April 25Apr 25 11 minutes ago, Nikodije said:Pa ta Kadena je na plakatima oko gradilišta. A tu će biti i hotel.Kadena se navodno ne bavi izgradnjom ali previšeeee je to unosno da bi neko propustio priliku.
April 25Apr 25 44 minutes ago, Ratamahatta said:Tomic je dobre iskopine imo do sada u oba mandata. Jokes aside, meni se svidja kako on radi taj posoko je tomićeva iskopina iz ovog mandata? generalno smo kupovali svima poznate igrače a znam da je došao nešto kada je već krenula sezona, tj nakon sferopulosa
April 25Apr 25 2 minutes ago, kralj said:Ebuka i Karter.izundu je igrao u fmpu a carter je široj populaciji poznat, nisu to iskopine
April 25Apr 25 ..kao, iskopo sam ovog lika, oduševićete se. bio u fmpuedit ti me zavitlavaš, oni su obojica potpisani pre tomićaja ozbiljno pitao Edited April 25Apr 25 by uini
April 25Apr 25 ...ali nije bitno gde kopa, nego da se taj tim uklapa tako da ima smisla a ne samo da se dovode najbolji dostupni igrači
April 25Apr 25 nije bitno gde kopa, niti je meni lično bitno da igrač bude iznenađenje, pogotovo kada imaš ovoliki budžet, samo sam pitao koga je ove sezone on doveo. čisto sumnjam i da je butlera koga zna večina fantazi igrača on doveo, taj je verovatno bio još od leta u laganim pregovorima sa nekolicinom evropskih ekipa, pa je samo ubacio u treću kada je shvatio da nema mesta u nba rosterima
April 25Apr 25 18 minutes ago, uini said:ko je tomićeva iskopina iz ovog mandata? generalno smo kupovali svima poznate igrače a znam da je došao nešto kada je već krenula sezona, tj nakon sferopulosaBili Beron?
April 25Apr 25 ma imao je te sezone brdašce iskopina, baron, mo faye, i ko već sve. pitao sam (se) za aktuelnu sezonu u kojoj je on postavljen za heada bball operacija naknadno, tj kada je krenula sezona
April 25Apr 25 15 minutes ago, assignment said:Bili Beron?Nije iz ovog.Tomićeva iskopina najbolja je Mo Faye.Lik je igrao kod nas za 100 000 evra tu sezonu.
April 25Apr 25 Pojma nemam, mislio sam da je Tomić odradio celo leto. Karter nije igrao ni Eurocup, nego onaj neki Intertoto. Onda nije ništa iskopao sem Motija i Batlera, to su površinski kopovi.
April 25Apr 25 Sfero je doveo Motija, barem je sam Motejunas izjavio...@JPM ma nisam lepo pročitao...Karter je valjda igrao Fiba LS i bio MVP Edited April 25Apr 25 by assignment
April 25Apr 25 svako ko nije igrao EL je mačka u džaku, koliko god da je bio uspešan u tim nižim rangovima, ne zna se kako će reagovati na ovo u šta se pretvorila EL polednjih par godinaa takvi se kod nas mogu izbrojati na prste jedne ruke, Jago, Karter, Miljenović. sve ostalo pojačanja iz prve petroke Baskonije, Valensije, Efesa
April 25Apr 25 Većina EL igrača je došla iz manjih klubova- liga, niko nije rođen u EL, samo treba pogoditi.Karl Hains igrao dve sezone drugu italijansku ligu, mnogi su igrali po manjim izraelskim klubovima, Klajburn, Vilbekin ... Treba to pratiti, uvek ima zanimljivih igrača.