July 7Jul 7 sećam se svog golden age-a i prve uplate koja je bila tri puta većaod standardne u branšitmbukvalno šokprstom sam išao po sms poruci da prebrojim nule. treći mesec sam bio knap. ima rambo neku o tome al ne mogu da se setim stiha
July 7Jul 7 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:sećam se svog golden age-a i prve uplate koja je bila tri puta većaod standardne u branšitmI ja se secam trenutka kada sam dobio prvu platu umesto mizerije koju sam do tada primao. Lep osecaj I sada, nakon puno godina, svaki dan sebi ponovim - sve je prolazno, i to moze da prodje. I tako ...
July 7Jul 7 Popular Post 1 hour ago, SNARC said:Malo sta ljude tako tiho i potmulo ubija kao ocekivanja i nerealne zelje.blistaš mudrošću na ovoj temi.saznala sam da već po prvom kriterijumu (ostale nisam ni čitala) nisam ni srednja klasa. hvala, kumse, trebao mi je taj podatak ko psu buve mislim da je bogat čovek onaj koji ništa ne mora.
July 7Jul 7 1 hour ago, Ratamahatta said:Nisam ni ja sto sam bio, a ni plazma keks nijePa naravno da je milion dovoljno, necu za 10 godina biti ni pri ocima ni pri zubima ni pri kurcuKad krenu da me bolu ledja i budem moro da pazim sta jedem, sta slusam i sta gledam, ni milijarda ne vadi situacijuPosvetio bi se prvo svemu sto sam morao da batalim kad su me kapitalizam i zivot uhvatili u mengeluKnjige, filmovi, serije, putovanja na egzoticna i daleka mesta. Pisanje, bubnjanje, isprobavanje specijalisteta iz stranih kujniSkoro svaki put kad sam hteo, osecao sam neki guilt sto ne radim, trebace mi jebene pare. I sad bas mrzim sebe zbog togaNisam probo pajdo, Lidiju Bacic i skakanje padobranomMoje vremeProlaziA nista nisam stigao da naplatim A zamisli da ostvaris sve to i onda i dalje nisi srecan. Sta onda?
July 7Jul 7 1 minute ago, Shan Jan said:A zamisli da ostvaris sve to i onda i dalje nisi srecan. Sta onda?
July 7Jul 7 Pa to je sasvim normalnoU cinu konzumiranja isisa se srz privlacnostiK'o Rozberg kad je uzo titulu pa otiso u penziju s 30 godina jer ga bolo kurac da se bakce viseNe mogu 2x da imam 23 godineKako kaze Desanka, ali umetnicka - sreca je lepa samo dok se ceka, dok od sebe samo nagovestaj da Edited July 7Jul 7 by Ratamahatta
July 7Jul 7 Novac je kovana sloboda, reče Dostojevski.Bogat je onaj koji može da instant pošalje u kurac svakoga koga smara. A za tako nešto imaju dvije opcije. Ili da imaš para da ti ne treba plata ili da imaš neki maniti skill kod kojeg je tražnja takva da te prati petoro i čeka da daš otkaz.Ima i treća da radiš neki malo atraktivan posao, poput konobara u kafiću, đe je vazda u istoj ulici na nekim vratima "Potrebni radnici".Mada ove top skillere i lumpenproleterijat, imaju u vidu bid and ask radne snage ne smaraju, Jbg... Nevidljiva ruka tržišta.
July 7Jul 7 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:negde sam pročitao da je čovek sa 3500$/€ u 1% svetske populacijesa 200k mesečno ovde može lagano da se čovek prebaci u mod bahatluka. problem je što se brzo navikne na buđolu umesto pipijakvarljiva smo robaKapiram da sam samo ja pomislila da su ovo neke hetero gej aluzije
July 7Jul 7 Just now, Mel said:Kapiram da sam samo ja pomislila da su ovo neke hetero gej aluzije kosmajska buđola vs. parizer
July 7Jul 7 Author Just now, kud u maglu Simoviću said:kosmajska buđola vs. parizerJa preferirama šunku... Špansku po mogućnosti... Ako nema Španska, može i Italijanska... Edited July 7Jul 7 by radisa
July 7Jul 7 Kad sam video koliko je cimanja i drkanja napraviti budjolu, shvatio sam da je jos i jeftina
July 7Jul 7 6 minutes ago, pt 2.0 said:mislim da je bogat čovek onaj koji ništa ne moraUvek se nesto mora. Ako nista drugo, mora se da se ide na more ;)Razlika je da se radi ono sto se zeli i voli. Imam drugara koji voli da radi na busotinama. Voli osecaj kad krene nafta. Kad pricao o tome, sva se ozari. Vise ne mora da busi, ima dovoljno para, ali voli da oseti naftu koja se sliva kroz prste kao bagremov med posle vrcanja