April 25Apr 25 I ja sam mislio da je Tomic tu od letos i da je on sklapao sveBorisa jedini zglavan basket u zivotu igro bas kod njegaBili Berona i Fajea... pa pogledajte gde su igrali pre ZvezdeNa kraju krajeva, pogle sta je Nvora igro ovde, a sta u Efesu. Iako ja nisam neki ljubitelj, glupav mi je nekako i bezobrazan bez obzira na talenat. Vise bi volo da ode nego da ostaneAmbivalentan sam u vezi Batlera, kao ona QOTSA pesma - First it Giveth, Then it Taketh Awaaaay. Neka bude da je i on iskop, nije iz Reala dosoMonekea i Rivera svi znamo odavno, Nvoru onako iz vidjenja, bio par puta u kadru u EfesuNaravno da je Izundu iskopina, ko se nadao ikakvom doprinosu njegovom, jedva da je i u novinama bilo da je dosao. Vise bilo u fazonu kao kad je pokojni Ojo doso, evo bice dobar za trening i da prdi tu dok Bolomboj ne ozdraviJedno 5 godina sam svake godine pito kako je Dzekiri, jel srecan jel zadovoljan, i na kraju ode gde ode. Ako se to desi i s Alstonom pocecu da se drogiram Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta
April 25Apr 25 2 hours ago, Nikodije said:Pa ta Kadena je na plakatima oko gradilišta. A tu će biti i hotel.Kadena je developer. Milenijum tim investitor.
April 25Apr 25 Josilo ispunjava gomilu kriterijuma za dolazak ovde1) Nabio Prijatenje2) Izduvo 2x od nas3) Nije igro plejof4) Nije igro plejin5) Preziveo Drakulu6) Prilicno smo tanki na 3/4, guzva nam je na 2/3 i na 57) Nije mlad8) Solidan u oba smera, 1 kompletan evroligaski glue guy9) Nije alav, timski igracOno sto ne ispunjava1) Zdrav Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta
April 25Apr 25 Može umesto DeDe, taman.Gledao sam pre neko veče Bešiktaš - Burg.Ovaj Sudanac iz Burga je opasna zverka ... https://www.euroleaguebasketball.net/en/eurocup/players/both-gach/013900/Ista pozicija SF/PF snaga, odbrana, šut ... sve radi. Edited April 25Apr 25 by kurjak
April 25Apr 25 17 minutes ago, Ratamahatta said:I ja sam mislio da je Tomic tu od letos i da je on sklapao sveBorisa jedini zglavan basket u zivotu igro bas kod njegaBili Berona i Fajea... pa pogledajte gde su igrali pre ZvezdeNa kraju krajeva, pogle sta je Nvora igro ovde, a sta u Efesu. Iako ja nisam neki ljubitelj, glupav mi je nekako i bezobrazan bez obzira na talenat. Vise bi volo da ode nego da ostaneAmbivalentan sam u vezi Batlera, kao ona QOTSA pesma - First it Giveth, Then it Taketh Awaaaay. Neka bude da je i on iskop, nije iz Reala dosoMonekea i Rivera svi znamo odavno, Nvoru onako iz vidjenja, bio par puta u kadru u EfesuNaravno da je Izundu iskopina, ko se nadao ikakvom doprinosu njegovom, jedva da je i u novinama bilo da je dosao. Vise bilo u fazonu kao kad je pokojni Ojo doso, evo bice dobar za trening i da prdi tu dok Bolomboj ne ozdraviJedno 5 godina sam svake godine pito kako je Dzekiri, jel srecan jel zadovoljan, i na kraju ode gde ode. Ako se to desi i s Alstonom pocecu da se drogiramprosto onda imamo razlicite percepcije pojma "iskopina"za mene je to igrac koji nije opste poznat jer igra u nekoj manje pracenoj ligi i/ili malom klubu. nworu i butlera sam gledao dovoljno puta u nba ligi a ja gledam iskljucivo matine tekme, ranije i one koje krecu od 4-5 ujutru pa zakacim drugo
