Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvucni laseri i oruzja sa usmerenim zvukom (LRAD)

Featured Replies

mrzi me da pretražujem, zar ti nije lakše da mi odgovoriš odmah?

Dakle:

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Jesi bio 15.03. na ulicama oko Slavije, uveče ?

• Replies 513
  • Views 25.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rudolf Pingvinoglu
    Rudolf Pingvinoglu

Moja je pretpostavka da ga ta crtica plaši jer ona označava početak zvuka koji obiluje jako niskim frekvencijama, ispod 100 Hz. Na toj jačini (osetno jače od avionskog motora, ako si blizu mesta odakl

• kako tebe ne mrzi da sernjas ovde o stvarima o kojima blage veze s vezom nemas? ja se ne usudjujem kao jebeni dr fizike koji se bavi elektro akustikom kao hobijem da prdim ovde o prostiranju nepoznat

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Imati nepopularno mišljenje nije razlog za ban. Nemaju svi obavezu da se slažu sa tobom ni da povladjuju. Pri tome su se neki slagali sa tobom, neki nisu. Sve je to normalno. Ekspo je bukvalno pljačk

Posted Images

6 minutes ago, Filozof manijak said:

mrzi me da pretražujem, zar ti nije lakše da mi odgovoriš odmah?

Dakle:

Nije mi lakše i neću da razvodnjavam šta sam pisao kao svedok događaja još na dan događaja, pa naredni dan itd. Ja ti nudim originalni istorijski dokument a ti hoćeš reprodukciju. To mi nije lakše jer neću ništa da ponavljam i time kreiram manje kredibilnu verziju onoga što sam već izneo u pisanom obliku. Ali kada pročitaš i podsetiš se, odgovoriću na pitanja koja se nastavljaju na ono što sam već naveo.

Originalni istorijski dokument?

Izvini, ali kenjaš pa se mažeš.

Ja ti nudim originalno svedočanstvo iz prve ruke.

Originalni istorijski dokument.

Sunce ti jbm...

Filozofe - nemas sanse.

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Originalni istorijski dokument?

Izvini, ali kenjaš pa se mažeš.

Ja ti nudim originalno svedočanstvo iz prve ruke.

Pa i ja nudim, idi vidi. Zaključujem da ili pola ili većinu toga što sam napisao nisi pročitao. Kada neko ko je svedok javnog događaja koji ima i istorijski značaj, u javnom prostoru u pisanom obliku iznese svoje svedočenje još taj isti i pokoji naredni dan, to je svakako istorijski dokument.

Ja zaključujem da tog dana i trenutka nisi bio na mestu događaja, i da izmišljaš.

Samim tim, tvoj istorijski dokument ne odgovara istini, i ne vredi pišljiva boba.

Pošto nisi bio u dato vreme i na datom mestu, tvoja interpretacija događaja na osnovu posrednih dokaza je malo verovatna.

Znači, po tebi, kada sam u večernjim satima 15. 3., 16. 3. i nadalje pisao te postove na koje se referišem, lagao sam i izmišljao da sam bio na mestu događaja. To ti je dosta onako, proizvoljna pretpostavka. Nemaš nikakvo uporište za takvu ozbiljnu optužbu.

Nisi me ubedio da si bio tamo, i svojim pisanjem si me još učvrstio u stavu da o svemu pišeš kao neko ko nije bio na licu mesta.

Tome još više doprinose tlapnje i psihoakustičnom efektu, i ostale logičke vratolomije.

Jer, što je objašnjenje nekog događaja komplikovanije, to objašnjenje malo verovatno da je tačno.

Znači meni koji sam 15. 3. posle protesta seo za komp i iznosio određena opažanja ne treba verovati da sam bio a tebi koji sad, šest+ meseci kasnije, kažeš da si bio treba. Što bi iko verovao tebi da si bio, a meni ne?

Pročitaj moje upise na temu od 15.03. rolleyes

I dalje me nisi ubedio da si bio tamo.

Štaviše, još sam više uveren da nisi bio i da pišeš napamet iz samo tebi poznatih razloga.

Pročitaj ti moje upise na temu od 15.03.

Nisi bio tamo. QED

Tvoji upisi su čista i neproveriva spekulacija, i samim tim se ne mogu uzeti u ozbiljno razmatranje

Edited by Filozof manijak

Ovo mi zvuči kao koncilijacija ali javno a ne privatno.

Fali samo onaj treći, beše?

Hoćeš ti? D