April 25Apr 25 1 minute ago, Milošica said:Meni je gotivno što su prljaviji od jednih i drugih kapiram, loze se srbini na to zbog vujosevica i prestolonaslednika radonjica
April 25Apr 25 4 minutes ago, uini said:kapiram, loze se srbini na to zbog vujosevica i prestolonaslednika radonjicaNema veze sa tim.Srbin si i ti, i sigurno si navijaju za Zvezdu i kad je Radonjić bio trener, pa imaš svoje favorite. I to je skroz ok.
April 25Apr 25 54 minutes ago, uini said:da se izdire na meniKaže se na mene.Prebolećeš kritiku i shvatićeš da sam u pravu. Samo polako.
April 25Apr 25 14 minutes ago, Valk said:Prebolećeš kritiku i shvatićeš da sam u pravu. Samo polako.Ova recenica mi zvuci toliko poznato (nebitan je razlog i kontekst), da sam proverio zenin telefon i lap top, da se nije ulogovala na forum i hakovala ti profil.
April 25Apr 25 40 minutes ago, Valk said:Kaže se na mene.Prebolećeš kritiku i shvatićeš da sam u pravu. Samo polako.onda izivljava se na meni; evo opet, casni sude.
April 25Apr 25 3 hours ago, JPM said:O tome je i pricao covek, a ne o dopadljivosti njihove zelene boje i smeku uprave. Znaju posao. Mnogo dobro.A šta ćemo sa šmekom da je do skora prvi čovek EL bio i vlasnik kluba, a malo našminkano i dalje kao suvlasnik, ako se ne varam...PS. Sorry za off, ovo o Žalgirisu može na EL topik da se pomeri...
April 25Apr 25 Bili mi je oduvek bio omiljeni igrač, ili jedan od, voleo bih malo te njegove zvezdane prašine u Zvezdi, takvu veličinu nismo nikad imali na klupi. Vreme je da klub krene tim putem ako želi iskorak. Edited April 25Apr 25 by Nikodije
April 25Apr 25 Spanulis će u Dubai, voli on masan budžet.Čim je krenula kriza u Monaku spakovao se i otišao, kao Tomić, igrajte šta oćete odo ja kući.Redovno je kukao na KZM kako nema dovoljno igrača i kvaliteta za PO ... nije to za nas.
April 25Apr 25 Just now, kurjak said:Čim je krenula kriza u Monaku spakovao se i otišaoHm, ne sećam se da je baš tako bilo.
April 25Apr 25 1 minute ago, kurjak said:Spanulis će u Dubai, voli on masan budžet.Čim je krenula kriza u Monaku spakovao se i otišao, kao Tomić, igrajte šta oćete odo ja kući.Redovno je kukao na KZM kako nema dovoljno igrača i kvaliteta za PO ... nije to za nas.A mi smo uboga sirotinjaKoji Dubai, to je za pičke, Bili je ozbiljna glava za beogradski hard kor. Iz Monaka je pobegao jer je mondenski kurton.
April 25Apr 25 Ako su rešili da menjaju trenera, onda Ibon Navarro na četri godine, ne radi na kratke staze.
April 25Apr 25 Pogodi stručnjakaIskusni stručnjak je naveo klub iz Evrolige, čiji bi primer trebalo slediti.– Mi moramo da pratimo Žalgiris, koji imaju pravilo od obaveznih sedam domaćih igrača i maksimum pet stranaca. Kad se povredi neko od stranaca, onda je osam Litvanaca i još četiri stranca.