April 25Apr 25 Ako je verovati Sportklubu i tipsnlipsu, Chris Jones iz Hapoela je done deal za sledeću sezonu. Videćemo za šta je predviđen, kao zamena za CMM-a mi je meh - not great, not terrible. Ako upada u Yagove bekap patike, to je već super rešenje.Svakako će se dovesti još jedan pg.
April 25Apr 25 Vidim da se @harper lee slatko nasmejao, cemim zbog četri godine ugovora. Bajernu je bio prvi pik, al su odustali, možda baš zbog toga, sad pregovaraju sa Gavelom.Treba to potpisivati na tri meseca, pa produžiti ako zasluži cenim da bi se Laki složio.
April 25Apr 25 45 minutes ago, FPLS said:Ako je verovati Sportklubu i tipsnlipsu, Chris Jones iz Hapoela je done deal za sledeću sezonu. Videćemo za šta je predviđen, kao zamena za CMM-a mi je meh - not great, not terrible. Ako upada u Yagove bekap patike, to je već super rešenje.Svakako će se dovesti još jedan pg.SK Ukoliko sportski direktor Milan Tomić uspešno završi i pregovore sa drugim pojačanjem na poziciji „jedan“, Džonsova uloga bila bi u velikoj meri slična onoj koju ima ove sezone kod trenera Dimitrisa Itudisa.Samo što Milan Tomić nije SD već GM
April 25Apr 25 7 minutes ago, kurjak said:SKSamo što Milan Tomić nije SD već GMNije, Dozet je GM, Tomić je "šef sportskog sektora", ta funkcija mu je navedena kad su ga doveli.Al nebitno koja mu je formalna funkcija, važno je da se on pita oko dovođenja igrača.
April 25Apr 25 2 minutes ago, Nikodije said:Nije, Dozet je GM, Tomić je "šef sportskog sektora", ta funkcija mu je navedena kad su ga doveli.Al nebitno koja mu je formalna funkcija, važno je da se on pita oko dovođenja igrača.Slažem se, ali ... https://kkcrvenazvezda.rs/organizational-structure
April 25Apr 25 ...a mislim da mi ovaj Žika Vasić gradi ove kurtonske građevine na mestu rahmetli hotela Jugoslavija, jebo ih onaj ko im to omogućava
April 25Apr 25 Dozet narucuje kapricoze, organizuje kartanje i raspituje se ko je kaki cojkTomic je dobre iskopine imo do sada u oba mandata. Jokes aside, meni se svidja kako on radi taj posoNisam uspeo da zaboravim komplimente na racun kevina pantera Edited April 25Apr 25 by Ratamahatta
April 25Apr 25 1 hour ago, sasha said:Pogodi stručnjakaIskusni stručnjak je naveo klub iz Evrolige, čiji bi primer trebalo slediti.– Mi moramo da pratimo Žalgiris, koji imaju pravilo od obaveznih sedam domaćih igrača i maksimum pet stranaca. Kad se povredi neko od stranaca, onda je osam Litvanaca i još četiri stranca.Usput nudi i svoj katalog iz Solnoka i Asesofta Matora jajara
April 25Apr 25 Poslao sam Neši Iliću screenshot ove rasprave oko Dozeta i Tomića, eno još ne dolazi k sebi.
April 25Apr 25 10 minutes ago, Nikodije said:...a mislim da mi ovaj Žika Vasić gradi ove kurtonske građevine na mestu rahmetli hotela Jugoslavija, jebo ih onaj ko im to omogućavaJel on beše pri vrhu east-west bridge?
April 25Apr 25 Nije to Žika, Nikodije pobrkao sve.Žika je sa Miškovićem u hotelijerstvu i njegova je neka Kadena.Na mestu Juge je ozloglašeni Milenijum tim.@kralj šta kaže Neša, hoće li možda preuzeti deo odgovornosti za fejl u iskoračivanju?
April 25Apr 25 5 minutes ago, Valk said:Nije to Žika, Nikodije pobrkao sve.Žika je sa Miškovićem u hotelijerstvu i njegova je neka Kadena.Na mestu Juge je ozloglašeni Milenijum tim.@kralj šta kaže Neša, hoće li možda preuzeti deo odgovornosti za fejl u iskoračivanju?Pa ta Kadena je na plakatima oko gradilišta. A tu će biti i hotel. Edited April 25Apr 25 by Nikodije