April 24Apr 24 Ako je bezanje glavom bez obzira prelazak u jednu od najboljih ekipa El u poslednjoj deceniji za pare koje Zvezda nema da mu plati onda nek nam svi beze tako.
April 24Apr 24 29 minutes ago, JPM said:Mogu samo da ponovim, videćemo stav navijača Partizana prema Penjaroji od sledeće sezone kada očekivanja budu resetovana. Videćemo i sistem i smislenu igru.Evo vidim, Miško već iskadrirao jednog svog pulena tamo.stav će umnogome zavisiti od pretumbavanja igračkog kadra, odnosno kvaliteta (i širine) ekipe sa kojom će se ući u takmičenje. ja se nadam finansijski skromnijem sastavu, spuštanju lopte se određivanjem ciljeva (f4, top 6 i ostala razmetanja) i negde vidim da u takvoj konstalaciji možemo imati veće šanse da iznenadimo.e tu bi se onda očekivalo od Penjaroje da to posloži kako valja i napravi sistem koji može da funkcioniše i gura iznad granice.moguće da nešto slično predstoji i Zvezdi. ja sam vrlo slabo pratio vaše tekme ove sezone, uglavom po nekim hajlajtsima, dužim ili kraćim. na osnovu onoga što se piše i može čuti, izgleda da ni mnogo širok roster nije baš rešenje za košarku. u smislu da to rešava određene probleme, ali određene i otvara, pa sad dal trener to može i kako da hendla, pitanje je Edited April 24Apr 24 by Ted
April 24Apr 24 49 minutes ago, JPM said:Mogu samo da ponovim, videćemo stav navijača Partizana prema Penjaroji od sledeće sezone kada očekivanja budu resetovana. Videćemo i sistem i smislenu igru.Evo vidim, Miško već iskadrirao jednog svog pulena tamo.Pa vidimo već sada, vidi se golim okom. Šta će biti s novim timom, to je već drugo pitanje.
April 24Apr 24 @Ted Evo šta će da se desi, pa mi ti veruj ili ne, na tebi je. I ovo isto važi i za moj klub.Ne bude li Partizan posle desetak kola barem na 6-4 krenuće talas pljuvačine i sipanja govana na trenera, nema nikakve veze to igrate li ili ne igrate smisleno, kakav je pečat trenera, kakvi su odnosi u ekipi, da li se kvalitetno radi ili ne. Zabole kurac razjarene navijače koji misle da za 150 evra godišnje imaju pravo da jebu mater svima u klubu i da sa tribina kadriraju roster.Eto to će se desiti. A to šta ćeš ti lično da misliš o ekipi, to ti verujem, samo to je ogromna manjina ljudi, koji kažu "Stani, zakoči, hajde da analiziramo ceo utisak, hajde da ne reagujemo impulsivno!".Širok roster naravno nije rešenje, posebno jer se po ko zna koji put kod nas to dokazalo kao bajkica, jer imao ti 12 ili 20 igrača, trener uvek veruje nekoj osmorici, devetorici maksimalno. Ja konkretno za nas mislim da je takva bajkica plasirana isključivo da bi se opravdalo preplaćivanje domaćih "Zvezdinih vojnika" i zaslužnih građana.
April 24Apr 24 51 minutes ago, Moća said:Ako je bezanje glavom bez obzira prelazak u jednu od najboljih ekipa El u poslednjoj deceniji za pare koje Zvezda nema da mu plati onda nek nam svi beze tako.Ja nisam siguran da Zvezda ne može da plati te pare, to je ipak ukupan ugovor na 3 godine. Mislim da Zvezda neće da mu plati te pare i takođe mislim da se Kodiju i ne ostaje previše, već bi da proba u ekipi koja je legitiman kandidat za titulu. I ja mu ništa ne zameram. Jednostavno, hoće čovek da ide dalje.
April 24Apr 24 Pa dali smo Butleru oko 2.5 za sledeću sezonu. Pre nego što smo imali ovoliki budžet, dali smo Šabazu 2 miliona. Kampacu smo dali 2.8 plus preko 3 bi imao u drugoj sezoni da je ostao.Nije to nedostižno, samo što se ja slažem da ne treba dati. Iz više razloga.Nemamo mi šta da se takmičimo sa Olimpijakosom, oni su u košarci ono što smo mi za njih u fudbalu.
April 24Apr 24 1 hour ago, JPM said:Evo vidim, Miško već iskadrirao jednog svog pulena tamo.a to je saznanje koje imaš ili čitaš upise partizanovaca, kojima nije predstavljen potpis nekog solidno poznatog nba igrača, kada već nije neki top3 u el po poziciji?usput ne znamo ni da li je to neka novčano ozbiljna akvizicija ili neko ko bi mogao za manje novce da bude potencijalno iznenađenje na el nivou
April 24Apr 24 20 minutes ago, Moća said:Pa baš da imamo 8 miliona za tri godine čisto sumnjam.Mislim da nije nikakav problem da se iskešira 8 milijuna naših para.Pitanje je samo da li ga klub hoće i da li se njemu ostaje.
April 24Apr 24 57 minutes ago, JPM said:Ne bude li Partizan posle desetak kola barem na 6-4 krenuće talas pljuvačine i sipanja govana na trenera, nema nikakve veze to igrate li ili ne igrate smisleno, kakav je pečat trenera, kakvi su odnosi u ekipi, da li se kvalitetno radi ili ne. ajde još i ovo, pošto su sve neke teze bazirane na otprilike ničemu i opšta mesta:saša obradović je ovde kritikovan u kontinuitetu, čak i kada smo ređali pobede, ne zato što ga neko ne voli ili volimo da pobeđujemo (ko ne voli), već zato što je bilo jasno da nam igra zavisi od toga kakav je dan x & y igračima a ne od logike igre.partizanovi navijači generalno, su za nijansu "školovaniji" od zvezdinih, pa sam siguran da će umeti da prepoznaju & cene dobru igru i fokus/trud, bez obrzira na to da li imaju 6-4. 4-6 ili 8-2ako nešto očigledno ne radi, biće sigurno pljuvačine i kritike.
April 24Apr 24 1 minute ago, uini said:partizanovi navijači generalno, su za nijansu "školovaniji" od zvezdinih, pa sam siguran da će umeti da prepoznaju & cene dobru igru i fokus/trud, bez obrzira na to da li imaju 6-4. 4-6 ili 8-2Kad smo već kod opštih mesta, argument za ovakav stav ne postoji. Postoji predpostavka. Aj da vidimo ko je u pravu, doći će i ta sezona relativno brzo.
April 24Apr 24 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Pitanje je samo da li ga klub hoće i da li se njemu ostaje.Mnogo je to para za naš standard za igrača koji ima veoma jasne nedostatke u igri. Mnogo je pametnije to dati Batleru i graditi ekipu na njemu u ove dve sezone koliko još imamo licencu jer je sve nakon toga za sada nepoznanica.
April 24Apr 24 36 minutes ago, JPM said:Kad smo već kod opštih mesta, argument za ovakav stav ne postoji. Postoji predpostavka. Aj da vidimo ko je u pravu, doći će i ta sezona relativno brzo.da preTpostavka, na osnovu nekog licnog uzorka u periodu od 30ak+ godinaoni su prosto nesto ranije od nas u vecem procentu involvirani u kosarkasku igru, a imali su i bolje primere / primerke, pa je sasvim logicno da su verziranijimi smo svakako tatamate za pitanje kosova i nedozvoljenih nacija ( :