September 25, 2025Sep 25 8 hours ago, Krošek said:To je psihoakustički efekat približavajuće "fronte" stampeda, nije se desio objektivno takav zvuk, to su subjektivni doživljaji. Neko je čuo formulu jedan, neko je čuo meteor, itd.
September 25, 2025Sep 25 Kako te ne mrzi da izvodiš ovakve logičke vratolomije da bi dokazao nedokazivo?
September 25, 2025Sep 25 Vrati se na moje postove od 15. 3. plus još koji dan i mani se ovih gluposti. Ideš na moj profil pa nabadaš strane dok ne nađeš.
September 25, 2025Sep 25 Čitao sam ih i tada, pa mi je bilo neverovatno koliko se trudiš da savijaš čijnenice da bi ih uklopio u psihoakustični efekat.Kako te ne mrzi da verglaš i dalje.Kapiram da je forumu najteže reći sebi - jeo sam govna, pa se onda ukopavamo još dublje u ista.
September 25, 2025Sep 25 Ma ne savijam ja činjenice nego si ti poverovao u sve što su ti israli na tviteru i novoj rs i onda oprali, preprali i dopakovali kroz earshotove, zvook labove, fakultete dramskih umetnosti i slicne laboratorije spina, pa ti se mozak savija iz položaja na koji je navikao posle takvog tretmana da prihvati činjenice koje sam ja izneo.
September 25, 2025Sep 25 Druže, ja sam bio lično tamo na 100m od dejstva tog oružja.Jesi ti bio 15.03. na ulici, ili sve zaključke izvodiš posredno?
September 25, 2025Sep 25 Ako me to pitaš onda ti je štošta promaklo od onoga što sam pisao 15. 3. plus koji dan
September 25, 2025Sep 25 Ja te lepo pitam, ti mi kažeš pročitaj u postovima.Ok. To nije odgovor na moje malopre postavljeno pitanje.