Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

11 minutes ago, Nikodije said:

Pa ta Kadena je na plakatima oko gradilišta. A tu će biti i hotel.

Kadena se navodno ne bavi izgradnjom ali previšeeee je to unosno da bi neko propustio priliku.

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

44 minutes ago, Ratamahatta said:

Tomic je dobre iskopine imo do sada u oba mandata. Jokes aside, meni se svidja kako on radi taj poso

ko je tomićeva iskopina iz ovog mandata? generalno smo kupovali svima poznate igrače a znam da je došao nešto kada je već krenula sezona, tj nakon sferopulosa

Ebuka i Karter.

2 minutes ago, kralj said:

Ebuka i Karter.

izundu je igrao u fmpu a carter je široj populaciji poznat, nisu to iskopine

..kao, iskopo sam ovog lika, oduševićete se. bio u fmpu

edit ti me zavitlavaš, oni su obojica potpisani pre tomića

ja ozbiljno pitao

Edited by uini

Samo Batler je došao posle Tomića, iskopao ga u nba

...ali nije bitno gde kopa, nego da se taj tim uklapa tako da ima smisla a ne samo da se dovode najbolji dostupni igrači

nije bitno gde kopa, niti je meni lično bitno da igrač bude iznenađenje, pogotovo kada imaš ovoliki budžet, samo sam pitao koga je ove sezone on doveo. čisto sumnjam i da je butlera koga zna večina fantazi igrača on doveo, taj je verovatno bio još od leta u laganim pregovorima sa nekolicinom evropskih ekipa, pa je samo ubacio u treću kada je shvatio da nema mesta u nba rosterima

18 minutes ago, uini said:

ko je tomićeva iskopina iz ovog mandata? generalno smo kupovali svima poznate igrače a znam da je došao nešto kada je već krenula sezona, tj nakon sferopulosa

Bili Beron?

ma imao je te sezone brdašce iskopina, baron, mo faye, i ko već sve. pitao sam (se) za aktuelnu sezonu u kojoj je on postavljen za heada bball operacija naknadno, tj kada je krenula sezona

15 minutes ago, assignment said:

Bili Beron?

Nije iz ovog.

Tomićeva iskopina najbolja je Mo Faye.

Lik je igrao kod nas za 100 000 evra tu sezonu.

Pojma nemam, mislio sam da je Tomić odradio celo leto. Karter nije igrao ni Eurocup, nego onaj neki Intertoto.

Onda nije ništa iskopao sem Motija i Batlera, to su površinski kopovi.

Sfero je doveo Motija, barem je sam Motejunas izjavio...

@JPM ma nisam lepo pročitao...

Karter je valjda igrao Fiba LS i bio MVP

Edited by assignment

svako ko nije igrao EL je mačka u džaku, koliko god da je bio uspešan u tim nižim rangovima, ne zna se kako će reagovati na ovo u šta se pretvorila EL polednjih par godina

a takvi se kod nas mogu izbrojati na prste jedne ruke, Jago, Karter, Miljenović. sve ostalo pojačanja iz prve petroke Baskonije, Valensije, Efesa

Većina EL igrača je došla iz manjih klubova- liga, niko nije rođen u EL, samo treba pogoditi.

Karl Hains igrao dve sezone drugu italijansku ligu, mnogi su igrali po manjim izraelskim klubovima, Klajburn, Vilbekin ...

Treba to pratiti, uvek ima zanimljivih igrača.