @kralj razvodite ili ste samo raskinuli, kad si ovoliko u sudskom narativu?
April 24Apr 24 34 minutes ago, Ted said:napisao sam šta sam napisao jer sam odgovarao na post, a ne da bih ovde pričao o sezoni kkp. a odgovarao sam na topiku na kome je nešto napisano. tako se uglavnom radilo do sadaglupo je što uopšte ovo moram i da ističem, pošto je očigledno. no dobro. na dalje neću da pišem ništa ovde, pa će valjda mir ući u nemirne dušicema opusteno, valk usla kao ljuta mama, soba je u haosu i svi da je pocistiteostani da se igramo, sud ce nas zastititi od te zene :/