January 16Jan 16 21 hours ago, Filozof manijak said:Rusi prvo eksperimentišu na psima, pa onda na ljudima.Kod nas je obrnuto. Jel' to ima nekih novosti u vezi ove priče, nisam ispratio?
January 16Jan 16 1 hour ago, Rudolf Pingvinoglu said:Jel' to ima nekih novosti u vezi ove priče, nisam ispratio?clanak u Politiku, slika koju je Krosek okacio je odatle:https://www.politico.eu/article/serbia-vladimir-putin-documents-intelligence-lrad/
April 7Apr 7 17 hours ago, kralj said:Ja se nadam da tamo kamen na kamenu ne osta posle Vinijevog nastupa.Nisu me zvali A realno bi @Krošek trebalo da bude osnivač Sonično-skeptične stranke, on za razliku od mene može da posvedoči sa lica mesta.
April 7Apr 7 Ih, nisu te zvali, pa na ufur pobogu, kao Života kad se prošvercuje na filozofsku tribinu u Majstorskoj radionici.
April 8Apr 8 22 hours ago, Weenie Pooh said:Nisu me zvali A realno bi @Krošek trebalo da bude osnivač Sonično-skeptične stranke, on za razliku od mene može da posvedoči sa lica mesta.Nećeće me narod. Svi vole dobar sajfaj šou.
April 9Apr 9 Nas ovde mesecima akate, 3 rata i 3 miri ispisaste, a kad treba da se pređe kraljica, tutanj.
April 12Apr 12 Pa prenesi nam delić atmosfere, brate kralje, kako je bilo, jel izdominirala doktorka profesorka umetničke prakse na Buckinghamshire New University, College of Creative Arts, Technology, and Engineering?Jesu uspešno "kreirali dokaze njegove upotrebe"? Topove, mslim.
Tuesday at 09:292 days RTS-ova (monstruzna, zločionačka) rekonstrukcija događaja:B92.netObjavljena rekonstrukcija događaja od 15. marta: Dva minu...Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je tokom pretresa prostorija Filozofskog fakulteta, sprovedenog nakon tragičnog događaja od 26. marta 2026. godine, privremeno oduzeta dokumentacija koKlip:
Tuesday at 09:462 days Korisno je sto su strelicama oznaceni oni koji nisu bili na generalnoj probi razmicanja, pa su upropastili performans. Treba ih kazniti.
Yesterday at 14:221 day On 6/23/2026 at 11:46 AM, Greek Freak said:Korisno je sto su strelicama oznaceni oni koji nisu bili na generalnoj probi razmicanja, pa su upropastili performans. Treba ih kazniti.Nije mi jasno odakle im ono da je kašnjenje od oko minut izazvao lik koji je zastao da spakuje skinuti prsluk u ranac - kakve to veze ima?Skidanje prsluka i trčkaranje redara očigledno motiviše neobaveštene građane da i oni krenu da trče - kuda, zašto, od čega, ne znaju ali nema veze, lančana reakcija je počela. Edited yesterday at 14:221 day by Weenie Pooh
Yesterday at 15:081 day Odgledao sam video "analizu" tek sada. Ja se nadam da se ti salis. Ako stvarno verujes da je ono mahnito sklanjanje ljudi u stranu rezultat sirenja poruke "krecite se ka fasadama" putem kanala komunikacije (kako kaze narator), onda... I to mesanje celokupnog povlacenja redara sa onim sto se u nekoliko sekundi desilo posle... Ja kapiram koja je agenda kreatora klipa, ali ne znam koji je tvoj motiv da to promovises. Uopste, kacenje ove "analize" je po mom misljenju ili zlurado ili debilno, tako da cu se sa zadovoljstvom povuci iz "diskusije".