September 25, 2025Sep 25 mrzi me da pretražujem, zar ti nije lakše da mi odgovoriš odmah?Dakle:2 minutes ago, Filozof manijak said:Jesi bio 15.03. na ulicama oko Slavije, uveče ?
September 25, 2025Sep 25 6 minutes ago, Filozof manijak said:mrzi me da pretražujem, zar ti nije lakše da mi odgovoriš odmah?Dakle:Nije mi lakše i neću da razvodnjavam šta sam pisao kao svedok događaja još na dan događaja, pa naredni dan itd. Ja ti nudim originalni istorijski dokument a ti hoćeš reprodukciju. To mi nije lakše jer neću ništa da ponavljam i time kreiram manje kredibilnu verziju onoga što sam već izneo u pisanom obliku. Ali kada pročitaš i podsetiš se, odgovoriću na pitanja koja se nastavljaju na ono što sam već naveo.
September 25, 2025Sep 25 Originalni istorijski dokument?Izvini, ali kenjaš pa se mažeš.Ja ti nudim originalno svedočanstvo iz prve ruke.
September 25, 2025Sep 25 2 minutes ago, Filozof manijak said:Originalni istorijski dokument?Izvini, ali kenjaš pa se mažeš.Ja ti nudim originalno svedočanstvo iz prve ruke.Pa i ja nudim, idi vidi. Zaključujem da ili pola ili većinu toga što sam napisao nisi pročitao. Kada neko ko je svedok javnog događaja koji ima i istorijski značaj, u javnom prostoru u pisanom obliku iznese svoje svedočenje još taj isti i pokoji naredni dan, to je svakako istorijski dokument.
September 25, 2025Sep 25 Ja zaključujem da tog dana i trenutka nisi bio na mestu događaja, i da izmišljaš.Samim tim, tvoj istorijski dokument ne odgovara istini, i ne vredi pišljiva boba.Pošto nisi bio u dato vreme i na datom mestu, tvoja interpretacija događaja na osnovu posrednih dokaza je malo verovatna.
September 25, 2025Sep 25 Znači, po tebi, kada sam u večernjim satima 15. 3., 16. 3. i nadalje pisao te postove na koje se referišem, lagao sam i izmišljao da sam bio na mestu događaja. To ti je dosta onako, proizvoljna pretpostavka. Nemaš nikakvo uporište za takvu ozbiljnu optužbu.
September 25, 2025Sep 25 Nisi me ubedio da si bio tamo, i svojim pisanjem si me još učvrstio u stavu da o svemu pišeš kao neko ko nije bio na licu mesta.Tome još više doprinose tlapnje i psihoakustičnom efektu, i ostale logičke vratolomije.Jer, što je objašnjenje nekog događaja komplikovanije, to objašnjenje malo verovatno da je tačno.
September 25, 2025Sep 25 Znači meni koji sam 15. 3. posle protesta seo za komp i iznosio određena opažanja ne treba verovati da sam bio a tebi koji sad, šest+ meseci kasnije, kažeš da si bio treba. Što bi iko verovao tebi da si bio, a meni ne?
September 25, 2025Sep 25 Pročitaj moje upise na temu od 15.03. I dalje me nisi ubedio da si bio tamo.Štaviše, još sam više uveren da nisi bio i da pišeš napamet iz samo tebi poznatih razloga.
September 25, 2025Sep 25 Tvoji upisi su čista i neproveriva spekulacija, i samim tim se ne mogu uzeti u ozbiljno razmatranje Edited September 25, 2025Sep 25 by Filozof manijak
September 25, 2025Sep 25 Ovo mi zvuči kao koncilijacija ali javno a ne privatno.Fali samo onaj treći, beše?