Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Socijalno!

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 hours ago, JPM said:

Pa dali smo Butleru oko 2.5 za sledeću sezonu. Pre nego što smo imali ovoliki budžet, dali smo Šabazu 2 miliona. Kampacu smo dali 2.8 plus preko 3 bi imao u drugoj sezoni da je ostao.

Nije to nedostižno, samo što se ja slažem da ne treba dati. Iz više razloga.

Nemamo mi šta da se takmičimo sa Olimpijakosom, oni su u košarci ono što smo mi za njih u fudbalu.

Pitanje za tebe, jel možeš da navedeš neki izvor što se tiče ovih zarada koje navodiš?

Pogotovo da je Kampaco koji je došao u Decembru 2022, a otišao u Junu 2023, znači bio pola sezone dobio 2,8 miliona?

Kako smo izmorili Barselonu!

Edited by sigurnost

Ovo šoranje limitiranog Monaka po Barseloni samo dodaje so na ranu.

Kakav pajser nas trenira, treba raspustiti klub.

Nije on pajser, igrači ga ne slušaju.

Roster sa 11, jedinstveni su po tome, ali i po tome da 10 igraca zna da igra odbranu i ne stide se da to pokazu

Jbg nas je sramota :(

13 hours ago, assignment said:

Pitanje za tebe, jel možeš da navedeš neki izvor što se tiče ovih zarada koje navodiš?

Pogotovo da je Kampaco koji je došao u Decembru 2022, a otišao u Junu 2023, znači bio pola sezone dobio 2,8 miliona?

Moja greska. 1.8 i 2.5 je bilo, s tim sto 2.5 nikad nije primio jer je otisao u Real.

Izvinjavam se.

Poenta je doduse bila da kazem da mi mozemo da damo velike ugovore pa mozda i da ispariramo Olimpiakosu sad ali da to ne treba da radimo.

Nas koncept treba da bude nalik Zalgirisovom. 5 glavnih igraca i 7 vodonosa. Najveca je umetnost naravno izabrati tu petoricu.

Realno, Žalgiris najgotivniji koncept u EL.

gotivniji su eventualno od partizana a ni to nisu kada objektivno pogledas

znaju poso definitivno ali su odvratni i borderline nacoshi

videcemo kakva ce im biti plejof kampanja, ne znam ni protiv koga igraju

protiv fenera, trpache ih THT seldzuk

43 minutes ago, uini said:

znaju poso definitivno

O tome je i pricao covek, a ne o dopadljivosti njihove zelene boje i smeku uprave. Znaju posao. Mnogo dobro.

3 minutes ago, JPM said:

O tome je i pricao covek, a ne o dopadljivosti njihove zelene boje i smeku uprave. Znaju posao. Mnogo dobro.

3 hours ago, Milošica said:

Realno, Žalgiris najgotivniji koncept u EL.

ja ne vidim nista gotivno u tom konceptu ili litvancima. postujem basketaski skill i znanje i toeto

meni licno je najgotivniji koncept baskonije ili valensije, samo bih im poslao jos expo novca, da imaju za igrace i sudije

..sa'ce valk da dodje i da se izdire na meni, jer ste krenuli da pisete o zelembacjima a ja branio svetu expo zemlju pa najebem

Just now, uini said:

ja ne vidim nista gotivno u tom konceptu ili litvancima. postujem basketaski skill i znanje i toeto

meni licno je najgotivniji koncept baskonije ili valensije, samo bih im poslao jos expo novca, da imaju za igrace i sudije

Meni je gotivno što su prljaviji od jednih i drugih D

To ne znači da ne mislim da će izbaciti Fener.