Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Pohvalio sam ja tu akciju kao primer nečega što je spremano za Barsu.

Nama lopta ili uopšte ne kruži u napadu ili to rade tako trapavo da nikad ne iskoristimo udvajanje igrača. Ako i Batlera i Nvoru moraju da čuvaju najmanje 2 igrača zašto lopta ne stiže do našeg slobodnog igrača?

Meni ovako laički deluje da se ne radi kvalitetno na treninzima, posle 6 meseci i 50+ utakmica morali bi da postoje neki automatizmi. Možda se kao i kod poznatijeg Obradovića samo gledaju snimci utakmica i analiziraju greške...

Nisam pomenuo neku neobičnost a sad mi je pala na pamet, kad sam pomenuo treninge, na utakmici protiv Barse mi smo imali 18 (osamnaest) različitih petorki na terenu koje su igrale duže od 1 minuta. Barsa je imala 7 ( a i ovo je izazvano neplaniranim odmorom Šengelije od 1,5 četvrtine u prvom poluvremenu) Deluje mi kao da nismo imali ideju koje su nam najkompatibilnije petorke i sa kojima bi trebalo da pravimo razliku. Nadam se da na treningu ne vežbaju odbranu sa 20 različitih petorki...

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, JPM said:

Ovo je najverovatnije nesto najgluplje sto sam ikada procitao.

Lik kao da je napravio zbirku rantova interned debilana navijaca i onda to publikovao zarad masovne masturbacije gore pomenutih.

Od analize ostalo mu anal.

Čovek je nabrojao ČINJENICE, taksativno, i ko je odgovoran za svaku od njih.

ZADNJA rečenica je rant.

Šta imaš da prigovoriš ostalome?

Nije oterao Minića?

Nije oterao Grejema na račun Jaga?

Nije zatim oterao Jaga pre dve nedelje?

Nije oterao Motejunasa?

Nije držao Kalinića pola sata na terenu dok se ovaj raspadao?

Dao je neki minut Dobriću?

Šta je pogrešno rekao?

Da ćelavi imbecil nije ni trebao da doputuje s ekipom u Beograd?

Edited by Dankan Ajdaho

Lik je napisao navijački pamflet za budale koji ne vide dalje od svog nosa, koji bi da smenjuju i postavljaju svaki put kad im se digne kurac.

Napisao je tekst za skupljanje jeftinih poena, a predstavio ga kao neku analizu. Analiza my ass. Ovakvih debila se namnožilo koliko ti duša ište, više ne postoje novinari, svi su neki analitičari, stručnjaci i davači stavova.

Eto šta je pogrešno. Pogrešno je jer mu je ceo tekst u službi lešinarenja.

18 hours ago, bradilko said:

nije vas razbila barselona. pali ste u formi a igrali ste jedno vreme odlicno.

jos klajburna prokenja da sutira 6 od 6 u prvoj cetvrtini. nikad u zivotu nije tako sutirao.

meni je samo cudno sto se vas trener odrekap montejunasa. velik je, pametno igra u napadu. ume da asistira.

pali ste i u odbrani. gledao sam malo kad ste ih stisli i odmah su trosili po 10-ak sekundi da predju centar. usra trojka onog ceha sa drvenom rukom i to je to.

paksval je razbio sasu, oni su sve vreme imali neku ideju sta rade, koga napadaju, mi nismo. samo da zamenis trenere zvezda bi tukla ovu barsu 20 razlike.

1 minute ago, JPM said:

Lik je napisao navijački pamflet za budale koji ne vide dalje od svog nosa, koji bi da smenjuju i postavljaju svaki put kad im se digne kurac.

Napisao je tekst za skupljanje jeftinih poena, a predstavio ga kao neku analizu. Analiza my ass. Ovakvih debila se namnožilo koliko ti duša ište, više ne postoje novinari, svi su neki analitičari, stručnjaci i davači stavova.

Eto šta je pogrešno. Pogrešno je jer mu je ceo tekst u službi lešinarenja.

Čovek je nabrojao jebene ČINJENICE. To je nepromenljivo, za sve navedeno ogovoran je isključivo Obradović.

