August 17, 2025Aug 17 1 hour ago, Tolaa said:Što se mene tiče, to zvuči razumno, ali ajde da vidimo da li će da se buni baš mnogo Premeraca.Sad vidim da je dodato 6 timova, dakle više od 1/4 lige, minimalni ekvivalent tome je da se otvori još jedno mesto, makar u baražu ako ne i direktno.Bude li se glasalo, predlog može odmah i da se odbaci pogotovo ako se uzme u obzir mišljenje ovih dođoša iz betona kao što je @dragance
August 17, 2025Aug 17 Al su usrali user interface, svaka cast (a mozda sam i ja slep) ... da li je moguce da ne mogu da odem na player list, nego da moram kao da izbacim nekog pa select replacement ?A samo sam hteo da vidim ownership chris wooda
August 17, 2025Aug 17 51 minutes ago, Lezilebovich said:Al su usrali user interface, svaka cast (a mozda sam i ja slep) ... da li je moguce da ne mogu da odem na player list, nego da moram kao da izbacim nekog pa select replacement ?A samo sam hteo da vidim ownership chris woodaDa, moraš da izbaciš, haha
August 17, 2025Aug 17 to na telefonu u bronjseru?na aplikaciji mogu da se vide igrači, ne mora niko da se izbaci. i na računaru može
August 17, 2025Aug 17 3 hours ago, Midžeta said:Izveo Đokereša Artetara pre 60 minuta da zajebe FantasyHow the wildcard button looks at me after multiple players blank.
August 19, 2025Aug 19 Hmmm... Odlično je počelo.... Izvede Frimpinga u 59 minutu i izgubim za poen.... Biće ovo jedna dugaaaa ligaaa
August 23, 2025Aug 23 Watkins nije pipnuo loptu 53 minuta ... ako Wirtz ne uradi nesto za L'pool vreme je za vajld kard Edited August 23, 2025Aug 23 by Lezilebovich
August 24, 2025Aug 24 On 8/23/2025 at 5:18 PM, Lezilebovich said:ako Wirtz ne uradi nesto za L'poolMeni bi ovog puta bilo dosta 2 poena od njega i 2 (x2) od Salaha, jer @pantelia trenutno vodi 2 razlike a još 3 mu ulazi sa klupe.Sad je samo pitanje koji će od te dvojice pre fasovati žuti karton (i osim toga ne uraditi ništa).
September 2, 2025Sep 2 21 minutes ago, Tolaa said:Je li još neko osim mene popizdeo dovoljno da iskoristi wc već posle 2 kola? 😩Evo me ...
September 2, 2025Sep 2 Pred poslednji meč imam 14 poena prednosti i Konsu naspram protivnikovog dvojca...what possibly could go wrong?Protivnikov dvojac:
September 15, 2025Sep 15 Elem, da se nadovežem, opet mi poslednja tekma izbija dvocifrenu prednost a nije pomogla ni činjenica da je entuzijastični rival potegao benč bust koji je taman za toliko i poslužio svrsi