August 14, 2025Aug 14 Ja sam PFC Jagodina, kako si i napisala.. idalje je brojcano stanje 6 tako da ako mozemo da se usunjamo kod vas u brod bilo bi lepo
August 14, 2025Aug 14 40 minutes ago, Weenie Pooh said:Ovo su vanredne okolnosti, nemamo pravila za promociju 6+ timova iz nižeg ranga.Ako hoćeš dogovorite se ti i @Lezilebovich ko ide u koju ligu, realno je nebitno, ali nemamo još mnogo vremena. Prva utakmica je sutra.Pratim redovno forum, javite samo ako treba negde da predjem
August 14, 2025Aug 14 5 minutes ago, Lezilebovich said:Pratim redovno forum, javite samo ako treba negde da predjem+1
August 14, 2025Aug 14 Kod za Brod je poslat @nick1986 , @Azdaja , @OmarKuk , @nusknvp i @levi .Kome još treba da pošaljem?Kad nick udje u Brod, prebaciću admin na njega i izaći iz lige.
August 14, 2025Aug 14 15 minutes ago, nick1986 said:Usao u brodPrebacila sam ti admin. Vidi da li si dobio, pa kad potvrdiš, napuštam Brod.
August 14, 2025Aug 14 U Pppremeru nam fali još samo @Zizou, ili ako on neće onda @Lezilebovich. Javite se, ljudi, da ne ostanemo na 19 bezveze.
August 14, 2025Aug 14 2 minutes ago, Weenie Pooh said:U Pppremeru nam fali još samo @Zizou, ili ako on neće onda @Lezilebovich. Javite se, ljudi, da ne ostanemo na 19 bezveze. Upada @Lezilebovich. Prosleđen mu je kod za Pppremer.
August 14, 2025Aug 14 2 hours ago, Tolaa said:Prebacila sam ti admin. Vidi da li si dobio, pa kad potvrdiš, napuštam Brod. Dobio prava.
August 14, 2025Aug 14 31 minutes ago, Zizou said:Upada @Lezilebovich. Prosleđen mu je kod za Pppremer.4 hours ago, Lezilebovich said:Pratim redovno forum, javite samo ako treba negde da predjemAjmo @Lezilebovich, još ti da uskočiš pa da zakatančimo, taman 24 sata pre početka sezone.
August 14, 2025Aug 14 31 minutes ago, nick1986 said:Dobio prava.Izašla sam, nadam se da se ništa nije poremetilo.
August 14, 2025Aug 14 31 minutes ago, Tolaa said:Izašla sam, nadam se da se ništa nije poremetilo.Izgleda da je sve prošlo ok. Vidim da je liga i dalje tu. Doduše telefonska aplikacija mi ne dozvoljava da vidim koliko timova je u ligi, ali valjda je sve ok.