September 15, 2025Sep 15 Author Mislim da je vreme za divljakušu, zakovan za dno tabele i bez pobede.Previše rupa trenutno u timu, Wirtz, Rogers, Reijndeers…
September 15, 2025Sep 15 Mene unistio onaj slepac sto nicim izazvan podize lakat kad mu vreme nije…nemilosrdni Salah na poziciji kapetana momcadi protivnika za mojih sigurnih 0/4 u prva cetiri kola Broda.Pakao…
October 18, 2025Oct 18 Naravno, u poslednjem momentu navijački stavim Đekereša za kapitena a Halanda za vicekapitena.
October 18, 2025Oct 18 32 minutes ago, Milošica said:Naravno, u poslednjem momentu navijački stavim Đekereša za kapitena a Halanda za vicekapitena.Sačekaj, možda Đoka da 3
October 18, 2025Oct 18 Ako se pitate sto u utakmici 3-3 Semenjo ima samo zuti karton, ja sam ga kupio i pokvario
October 18, 2025Oct 18 1 hour ago, pantelia said:Ako se pitate sto u utakmici 3-3 Semenjo ima samo zuti karton, ja sam ga kupio i pokvarioNisi ti nego ja.In other news, Mateta proradio:
December 6, 2025Dec 6 41 minutes ago, Lezilebovich said:da li je to samo za sledece kolo ili se tih 5 transfera prenose dalje ?Dok ih ne potrošiš. Prenosi se. Stoji pravilo da ne možeš akumulirati više od 5 besplatnih transfera
December 13, 2025Dec 13 Lewis Skelly dosta popularan na draftu u ovom kolu jer Kalafiori propušta zbog suspenzije. Međutim počinje sa klupe i potom ulazi na teren u 30:01 i sjebava svima potencijalni CS