April 25Apr 25 15 minutes ago, Ratamahatta said:Josilo ispunjava gomilu kriterijuma za dolazak ovde1) Nabio Prijatenje2) Izduvo 2x od nas3) Nije igro plejof4) Nije igro plejin5) Preziveo Drakulu6) Prilicno smo tanki na 3/4, guzva nam je na 2/3 i na 57) Nije mlad8) Solidan u oba smera, 1 kompletan evroligaski glue guy9) Nije alav, timski igracOno sto ne ispunjava1) Grobar2) Zdrav
April 25Apr 25 18 minutes ago, kurjak said:Može umesto DeDe, taman.Gledao sam pre neko veče Bešiktaš - Burg.Ovaj Sudanac iz Burga je opasna zverka ... https://www.euroleaguebasketball.net/en/eurocup/players/both-gach/013900/Ista pozicija SF/PF snaga, odbrana, šut ... sve radi.Da, po meni odlicna zamena za Dedu/Kalenica Nisam doduse mnogo obracao paznju kako brani dole na postu, ima cudno telo. 207 visok, krakat, maksimalno 90 kila ima, atletican, a mrsav i relativno brz. Visociji je od Bolomboja i Rivera. Vise je 3 nego 4Odlican suter, ne drka i postuje loptu. Uglavnom je drko Edvards pa mu uvali kad ga nadje samog ili ne zna vise kud. Igra 20+ minuta cele sezonePrototip igraca za ovo takmicenje, hocu da moji fiskaliteti i parafiskaliteti budu prosledjeni u njegov dom, ali bez da se drogiram Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta
April 25Apr 25 16 minutes ago, uini said:prosto onda imamo razlicite percepcije pojma "iskopina"za mene je to igrac koji nije opste poznat jer igra u nekoj manje pracenoj ligi i/ili malom klubu. nworu i butlera sam gledao dovoljno puta u nba ligi a ja gledam iskljucivo matine tekme, ranije i one koje krecu od 4-5 ujutru pa zakacim drugoIskopina = ili da nismo culi nikad ili da ima evroligasku breakthrough sezonu kod nas. CMM, Rivero, Moti i Moneke npr. nisu iskopine sto se mene ticeNvora tu i tamo, vise jeste nego sto nije. Svake godine ako uspemo da od nekog fringe playera iz bogatijeg tima napravimo protagonistu u svom, dobro je Kao kad Ceca kad primi onog drvosecu u Rols Rojsa pa ga osisa i onda on ode u Real
April 26Apr 26 Veze nemam šta je ovo sa Cecom, ali ne može biti loše. Van pameti mi je dovođenje GMa na već poređan roster, što reče Ratko kao kad Del boj kupi hiljadu Free Mandela majici dan pošto ovog puste iz zatvora, ili kao kad sam ja naručio sa Temua lažni palac... ma nebitno.
April 26Apr 26 37 minutes ago, kralj said:Veze nemam šta je ovo sa Cecom, ali ne može biti loše. au. šta je titanik bio za film 90ih, to je ovaj cecin spot za ćaci-art tog vremena
April 26Apr 26 inače, ratamahatti se sve pomešalone može nwora biti iskopina nakon veoma solidnog broja tekmi / minuta u bucksima i pacersima, zatim potpisivanjem za mofo efes pilsnerto se zove reclamation project i svakako je pojava u kojoj zvezda ima šanse da thriveuje
April 26Apr 26 Malo se preteruje sa tom 18/19 Tomićevom sezonom.Verovatno utisak pojačava razvaljivanje grobljana u majstorici polufinala plejofa ABA i Jaška Fijaska kod kuće u finalu.Izgubljen Kup, u Evrokupu ispali u grupama.Dovedeni provereni igrači Džo Regland, Stratos Perperoglu i KC Rivers.Iskopina Mo Faje od stotinu leta, simpatični starac za Eurocup.Jedina prava iskopina Bili Beron.
April 26Apr 26 A i taj Beron je znao da nervira lošom odbranom i slabim ballhandlingom. Ali jeste porobio aba plej of pa ga po time pamtimo. Bili je praaavi igrač postao kod Ćavija u Zenitu.