Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

kad ovako odgovaraš pasus po pasus, podsećaš me na gurua a ko uopšte želi njega da se seti ako nije primoran na to.

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ok, imaće 500 gledalaca u hali. Ne zaboravi da sledi rašrafljivanje u ABA i KLS.

Laki, ne možeš uvek samo srcem da razmišljaš. Srce je tebi na mestu. Glava služi da donosi racionalne odluke. Ti da treba da odlučuješ nešto u klubu, klub bi imao verovatno konstantno desetak trenera na platnom spisku jer bi ti sekao posle svakog poraza u derbiju ili ispadanja iz nekog takmičenja.

Postoji ciklus za svaki cilj, ako postoji plan. Ako ne postoji, ako je ovo samo bacanje para u bunar da bi se ljudi radovali nekom skupocenom Ameru na parketu, onda veruj mi niti jedan trener neće pasovati. Šta više, krenuće da nas izbegavaju treneri.

500 ljudi u hali će svakako biti u KLS; jer ljude to ne zanima. Ako bude rašrafljivanje imamo vreme za smenu trenera u pravom trenutku. I oko Janisa je greška napravljena.

1 minute ago, uini said:

kad ovako odgovaraš pasus po pasus, podsećaš me na gurua a ko uopšte želi njega da se seti ako nije primoran na to.

Zar nije preglednije tako?

Guru je odličan lik. Jebe ga cinizam, ali svi smo mi nesavršeni.

odličan za potapanje kupusa i cherry picking naprednjačkih statsa

ali nebitno, samo sam podelio sa tobom svoj post traumatski sindrom

Evo da vas sve malo ohrabrim, Plavšić ima ugovor još godinu dana.

41 minutes ago, JPM said:

Laki, ne možeš uvek samo srcem da razmišljaš. Srce je tebi na mestu. Glava služi da donosi racionalne odluke. Ti da treba da odlučuješ nešto u klubu, klub bi imao verovatno konstantno desetak trenera na platnom spisku jer bi ti sekao posle svakog poraza u derbiju ili ispadanja iz nekog takmičenja.

Postoji ciklus za svaki cilj, ako postoji plan. Ako ne postoji, ako je ovo samo bacanje para u bunar da bi se ljudi radovali nekom skupocenom Ameru na parketu, onda veruj mi niti jedan trener neće pasovati. Šta više, krenuće da nas izbegavaju treneri.

500 ljudi u hali će svakako biti u KLS; jer ljude to ne zanima. Ako bude rašrafljivanje imamo vreme za smenu trenera u pravom trenutku. I oko Janisa je greška napravljena.

Sve OK, ali ovo je spasavaj što se spasti može. Čovek je očito u suicidnom pohodu u koji na žalost povlači i sve druge. Srlja iz jedne gluposti u drugu, plašim se (zaista) šta će sledeće da uradi, pošto je sada u svom već čuvenom self destruct modu koji se zahuktava iz dana u dan, ništa pametno se iz toga neće izroditi.

9 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Sve OK, ali ovo je spasavaj što se spasti može. Čovek je očito u suicidnom pohodu u koji na žalost povlači i sve druge. Srlja iz jedne gluposti u drugu, plašim se (zaista) šta će sledeće da uradi, pošto je sada u svom već čuvenom self destruct modu koji se zahuktava iz dana u dan, ništa pametno se iz toga neće izroditi.

Ok, smeniš sad Sašu. Dođe treći trener. Šta su očekivanja? Osvajanje ABA lige? Šta?

1 hour ago, JPM said:

Pa što me onda prozivaš da nekog vređam. Ako nisu čekali ovo, ako nisu krvožedni krelci koji svako malo istresaju svoje životne frustracije na najpogodniju osobu u tom momentu, onda mi ovde nemamo nikakav problem u diskusiji, zar ne?

Upravo onima koje sam opisao. Ne znam šta se osećaš prozvanim ako nisi taj. Ja sam kralju napisao da je tekst budalaština a on se složio. Dakle, tekst je jeftin pokušaj za skupljanje lajkova u pogodnom momentu. Takav novinar bi i po tebi srao bez problema, ne mora ni da te zna, dovoljno je da može malo da izlešinari na tebi. To novinar?

Gde sam rekao da je dobro i da sam zadovoljan. Šta više veoma sam razočaran i besan, samo imam limite pristojnog ponašanja i nemam volju da pothranjujem lov na veštice svako malo.

