Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvucni laseri i oruzja sa usmerenim zvukom (LRAD)

Featured Replies

21 hours ago, Filozof manijak said:

Rusi prvo eksperimentišu na psima, pa onda na ljudima.

Kod nas je obrnuto. covid19

Jel' to ima nekih novosti u vezi ove priče, nisam ispratio?

• Replies 513
  • Views 25.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rudolf Pingvinoglu
    Rudolf Pingvinoglu

Moja je pretpostavka da ga ta crtica plaši jer ona označava početak zvuka koji obiluje jako niskim frekvencijama, ispod 100 Hz. Na toj jačini (osetno jače od avionskog motora, ako si blizu mesta odakl

• kako tebe ne mrzi da sernjas ovde o stvarima o kojima blage veze s vezom nemas? ja se ne usudjujem kao jebeni dr fizike koji se bavi elektro akustikom kao hobijem da prdim ovde o prostiranju nepoznat

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Imati nepopularno mišljenje nije razlog za ban. Nemaju svi obavezu da se slažu sa tobom ni da povladjuju. Pri tome su se neki slagali sa tobom, neki nisu. Sve je to normalno. Ekspo je bukvalno pljačk

Posted Images

• 2 months later...

Screenshot_20260405_150536_Instagram.jpgScreenshot_20260405_150238_Instagram.jpg

Smej se smej, uvek se smej...

Ja se nadam da tamo kamen na kamenu ne osta posle Vinijevog nastupa.

17 hours ago, kralj said:

Ja se nadam da tamo kamen na kamenu ne osta posle Vinijevog nastupa.

Nisu me zvali sad A realno bi @Krošek trebalo da bude osnivač Sonično-skeptične stranke, on za razliku od mene može da posvedoči sa lica mesta.

Ih, nisu te zvali, pa na ufur pobogu, kao Života kad se prošvercuje na filozofsku tribinu u Majstorskoj radionici.

22 hours ago, Weenie Pooh said:

Nisu me zvali sad A realno bi @Krošek trebalo da bude osnivač Sonično-skeptične stranke, on za razliku od mene može da posvedoči sa lica mesta.

Nećeće me narod. Svi vole dobar sajfaj šou.

Nas ovde mesecima akate, 3 rata i 3 miri ispisaste, a kad treba da se pređe kraljica, tutanj. sleep

Pa prenesi nam delić atmosfere, brate kralje, kako je bilo, jel izdominirala doktorka profesorka umetničke prakse na Buckinghamshire New University, College of Creative Arts, Technology, and Engineering?

Jesu uspešno "kreirali dokaze njegove upotrebe"? Topove, mslim.

• 2 months later...

It's over for you hoes ( @Krošek, @Weenie Pooh):

Image

RTS-ova (monstruzna, zločionačka) rekonstrukcija događaja:

B92.net
No image preview

Objavljena rekonstrukcija događaja od 15. marta: Dva minu...

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je tokom pretresa prostorija Filozofskog fakulteta, sprovedenog nakon tragičnog događaja od 26. marta 2026. godine, privremeno oduzeta dokumentacija ko

Klip:

Korisno je sto su strelicama oznaceni oni koji nisu bili na generalnoj probi razmicanja, pa su upropastili performans. Treba ih kazniti.

On 6/23/2026 at 11:46 AM, Greek Freak said:

Korisno je sto su strelicama oznaceni oni koji nisu bili na generalnoj probi razmicanja, pa su upropastili performans. Treba ih kazniti.

Nije mi jasno odakle im ono da je kašnjenje od oko minut izazvao lik koji je zastao da spakuje skinuti prsluk u ranac - kakve to veze ima?

Skidanje prsluka i trčkaranje redara očigledno motiviše neobaveštene građane da i oni krenu da trče - kuda, zašto, od čega, ne znaju ali nema veze, lančana reakcija je počela.

Edited by Weenie Pooh

Odgledao sam video "analizu" tek sada. Ja se nadam da se ti salis. Ako stvarno verujes da je ono mahnito sklanjanje ljudi u stranu rezultat sirenja poruke "krecite se ka fasadama" putem kanala komunikacije (kako kaze narator), onda... I to mesanje celokupnog povlacenja redara sa onim sto se u nekoliko sekundi desilo posle... Ja kapiram koja je agenda kreatora klipa, ali ne znam koji je tvoj motiv da to promovises. Uopste, kacenje ove "analize" je po mom misljenju ili zlurado ili debilno, tako da cu se sa zadovoljstvom povuci iz "diskusije".