Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

Глупост, чар фпл-а је у једноставности, ово беспотребно компликује ствари. Треба сад да анализирам штопере и њихове интервенције. Ти задњи везни крљачи и даље неће бити интересантни, евентуално неко попут Рајса ко уме и да да гол и асистира приде.

• Replies 806
  • Views 33.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton? Pppremer: No Totti no party @crtam

• Igram i podržavam da se trofej pobednika nosi u Arleovu čast.

• johan nagel
    johan nagel

Posted Images

Ubacise i po dva od svakog chipa .. jedna tura do 19og kola, druga posle .

makar su izbacili onaj bezvezni ast. manager chip

Je l samo mene zajebava sajt ili su uspeli da ga razjebu? Ulogujem se na svoj nalog i on me šalje na stranicu za logovanje. I tako u nedogled twak

I mene je dva-tri puta slao napred-nazad.

Pritom im ne rade cookies, pri svakoj poseti traži login.

On 18. 7. 2025. at 12:59, johan nagel said:

Глупост, чар фпл-а је у једноставности, ово беспотребно компликује ствари. Треба сад да анализирам штопере и њихове интервенције. Ти задњи везни крљачи и даље неће бити интересантни, евентуално неко попут Рајса ко уме и да да гол и асистира приде.

Pa DMC-ovi su bili prilično beskorisni u igri, sada će imati veću vrednost. Ima dosta i onih koji su bili u fazonu da je igri potrebno neko osveženje, po meni je ovo skroz ok.

Па и даље не видим да ће неко да бира дмц-ове због та нека два повремена бода која ће да добију.

Што се тиче односа штопери-бекови ту би већ могла да се промени динамика у корист (појединих) штопера.

Оно што смара генерално је како пре почетка сезоне да знаш ко је добар у тим срањима, треба да идем на неке треће сајтове да анализирам прошлу сезону, колико је ко имао уклизавања, блокираних шутева, одузетих лопти итд.

Kakvo djubre od dizajna, majko mila isuse

Iz godine u godinu se svojski trude, i uspevaju, da useru igru što više.

I gde su dresovi?

Mogli bismo da krenemo sa formiranjem i popunjavanjem naših liga.

Ko hoće da pravi lige? Ja mogu Brod ako baš niko drugi neće. Može li neko da napravi pregled ko je u kojoj ligi, pa da se prebrojavamo polako?

On 27. 5. 2025. at 23:35, Zis said:

premer.jpg.709896afd6e7d01ebdfc456f609e6d56.jpg

brod.jpg.996cb6c1c235809394369b35320bde94.jpg

beton.jpg.7a85983bf8c37deff16072fc04e008e1.jpg

Kolega @Zis se potrudio da sačuva konačne tabele od prošle godine, pa da ih ponovim.

Da iskoristim priliku i da se prijavim za ovu sezonu u Brodu. Ako @Tolaa na kraju završi u Premeru, mogu ja da napravim ligu za Brod, ako baš, baš, ne bude dobrovoljaca.

Igram brod, diskoristim i ja priliku da se prijavim.

A oko pravljenja, volje imam, al ne znam. Bolje ipak neko ko umije.

Ukrcavam se na Brod, ekipa Pretendenti. Prijavljujem i ekipu Restored, učesnik koji je vodi nema profil na forumu

Igraću i ja, prošle godine Weenie Poohs (6. u Brodu), ove Perdedores Crónicos.

Mogu da prijavim i @syncrat (Syncrats, 8. u Betonu), ona slabo svraća na forum ali rekla je da bi igrala ponovo.

Ukrcavam se i ja na Brod, prijavljujem i Džonija (Beatles) koji je ispao iz Premera pa ću mu taman proslediti kod kad mi pošaljtete.

Ako budete mešali beton imam trojicu koji su voljni a igrali su prošle sezone (jedan od njih se izborio za Brod ali mu nije problem da pusti prvog ispod crte i da ostane u betonu obzirom da nije prijavljen na forumu, kako god odlučite)

I ja se javljam (united city MCFC) .