To što je besan zbog toga što je imbecil razjebao sve što se razjebati može, sasvim normalno. Svako kome je stalo do kluba je besan. Zbog čega bi se uzdržavao da to i napiše?

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Čovek je nabrojao jebene ČINJENICE. To je nepromenljivo, za sve navedeno ogovoran je isključivo Obradović.

To što je besan zbog toga što je imbecil razjebao sve što se razjebati može, sasvim normalno. Svako kome je stalo do kluba je besan. Zbog čega bi se uzdržavao da to i napiše?

Ovo možemo i ti i ja da napišemo. Tekst nema nikakvu upotrebljivu vrednost, nije nikakva konstruktivna kritika i cilj mu je samo da se posere na trenera.

Ni u jednom trenutku ništa ne predlaže konkretno, šta da se uradi, šta je ono što je trener propustio. Samo se targetiraju stvari koje su svima vidljive, a namenjene su košarkaškim analfabetama koji su svi odreda jedino poznati kao fantastični generali nakon bitke ili Captain Hindsight, ako hoćeš tako.

Ovo što je @ivan9999 napisao iznad o petorkama nas i Barse, samo po sebi je 100 puta korisnije u diskusiji od ove analize kvazinovinara.

Edited by JPM

3 minutes ago, JPM said:

Smanji ton druze, barem pola foruma (ako ne i vise ) si upravo izvredjao, ne znam sta ce ti to....

To sto je clanak "populisticki" i zeli na skupi klikove, je jedno, moze se kritikovati...

1 minute ago, assignment said:

Smanji ton druze, barem pola foruma (ako ne i vise ) si upravo izvredjao, ne znam sta ce ti to....

To sto je clanak "populisticki" i zeli na skupi klikove, je jedno, moze se kritikovati...

Ako neko na osnovu ovakvih tekstova zaključuje o treneru, njegovim kompetencijama i tome šta nam je činiti, bolju kvalifikaciju i ne zaslužuje. Ako je neko neartikulisana impulsivna budala koja misli da je stvarni život basketball manager, za to mu nisam ja kriv, i njegovi problemi su daleko veći od par upisa na forumu.

1 minute ago, JPM said:

Ako neko na osnovu ovakvih tekstova zaključuje o treneru, njegovim kompetencijama i tome šta nam je činiti, bolju kvalifikaciju i ne zaslužuje. Ako je neko neartikulisana impulsivna budala koja misli da je stvarni život basketball manager, za to mu nisam ja kriv, i njegovi problemi su daleko veći od par upisa na forumu.

Navijaci zakljucuju misljenje o treneru na osnovu: Vidjenog na terenu i izjavama/odlukama trenera. Mislis da su navijaci cekali ovu glupost od "analize" i sada ce se zbog toga "okrenuti" protiv trenera (pored cinjenice da to nije nuzno pogresno vidjenje navijaca u vezi trenerskih sposobnostima i ponasanjem doticnog)

I sada menjas plocu, "ako neko na osnovu ovakvih tekstova zakljucuje o treneru" WTF Bro, ko bi na osnovu takvog clanka, na takvom sajtu zakljucio bilo sta?!?!

Ako su tebi igra tima, odluke i izjave trenera dobre, i zadovoljan si, super, be happy

1 minute ago, assignment said:

Mislis da su navijaci cekali ovu glupost od "analize" i sada ce se zbog toga "okrenuti" protiv trenera (pored cinjenice da to nije nuzno pogresno vidjenje navijaca u vezi trenerskih sposobnostima i ponasanjem doticnog)

Pa što me onda prozivaš da nekog vređam. Ako nisu čekali ovo, ako nisu krvožedni krelci koji svako malo istresaju svoje životne frustracije na najpogodniju osobu u tom momentu, onda mi ovde nemamo nikakav problem u diskusiji, zar ne?

2 minutes ago, assignment said:

ko bi na osnovu takvog clanka, na takvom sajtu zakljucio bilo sta?!?!

