Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

On 6. 8. 2025. at 23:37, Potko1991 said:

Potvrđujem učešće u ligi Brod, ekipa Restored.

Samo se još ti nisi ukrcao na Brod :)

Upadaj

• Replies 806
  • Views 33.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton? Pppremer: No Totti no party @crtam

• Igram i podržavam da se trofej pobednika nosi u Arleovu čast.

• johan nagel
    johan nagel

Posted Images

Jel mogu ja da igram betonku, usao sam u klasik.

14 minutes ago, OmarKuk said:

Jel mogu ja da igram betonku, usao sam u klasik.

Naravno, što više igrača u Betonu, to bolje. :)

Tačno nam ovoliko ljudi fali u najelitnijem rangu takmičenja sad

@Random, @Hudersfield, ne znam da li ste na moru ili šta, ali nije ostalo još mnogo vremena.

18 hours ago, Tolaa said:

A Beton baš niko neće da otvori?

@levi , @Midžeta, @nick1986 , @lazni , @nusknvp , @Azdaja , @dzigibau , @Milošica ?

Tek sad video poruku, zao mi je, nije bilo problema ni ja da otvorim... Ima nas trojica za sad lolol

Edited by nusknvp

Ako vas bude manje od 8 u Betonu do sutra uveče, najbolje bi bilo da igrate Brod, pa da nas tamo bude više od 20. Javite sutra koliko vas ima i ako hoćete tako, ili ako neko ima prigovor na taj predlog.

11 hours ago, Weenie Pooh said:

Tačno nam ovoliko ljudi fali u najelitnijem rangu takmičenja sad

@Random, @Hudersfield, ne znam da li ste na moru ili šta, ali nije ostalo još mnogo vremena.

S obzirom da je prethodnih dana sajt pucao, tj. kolko sinoć, za očekivati je da će u petak biti pakao kako se bude bližio deadline. Mora se postaviti rok danas do kad treba da se jave/udju u ligu navedena dvojica i posle toga ulaze rezerve iz Broda (po principu 16. i 17. Premera vs 6. i 7. Broda). 18h recimo da bi tokom večeri zamene mogle da se prebace.

Ima smisla, s tim što povlačenje još 2+2 gore praktično obesmišljava Beton.

Možda nas ove sezone ima dovoljno samo za dve lige? @Tolaa?

6 tužnih mešača maltera u betonjerki.

@ducca @Weenie Pooh I ja sam predložila dve lige ako u Betonu bude manje od 8 timova. Ali situacija je malo komplikovanija jer ako @Random i @Hudersfield ne udju (ili jedan od njih ne udje) onda u Premer upadam ja, a ja sam admin Broda.

Ima opcija da se promeni admin, možda da već sad promenim na nekog drugog? Nadam se da to ne bi poremetilo ništa ako onda ja izadjem iz Broda. wacko

Edit: Random nije bio na forumu godinu dana, tako da je opcija da neće ući najverovatnija. @ubibobi , mogu li na tebe da prebacim administraciju Broda? Ili ima neki drugi dobrovoljac koji će biti dostupan večeras da šalje kod betoncima koji potencijalno ulaze?

Edited by Tolaa

Meni je oduvek bilo besmisleno da PPP lige igraju ljudi koji nisu realno članovi foruma već ih je zvao Pera, Mika, Žika pa su se registrovali pro forme. Random može slobodno da se preskoči fantom

@Tolaa na odmoru sam trenutno i net koristim na preskoke, ne bih bio od prevelike pomoći

34 minutes ago, ducca said:

Meni je oduvek bilo besmisleno da PPP lige igraju ljudi koji nisu realno članovi foruma već ih je zvao Pera, Mika, Žika pa su se registrovali pro forme. Random može slobodno da se preskoči fantom

Absolutno se slažem, samo Random nije jedan od tih, ima 450+ postova na raznim temama na forumu od 2009. Ali pošto ga nema već godinu i više, male su šanse da se danas oglasi.

Valjda će se naći neko da preuzme Brod u narednih nekoliko sati kad je već velika šansa da ću ja u Premer. Možda bi bilo dobro da već sad odlučimo da spajamo Brod i Beton, pa da @nick1986 vodi Brod umesto Betona?

Ako se slozite da spajamo javite pa da preimenujem samo ligu.

Ja se slazem, sto ne bih.

Ok, dao sam sansu guglu, al je proslo vise od 60 sec i nisam nista saznao:

Kako funkcionise h2h sa vise od 20 klubova? Nece odigrati bas svi sa svima, bodovanje sve isto? Ako nas je neparan broj, sta radi onaj jedan, trinaesti?