Valjda ima ko će da odlučuje o treneru. Ako nema, onda ni sledeći neće proći ništa bolje. Ako su nama treneri tu samo da bi postali žrtveni jarci, šta očekuješ od bilo kog sledećeg?

Napisao si: Lik je napisao navijački pamflet za budale koji ne vide dalje od svog nosa, koji bi da smenjuju i postavljaju svaki put kad im se digne kurac.

A posto nas ima ovde ohoho koji su za smenu trenera, ovo cenim kao uvredu (jos ne kazes zasto su za smenu, nego eto, digao im se kurac)

Pa si se onda tek drugacije izrazio: Ako neko na osnovu ovakvih tekstova zaključuje o treneru, njegovim kompetencijama i tome šta nam je činiti, bolju kvalifikaciju i ne zaslužuje.

I rekao sam AKO si zadovoljan, a ne da si zadovoljan.... Somtimes it's about the details lolol

Ostalo sve OK...

@assignment Pa jeste navijački pamflet za budale, nigde nisam ni rekao ni sugerisao da ste vi ovde te budale. To je okačeno na nekom komičnom portalu.

13 hours ago, ducca said:

Jebeni portal Direktno izbacio neku objavu sa Bagzijevim fotkama iz mladjih dana i kao navijač Partizana ceo život i fazon šta će on u Zvezdi. Iskreno me zabole za koga navija nego će namestiti momku neku sačekusu od strane maloumnika, ja ne verujem sta sam upravo gledao. Bukvalno crtanje mete puke

Mnogo drame ni oko čega, on jeste bio jedan od Duletovih svedoka, ali ne vidim osnovu za strah od sačekuše. Čitali smo isto tako prizivanja sačekuša različitim igračima pa nikad ništa nije bilo od toga. Zabole i jedne i druge za to.

Znaju ljudi ko je on i šta je, kao i za svu mržnju koju je sejao sa svog inkognito naloga, pa mu se ništa nije desilo, niti će mu se desiti.

edit: i da ne bude zabune, suludo je da je ikome palo na pamet da piše takav tekst

Edited by copkillah

5 minutes ago, JPM said:

Ok, smeniš sad Sašu. Dođe treći trener. Šta su očekivanja? Osvajanje ABA lige? Šta?

Realno gledano nista, dovoljno je to sto Saleta vise nece biti... Greske, ne jedna ili dve, moraju da imaju neke konsekvence, ili ne? Ili da kazemo, dobro je, na greskama se uci, nece vise?

Just now, assignment said:

Realno gledano nista, dovoljno je to sto Saleta vise nece biti... Greske, ne jedna ili dve, moraju da imaju neke konsekvence, ili ne? Ili da kazemo, dobro je, na greskama se uci, nece vise?

Pa smenićemo ga na kraju sezone, kad mu uostalom i ističe ugovor. I tad mu nabrojiš greške. Teorije nema da osvoji ABA ligu, a to bi ga jedino spasilo. A da sad ubaciš nekog novog, ni on neće osvojiti ABA i taman će da navuče gnev navijača na sebe zbog tima koji nije ni njegov. Realno nije ni Sašin.

Dakle, od jula meseca značajno pametniji rad. Prvo trener, definisanje ciljeva, pa onda pojačanja.

Kkcz insajder nije Bagzijev nalog, taj je pratio društvene mreže za Čovića, kad je ovaj otišao i insajder se ugasio.

Vujčin mu je bio šef, od njega je dobijao informacije.

Meni onaj cigani gospoda profil vuče na Čovića samo tako, uglavnom se obračunava sa Drčelom, Bagzijem i Dozetom.

Bez obzira što se sa nekim tezama koje iznosi slažem, ta agresivna agenda mi se ne sviđa i smara me. A opet, to je samo profil na društvenoj mreži, nebitan je. Ovaj trebinjski krele piše za medij, kao novinar, rečnikom najgore tribine. Bujrum kome se sviđa, meni jok.

47 minutes ago, JPM said:

Tim se malo trgne, sad je pauza desetak dana, pokušaju se usopstaviti neke osnovne rotacije u odbrani npr naravno koliko je moguće. Nebih imao nikakva velika očekivanja od novog trenera, jer mislim daje mesec dana sa timom neki minimum da se vidi stvarni uticaj (videti pod Penjerola), ali svakako su veća nego od Obradovića, od njega ne očekujem baš ništa sem neke nove inovativne serije gluposti.