Upravo onima koje sam opisao. Ne znam šta se osećaš prozvanim ako nisi taj. Ja sam kralju napisao da je tekst budalaština a on se složio. Dakle, tekst je jeftin pokušaj za skupljanje lajkova u pogodnom momentu. Takav novinar bi i po tebi srao bez problema, ne mora ni da te zna, dovoljno je da može malo da izlešinari na tebi. To novinar?

4 minutes ago, assignment said:

Ako su tebi igra tima, odluke i izjave trenera dobre, i zadovoljan si, super, be happy

Gde sam rekao da je dobro i da sam zadovoljan. Šta više veoma sam razočaran i besan, samo imam limite pristojnog ponašanja i nemam volju da pothranjujem lov na veštice svako malo.

Valjda ima ko će da odlučuje o treneru. Ako nema, onda ni sledeći neće proći ništa bolje. Ako su nama treneri tu samo da bi postali žrtveni jarci, šta očekuješ od bilo kog sledećeg?

15 minutes ago, JPM said:

Sve nabrojano smo GLEDALI kroz sezonu i krstili se levom nogom šta budala radi. Sve to skupa je bio utaban put u propast, ko god je hteo da vidi šta se dešava video je, pogotvo što to gledamo po DRUGI puta.

Cirkus po drugi puta jezdi kroz vaše snove.

Ko god ima gram mozga nije mu trebao ovaj tekst da izvuče bilo kakav zaključak, došao je sam po sebi. Ali neka ga, budaletina je zaslužila da se svako ko ima mogućnosti i načina iskenja po njemu, udarnički je radio da to zasluži. BUKVALNO svaka odluka tokom sezone mu je bila pogrešna, treba i to umeti.

SVAKA.JEBENA.ODLUKA.

Sva sreća pa je Srbija puna takvih koji bi samo da se iskenjaju, i sva sreća internet novinarstvo je idealan medium za takve stvorove.

U ovakvoj atmosferi bukvalno je nemoguće naći trenera koji bi ispunio očekivanja. Bukvalno nemoguće. I nebitan je tu Saša, sutradan će on biti bivši, pa ćemo da pričamo opet kada o nekom XY treneru ovaj isti buzdovan krene da baje.

28 minutes ago, JPM said:

Ovo možemo i ti i ja da napišemo. Tekst nema nikakvu upotrebljivu vrednost, nije nikakva konstruktivna kritika i cilj mu je samo da se posere na trenera.

nikakva razlika u odnosu na standardno poseravanje po igračima, koje se čita svakodnevno.

konstruktivnu kritiku nisam pročitao u nekom mediju na temu košarke u srbiji, ko zna koliko godina ili decenija

nemam ni trunku empatije za obradovića, on jedino taj jezik razume, jedino što mi je smešno to kako će njega neko da smeni sad kad izađe iz aviona doletelog iz barce a iskulirali su sva nepočinstva koja je pravio i usput kenjao na raznim konferencijama razna sranja

pre ćemo iznova promeniti većinu igrača (iako većina igrača ima ugovor za narednu sezonu) nego što će smeniti obradovića sada ili na kraju sezone

Ok, imaće 500 gledalaca u hali. Ne zaboravi da sledi rašrafljivanje u ABA i KLS.

1 minute ago, uini said:

nikakva razlika u odnosu na standardno poseravanje po igračima, koje se čita svakodnevno.

Slažem se.

1 minute ago, uini said:

konstruktivnu kritiku nisam pročitao u nekom mediju na temu košarke u srbiji, ko zna koliko godina ili decenija

Pa nije baš decenijama ali slažem se da odavno nema konstruktivnih analiza niti bilo čega korisnog.

2 minutes ago, uini said:

nemam ni trunku empatije za obradovića

Nemam ni ja. Nije tema.

Smena treba da se desi po okončanju sezone. Najranije po okončanju ABA plej ofa. To je potez razumnih ljudi. Smena ne treba da se desi tako što će Saša da napravi tim, pa posle dva poraza u Evroligi da dižemo ustanak kako bi smirili krvožednu masu.

Kad ćemo jednom jebeno da naučimo. Kad?