July 7Jul 7 Nisam ni ja sto sam bio, a ni plazma keks nijePa naravno da je milion dovoljno, necu za 10 godina biti ni pri ocima ni pri zubima ni pri kurcuKad krenu da me bolu ledja i budem moro da pazim sta jedem, sta slusam i sta gledam, ni milijarda ne vadi situacijuPosvetio bi se prvo svemu sto sam morao da batalim kad su me kapitalizam i zivot uhvatili u mengeluKnjige, filmovi, serije, putovanja na egzoticna i daleka mesta. Pisanje, bubnjanje, isprobavanje specijalisteta iz stranih kujni Skoro svaki put kad sam hteo, osecao sam neki guilt sto ne radim, trebace mi jebene pare. I sad bas mrzim sebe zbog togaNisam probo pajdo, Lidiju Bacic i skakanje padobranomMoje vremeProlaziA nista nisam stigao da naplatim Edited July 7Jul 7 by Ratamahatta
July 7Jul 7 6 minutes ago, Venom said: trenutna primanja možda mogu da nekog stave u srednju klasu, ali to je sve klimavo i potencijalno privremeno.Nije vazna plata, vazno je sta ostane od nje. To tamo ne pise u tekstu
July 7Jul 7 Malo sta ljude tako tiho i potmulo ubija kao ocekivanja i nerealne zelje..Gledas u more u Paraliji a patis sto nisi na Tahitiju
July 7Jul 7 Popular Post ja sam bogat čovek. imam koliko mi treba (obično nešto preostane) i sve što mi treba. Edited July 7Jul 7 by đorđe geprat
July 7Jul 7 Po ovim merilima sam i ja, to me i buni sve vremeUopste se ne osecam i ne dozivljavam kako tamo pise. Kao da je jos jedan radikalski spin
July 7Jul 7 4 minutes ago, Ratamahatta said:Po ovim merilima sam i ja, to me i buni sve vremeUopste se ne osecam i ne dozivljavam kako tamo pise. Kao da je jos jedan radikalski spinTi treba da si nadjes gospoju..pravis sitnu decu i manje serendas po forumima..tad ce ti zivot biti obojen lepse..I tada ces imati razloga da mi jebes sve po spisku sto sam te glupim savetima navukao na tanak led
July 7Jul 7 Navuko sam se na mir i tisinuGospoja i/ili deca bi to sve sjebali. Ako nisam pravio s 25 dok sam i ja bio komplikovan i haotican, fala lepo Ako naletim na gospoju koja vole/mrzi sto i ja, a usput se prangija k'o Seve i to samo sa mnom, iscimacu se i prihvatiti teska srca Edited July 7Jul 7 by Ratamahatta
July 7Jul 7 Author 3 minutes ago, Ratamahatta said:Navuko sam se na mir i tisinuGospoja i/ili deca bi to sve sjebali. Ako nisam pravio s 25 dok sam i ja bio komplikovan i haotican, fala lepo Ako naletim na gospoju koja vole sto i ja, a usput se prangija k'o Seve i to samo sa mnom, iscimacu se i prihvatiti teska srcajbg, imaš previsoke kriterijume... te što se prangijaju kao Seve, su već zauzete, odavno... Možda da vijaš razvedene, eventualno :D
July 7Jul 7 2 minutes ago, Ratamahatta said:Navuko sam se na mir i tisinuGospoja i deca bi to sve sjebali. Ako nisam pravio s 25 dok sam i ja bio komplikovan i haotican, fala lepo Ima ona prica, kad su pitali jednog seljaka..videvsi komad nekog metala koji drzi u supi.."Sta vam je ovo i cemu sluzi ?".A on kaze "Kad nam je bas jako jako dosadno..onda se skupimo nas 5-10..odemo u polje..uzmemo taj komad metala...zafrljacimo ga u tri picke materine..pa ga onda trazimo".Imam komad metala da ti prodam..cini mi se da cena nece biti problem
July 7Jul 7 1 minute ago, radisa said:jbg, imaš previsoke kriterijume... te što se prangijaju kao Seve, su već zauzete, odavno... Možda da vijaš razvedene, eventualno :DPa i ona je razvedena Visestruko. Nisam reko da mora da bude novo Edited July 7Jul 7 by Ratamahatta
July 7Jul 7 Author 1 minute ago, Ratamahatta said:Pa i ona je razvedena Visestruko. Nisam reko da mora da bude novoE pa onda, kriterijum dole, to je ok...
July 7Jul 7 3 minutes ago, radisa said:E pa onda, kriterijum dole, to je ok... Što dole, možda je fetiš nekome
July 7Jul 7 Ja isto ponekad razmišljam šta bih radila da sam odjednom bogata. Ono, probudim se i imam love.E sad, dve su opcije:1) Na računu osvane gomila para i to je to. Recimo milion dolara ili tri. Ili ovde upišite iznos gomile para koja će vam omogućiti da živite lepo i radite samo ono što volite i koliko volite (može i vaša profesija)2) Opcija - radite i dalje svoj posao, ali je plata recimo 5000e mesečno ili 8000. Tako neki iznos, zavisi gde živite, ali je u gornjih 1% prihoda. Znači, morate da radite da biste ga dobili svakog meseca.Ja sam vaspitana da budem vrlo skromna, da se pružam onoliko koliko mogu itd. A onda kad zamislim ovu prvu varijantu potpuno se izgubim - prvo bih obezbedila neki lep stan za porodicu. Pa onda krenu da mi padaju ideje šta mi sve treba, auto koji je mlađi od sadašnjih 17 godina, ili možda putovanje koje mi je sada mislena imenica, nešto daleko i dugačko, pa sa celom porodicom. Krpe i nakiti me ne zanimaju, ali obrni okreni, nakon ovih početnih trošenja, dalje ne znam šta bih - podelila iznos za preostali životni vek? Ko zna koliko ću živeti? Ulaganje? U šta i da mi se vraća stabilno da ne umrem od gladi ako potrošim sve što nije uloženo? O tome ne znam ništa. Što se tiče posla, probala bih da nađem način da radim samo ono što me zanima i koliko mi prija, ali pošto sam istrenirani 9-5 crvić, od faksa do sada, nemam ni najmanju predstavu kako bih to uradila.A druga opcija mi je već bliskija, jer, kao što rekoh, isprogramirana sam, još iz primarne porodice, da radim i da se samo radom zarađuje (ma koliko). Verovatno bi sve bilo isto, ali bih digla kredit za veću gajbu, trošila na sve što i sada trošim (deca, hrana, krpe, putovanja), samo srazmerno više. I pretpostavljam bila apsolutno podjednako srećna kao što sam i sada.I da se vratim na prvu rečenicu, koja nije precizna. Pričamo samo o novcu, jel da? Ja sam bogata već mnogo čime drugim.
July 7Jul 7 negde sam pročitao da je čovek sa 3500$/€ u 1% svetske populacijesa 200k mesečno ovde može lagano da se čovek prebaci u mod bahatluka. problem je što se brzo navikne na buđolu umesto pipijakvarljiva smo roba
July 7Jul 7 Da jbt, i ova nova budjola u lindi je mnogo gora od stare. Nekako je suva, kao korica od vezbanke, ona stara je imala neki zivot u sebiIsto je dugo nije bilo kao i plazmeSta nam rade moja SlaviceSve je poskupelo u tri picke materine al zato klinovi i detelina drze cenu vec 20 godina, znaju vlasti kako se tupi ostrica naroduVise ni rokenrol ne moraju da izmisljaju, internet je dovoljan Edited July 7Jul 7 by Ratamahatta