August 14, 2025Aug 14 2 minutes ago, MeanM@ said:Dvaes troje. Ja vidim na telefonu ceo spisak kad odem na Standings.Tako bi i trebalo, al kod mene prazno u svim h2h ligama. Aplikacija kao zvanična, upravo ažurirana :)
August 15, 2025Aug 15 PPPremer kompletiran i zakatančen, hvala svima na trudu, srećno fantaziranje:No Totti no party @crtamOrasiTim Snova @de SistiCuvari Tradicije @zokiArgentina Utd @duccaVolem a numem UTD @keljansJako do samog kraja™ @copkillahPantelia Stars @panteliaLuzeri junajted @BogotacThe Sloth Machine @BehemothB&W Wizards @WTIDFK Pastir @Baba JiPeachwise @cvrlleK-town @dedafaustodjubretari @sabahudin25 maj @Daddy CoolPokusni Kunići @GylfiUnited City MCFC @cartmanPerdedores Cronicos @Weenie PoohWildors @TolaaLezilebovic United @Lezilebovich
August 15, 2025Aug 15 Kao bivši učesnik želim svima da poželim sreću i da Bog da svi završili u betonu!
August 15, 2025Aug 15 2 hours ago, San Epifanio said:U Brodu je 24 igrača trenutno.Znači nema više mesta? I jel uopšte neko prijavljen za beton?
August 15, 2025Aug 15 @Milošica Bilo je malo zainteresovanih za Beton, pa su svi prebačeni u Brod.Za kod za Brod se obraćaš @nick1986 , on je administrator lige. Edited August 15, 2025Aug 15 by San Epifanio
August 15, 2025Aug 15 vreme je da administrativne zavrzlame zamenimo kukanjem ... sinoc izbacim gakpa i ubacim wirtza ... i pretumbam pola tima zbog toga
August 15, 2025Aug 15 42 minutes ago, levi said:nisam verovao u Semenya, mehMeni je bio u onom prvom autopick timu. Kako sam se slatko nasmejao kad sam ga videi i prvog ga zamenio. Moron
August 17, 2025Aug 17 Nema ništa lepše nego kad se u prvom kolu sastaneš sa protivnikom koji aktivira bench boost.
August 17, 2025Aug 17 On 15. 8. 2025. at 13:11, Moća said:Kao bivši učesnik želim svima da poželim sreću i da Bog da svi završili u betonu!Ajde kuš, pokvario si beton @Tolaa obzirom na proširenje broda trebalo bi dodati još jedno mesto u baražu u borbi za promociju...umesto dosadašnja 3 (direktna)+2 (baraž) da bude 3+3, jel se slažeš?
August 17, 2025Aug 17 44 minutes ago, ubibobi said:Ajde kuš, pokvario si beton @Tolaa obzirom na proširenje broda trebalo bi dodati još jedno mesto u baražu u borbi za promociju...umesto dosadašnja 3 (direktna)+2 (baraž) da bude 3+3, jel se slažeš?Što se mene tiče, to zvuči razumno, ali ajde da vidimo da li će da se buni baš mnogo Premeraca.
August 17, 2025Aug 17 1 hour ago, dragance said:Ne komplikujte previše preklinjem.Pa šta je tu komplikovano leba ti, ne zezaj