July 7Jul 7 6 minutes ago, radisa said:Ja preferirama šunku... Špansku po mogućnosti... Ako nema Španska, može i Italijanska... spansku sunku sam jela orvi i poslednji put u Spaniji pre 20 godina u sunkarnici.Just now, kud u maglu Simoviću said:bolji test nego svi parametri mmf/oecd-aNe znam... ne spominju konzervanse itsl. Ima li sta na deklaraciji sta ima a ne sta nema?Ja inace jedno 20 godina nista sto nije moj otac susio nisam jela, nazalost zadnje 2-3 godine jedem to iz maxija a nagovaram se da opet prestanem.Najkancerogenija hrana pod suncem.Pardon za off.
July 7Jul 7 Zimus sam u Maxiju uhvatio one filete lososa na 80% snizenja. Tipa 800 kinti je redovna cena za 100 grama, kao u Ceceniji da su lovljeni. Nikad pre ni kasnije nisam video toliko snizenjeKapiram radnice htele kuci da nose i ja uletim sat, dva pre kraja smene i poharam sve, jedno 7-8 komada biloOva na kasi kuca i nadrkano baca okoloNista posebno, go kurac. Vredi 300 dinara tops, i to samo jer kazu da je zdravo Edited July 7Jul 7 by Ratamahatta
July 7Jul 7 12 minutes ago, Mel said:spansku sunku sam jela orvi i poslednji put u Spaniji pre 20 godina u sunkarnici.Ne znam... ne spominju konzervanse itsl. Ima li sta na deklaraciji sta ima a ne sta nema?Ja inace jedno 20 godina nista sto nije moj otac susio nisam jela, nazalost zadnje 2-3 godine jedem to iz maxija a nagovaram se da opet prestanem.Najkancerogenija hrana pod suncem.Pardon za off.Na zalost, nema vise predvidljivih mrazova pa da se susi i sazreva na promaji.Pod ventilatorom - nije to to.
July 7Jul 7 1 hour ago, Milošica said:Bogat je onaj ko ima mnogo para.Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego nedjelju dana kao siromah. Edited July 7Jul 7 by milfisland
July 7Jul 7 23 minutes ago, milfisland said:Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego nedjelju dana kao siromah.Bolje ziveti i 50 godina u miru sa sobom nego 200 bez toga.
July 7Jul 7 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:negde sam pročitao da je čovek sa 3500$/€ u 1% svetske populacijeNije valjda? Moracu da proredim odlaske na drustvene mreze da ne predje sirotilja i na mene...
July 7Jul 7 Novac posle nekog nivoa vise ne utice na srecu, osim naravno ako ne mozes da ostvaris da ne radis.
July 7Jul 7 Ja bih sa mnogo para radio tri stvari:obezbedio najužu familiju da ne radi ništa do kraja života - kupio im lokale npr. u Galeriji i Ušću da izdaju, tako nešto;izolovao se da negde živim u miru sa svojom porodicom u malom mestu opremljenom infrastrukturom, kod nas ili preko;zakupio najveći mogući helikopter, natovario koliko god može tona stajskog đubriva u PKB-u u nekakvu džinvovsku korpu i istovario to preko severa podbanjičkog kolektora za vreme derbija.Sve ostalo bi bilo sporedno. Edited July 7Jul 7 by napadaj
July 7Jul 7 15 minutes ago, napadaj said:Ja bih sa mnogo para radio dve stvari:obezbedio najužu familiju da ne radi ništa do kraja života - kupio im lokale npr. u Galeriji i Ušću da izdaju, tako nešto;izolovao se da negde živim u miru sa svojom porodicom u malom mestu opremljenom infrastrukturom, kod nas ili preko;zakupio najveći mogući helikopter, natovario koliko god može tona stajskog đubriva u PKB-u u nekakvu džinvovsku korpu i istovario to preko severa podbanjičkog kolektora za vreme derbija.Sve ostalo bi bilo sporedno.Ostavi familiji do kraja da nagadja ko ce i koliko naslediti - vise ce te postovati.Kupi ostrvo negde na Pacifiku.Nema potrebe da arcis gorivo i dzebanu -sami su sebi najveci neprijatelji.
July 7Jul 7 3 hours ago, Tihajeza said:A druga opcija mi je već bliskija, jer, kao što rekoh, isprogramirana sam, još iz primarne porodice, da radim i da se samo radom zarađuje (ma koliko). Ovo je jedna od najpogrešnijih stvari koje su nas učili naši roditelji, i moji su mene. Tek kada sam počeo da se ozbiljnije bavim berzom, video sam koliko pomenuta tvrdnja nema veze sa životom.
July 7Jul 7 29 minutes ago, Ayatollah said:Ovo je jedna od najpogrešnijih stvari koje su nas učili naši roditelji, i moji su mene. Tek kada sam počeo da se ozbiljnije bavim berzom, video sam koliko pomenuta tvrdnja nema veze sa životom.Taman sam zaboravila Jezin post, kad eto tebe da zabetoniraš.
July 7Jul 7 Grize me savest zbog spontane tupave šale 🐑, izvini, napadaj, odoh na sunce dok ne napravim veću štetu. :') : izgovorila u jednom dahu i pobegla :