April 23Apr 23 2 hours ago, JPM said:Kad ćemo jednom jebeno da naučimo. Kad?Kao i svaki covek do sada - kada budemo trosili svoje novce
April 23Apr 23 1 hour ago, JPM said:Ok, smeniš sad Sašu. Dođe treći trener. Šta su očekivanja? Osvajanje ABA lige? Šta?smenis vucica i ko ce da dodje & jel ce nam zaista biti bolje?nije poenta u nekim zacrtanim KPIevima, nego ovo je bas besmisleno. spicis neku solidnu lovu, imas logican roster i on koristi 30% mogucnosti i usput pravi sranja gde stigneali vladace obrad, sve kul
April 23Apr 23 Ako ste se pitali da li ima zivota posle plej-ina, iz prve ruke da Vam kazem... Nema...Hodam ulicama velegrada, besciljno. Vise me ne radi ni da mazim lisce i grlim drvece. Svaki Dan sam redovno citao ovu temu po 2 puta.Stvarno sam verovao da cemo ubaciti sve trojke i sva bacanja. I taj f4...
April 23Apr 23 5 hours ago, JPM said:500 ljudi u hali će svakako biti u KLS; jer ljude to ne zanima. Ako bude rašrafljivanje imamo vreme za smenu trenera u pravom trenutku. I oko Janisa je greška napravljena.Ima neki problem i u ovome. Kreiras klub i navijače oko njega da ih zanima samo zvezda kontender za top 8. Ovih 500 su možda i jedini koji zaslužuju taj top8. A, ne radjaju se zdrav klub i uspesi iz takvog pristupa. Rece čovek gore, popraviće se stvari kad se budu odgovorno trošile pare navijača i voljnih sponzora, a ne ove skupe subvencionisane terapije za mase.
April 23Apr 23 5 hours ago, JPM said:500 ljudi u hali će svakako biti u KLS; jer ljude to ne zanimarealno, ljude ne zanima mnogo ni aba. bar kada govorimo o navijačima večitihevo moj primer. ja sam mislio pre sezone, kada je promenjen sistem takmičenja, upao Dubai (čekao se i Hapoel tada), da će mi liga biti zanimljivija i da ću više da gledam. tipa da ću da pogledam Budućnost-Dubai, Dubai-Cedevita, da će mi biti interesantno da gledam i ove nove Rumune. sve sam to mislio, a rezultat je bio da ni većinu Partizanovih tekmi nisam polgedao. nisam ni derbi gledao kad je bio, nego sutradan valjda reprizu. o ostalima da ne govorim, mislim ni jednu. naprosto me nije interesovalo, uvek sam birao da gledam nešto drugo. šta ja znam, Inter igra, Arsenal igra, neka LŠ, LE sa zanimljivim parovimasve je to ok, te priče kako takmičenje mora da se igra, kako nema veze što sportski ne donosi ništa ili malo toga. sve je to u teoriji tačno. ali u praksi, kada tamičenju oduzmeš glavni sastojak takmičenja, teško da može da se očekuje povećana pažnja i interesovanje. možemo da se foliramo, ali tako je. vidi se ovde i po broju upisa, za šta postoji interesovanje a za šta ne. nije mnogo različito ni kada se preslika na kompletan auditorijumpratiće se više ova završnica, jer kao borba je za neki trofej, nema puno tekmi, pa biće malo interesantnijerealno, jedino tamičenje u kome postoji pravi osećaj kad gledaš tekme i pratiš bila je EL Edited April 23Apr 23 by Ted
April 23Apr 23 3 hours ago, hefaca said:Ako ste se pitali da li ima zivota posle plej-ina, iz prve ruke da Vam kazem... Nema...Hodam ulicama velegrada, besciljno. Vise me ne radi ni da mazim lisce i grlim drvece. Svaki Dan sam redovno citao ovu temu po 2 puta.Stvarno sam verovao da cemo ubaciti sve trojke i sva bacanja. I taj f4...Život teče dalje.Osmeh od milion dolara.
April 23Apr 23 Po mrežama bih rekao da bismo mogli Dobrića da razmotrimo kao alternativu rektoru. Ozbiljan fenomen, zajebalo kraljevića marka.
April 23Apr 23 34 minutes ago, sigurnost said:Život teče dalje.Osmeh od milion dolara.Izdevetaće ga Valk što nije nešto kašikom.
April 23Apr 23 Just now, kralj said:Izdevetaće ga Valk što nije nešto kašikom.Miljenović ga pokvario.
April 23Apr 23 ja izgleda pojma nemam kako izgleda Miljenović, a Rata i ekipa onamo zadaju zadnje vezne Norčepinga iz 1978.
April 23Apr 23 7 hours ago, copkillah said:Mnogo drame ni oko čega, on jeste bio jedan od Duletovih svedoka, ali ne vidim osnovu za strah od sačekuše. Čitali smo isto tako prizivanja sačekuša različitim igračima pa nikad ništa nije bilo od toga. Zabole i jedne i druge za to.Znaju ljudi ko je on i šta je, kao i za svu mržnju koju je sejao sa svog inkognito naloga, pa mu se ništa nije desilo, niti će mu se desiti.edit: i da ne bude zabune, suludo je da je ikome palo na pamet da piše takav tekstAli potpuno je bespotrebno i retardirano, ako nije kompetentan napiši nije kompetentan zbog toga i toga, kakve veze ima za koga navija. Ceo prilog je klasično targetiranje, ne znam otkad se oni uopšte bave takvim temama. Verovatno neće ništa da mu se desi, ali…šta ako se pojavi ta jedna isfrustrirana budala sa željom da se dokaže nekome? Nije dovoljno sranja u zemlji nego je bitno za koga neki nebitni lik iz kluba navija.
April 24Apr 24 6 hours ago, kralj said:Izdevetaće ga Valk što nije nešto kašikom.Pre mi je za batine što ne jede meso neko ko čovek, nego ovu mašćobu na ionako ticky ticker.5 hours ago, kralj said: ja izgleda pojma nemam kako izgleda MiljenovićThem white boys look all the same