12 hours ago12 hr 6 hours ago, Krošek said:E, slučajno sam postovao, prekinu me napola slučajni ctrl+enter. Nisam pokrio sve. Al ajde, biće dosta za sutra.Hvala Krole, naravno sećam se tih diskusija ali ja sam mislila na to kako objasniti oštećenja sluha za koje postoje lekarski izveštaji, ili slučaj onog sportiste kome je zabagovao pejsmejker, to teško da je nastalo putem autosugestije. Takođe postoje i snimci koje su analizirali razni neki stručnjaci koji su potvrdili da se radi o soničnom oružju, a i ovako laički taj zvuk ne liči na na zvuk mase u pokretu (glasovi, koraci, štagod) nego na huk neke mašine i sl. Ako je do neke sinhronizovane akcije, pre sam sklona da poverujem da je izvedena od strane AV ekipe da dezorijentiše i izazove paniku nego da su redari nešto pokrenuli skidanjem prsluka. Znači s jedne strane incident kod Skupštine, ćaci u parku i na krovovima okolo kreću u provokacije i to baš usred tih 15min tišine, a onda se pusti i to čudo koje niko ne očekuje niti ima ideju šta je.
12 hours ago12 hr Da, da. Studenti su planirali da caciji pokrenu incidente pred kraj 15to minutne tisine kako bi onda oni izgurali svoj pakleni plan.Studenti zapravo rade sa cacijima.Samo nastavite, sve savrseno ima smisla.
11 hours ago11 hr 39 minutes ago, Leia said:… ja sam mislila na to kako objasniti oštećenja sluha za koje postoje lekarski izveštaji, ili slučaj onog sportiste kome je zabagovao pejsmejker, to teško da je nastalo putem autosugestije. Takođe postoje i snimci koje su analizirali razni neki stručnjaci koji su potvrdili da se radi o soničnom oružju, a i ovako laički taj zvuk ne liči na na zvuk mase u pokretu (glasovi, koraci, štagod) nego na huk neke mašine i sl.na ovo nisam deliverovao još uvek, ima u postu ili postovima iz istog perioda (mart 2025, posle događaja), pa će biti isti tretman: link/linkovi, eventualna napomenica, eventualni citatčić42 minutes ago, Leia said:Takođe postoje i snimci koje su analizirali razni neki stručnjaci koji su potvrdili da se radi o soničnom oružju, a i ovako laički taj zvuk ne liči na na zvuk mase u pokretu (glasovi, koraci, štagod) nego na huk neke mašine i sl.na ovo sam deliverovao traženi autput i nalazi se u mom prošlom postu
11 hours ago11 hr …jer zvučni top, ili koje god oružje da je bilo upotrebljeno, proizvelo je svoje posledice. Mi imamo 3.000 oštećenih ljudi, imamo lekare koji su svojim imenom i prezimenom potpisivali izveštaje da je došlo do određenog oštećenja zdravstvenog stanja građana.N1 Info RSPaunović: Saslušavanje građana je simulacija postupka - k...Saslušavanje građana u slučaju zvučni top je simulacija postupka, a nije simulacija zvučnog topa, kaže za N1 javna tužiteljka u penziji Jasmina Paunović.
11 hours ago11 hr 43 minutes ago, Krošek said:na ovo nisam deliverovao još uvek, ima u postu ili postovima iz istog perioda (mart 2025, posle događaja), pa će biti isti tretman: link/linkovi, eventualna napomenica, eventualni citatčićna ovo sam deliverovao traženi autput i nalazi se u mom prošlom postuDiskusija na koju referišeš odvijala se odmah nakon protesta, i ovo što ti pišeš je tvoja interpretacija za koju ipak nemaš neke čvrste dokaze, kao ni Winnie ni Caligula koji su nešto slično tvrdili koliko se sećam.Kasnije smo dobili i te neke stručne analize snimaka, pa i samog tog zvuka, ne znam jesi li pratio, ja bih to odgledala taman i da se ne slažem, šta bi mi falilo. A pošto nisam ni bila na protestu i samo sam videla/čula snimke, teško da se moj utisak može podvesti pod masovnu histeriju.Ja bih se držala konkretnih dokaza (lekarski izveštaji, mišljenja stručnjaka za sonično oružje, snimci protesta), natezati se jeste-nije na osnovu kako se kome učinilo mi ne deluje baš smisleno.
10 hours ago10 hr 1 minute ago, Leia said:Kasnije smo dobili i te neke stručne analize snimaka, pa i samog tog zvuka, ne znam jesi li pratio, ja bih to odgledala taman i da se ne slažem, šta bi mi falilo.Kurac na biciklu od stručnih analizaTvoje pitanje je bilo: "Mene zanima i kako tumačiš poreklo onog zvuka, koji je takodje snimljen i definitivno nije ničija halucinacija"Na to sam deliverovao traženi autput. Edited 10 hours ago10 hr by Krošek
10 hours ago10 hr E jebi ga bože sadJesu li i lekari koji su napisali 3000 izveštaja kurac na triciklu?Edit. Pa ok, ne dovodim u pitanje da si dao svoje tumačenje, pitala sam na čemu ga zasnivaš. Imaš li dokaz da je postojala neka sinhronizovana akcija koju su izveli studenti i izazvali stampedo i paniku? Nemaš Edited 10 hours ago10 hr by Leia
10 hours ago10 hr 3 minutes ago, Downforce said:Posto je tvoja analiza bez bicikla kud i kamo bolja.Ne može da parira ovom dijamantu
10 hours ago10 hr 8 minutes ago, Leia said:E jebi ga bože sadJesu li i lekari koji su napisali 3000 izveštaja kurac na triciklu?Edit. Pa ok, ne dovodim u pitanje da si dao svoje tumačenje, pitala sam na čemu ga zasnivaš. Imaš li dokaz da je postojala neka sinhronizovana akcija koju su izveli studenti i izazvali stampedo i paniku? NemašKakva sinhronizovana akcija te spopala, gde to piše u mojim postovima
10 hours ago10 hr Rekao si nešto u stilu da su redari dotrčali odmah nakon incidenta kod Skupštine da jave da je protest završen i da se sve odigralo u 5-10 sekundi, sad se mislim kako je to moguće izvesti da se pokrije cela ulica Srpskih vladara osim ako im redar glasonoša nije bio Husein BoltI incident, i neka reakcija kakva takva, i odluka šta da se radi, i trčanje, sve u nekoliko sekundi, toliko ti treba samo da otkopčaš prslukEdit. I šta ćemo s lekarima, ostaje pitanje Edited 10 hours ago10 hr by Leia
10 hours ago10 hr i kako to da se panika nije raširila po bočnim ulicama, nego samo pravolinijski kroz Ulicu Kralja Milana? Panični talas u par sekundi, počeo i najednom stao. Fizika ovu Krošekovu konstukciju lagano opovrgava.
10 hours ago10 hr 5 minutes ago, Leia said:Rekao si nešto u stilu da su redari dotrčali odmah nakon incidenta kod Skupštine da jave da je protest završen i da se sve odigralo u 5-10 sekundi, sad se mislim kako je to moguće izvesti da se pokrije cela ulica Srpskih vladara osim ako im redar glasonoša nije bio Husein BoltI incident, i neka reakcija kakva takva, i odluka šta da se radi, i trčanje, sve u nekoliko sekundi, toliko ti treba samo da otkopčaš prslukImaš šta sam pisao u mojim postovima, nema potrebe da se prisećamo u kom su stilu bili i kako su mirisali. Uzmi pa čitaj, šta više da ti kažem