August 6, 2025Aug 6 8 hours ago, ubibobi said:Inače, uvek je važilo pravilo da onaj ko je ispao-je ispao a u slučaju da onaj ko je izborio promociju ne želi/ne može da igra, onda ulazi prvi ispod crte...po zasluziU pravu si, ja sam nešto prezupčila juče da oni što su izgubili u baražu imaju prednost. Ispraviću kasnije liste. Moća neće da igra, onda samo @levi ispada u Beton. Zeleni sto mu se izvinjava na lažnoj nadi. Ko ulazi u Brod, nemamo pojma.
August 6, 2025Aug 6 24 minutes ago, Tolaa said: Ko ulazi u Brod, nemamo pojma. Ovaj peti što bi trebao otpada jer nema prijavljen profil niti će ga otvarati, to znam pouzdano.Znači kao peti ulazi neko od Taxiste (jel to @nesha taxista ) pa na dalje...ako niko do desetog mesta ne ispuni kriterijume onda će Adašević kao deseti svakako ispuniti
August 6, 2025Aug 6 Ako je Taxi driver @nesha taxista ili neki drugi forumaš, onda on upada na ovo mesto gde je prethodno bio ubačen levi. Ako nije forumaš, onda na to mesto ulazi @dragance . U suprotnom dragance svakako upada umesto FantasyIsGreatAgain.Ako se Restored ne registruje na forum ili ako Taxi driver nije forumas, onda u Brod ulazi i @syncrat . Takodje, ako @Dziber potvrdi da ne igra, onda Weenie ide u Pppremer, a u Brod bi mogla da upadne Tobacco Town ekipa ako je vodi neki forumas, ili EON koju vodi @adasevic .Bilo bi dobro da potvrdimo ko je ko i ko igra do vikenda, tako da stignemo da popunimo lige pre 15. avgusta.
August 6, 2025Aug 6 10 minutes ago, Weenie Pooh said:А ако @Dziber ne potvrdi da ne igra, šta onda? Onda ne igra
August 6, 2025Aug 6 On 28. 5. 2025. at 9:50, Dziber said:Ma nisam ni gledao, upada Weenie onda.Definitivno ne igram sledecu... 92 transfera (neprijatnosti) ove sezone jbt (), vreme je za odmor...Sad vidim da je ovo poslednje što je napisao na ovu temu. U Pppremeru si i zvanično, Weenie. 🥳
August 9, 2025Aug 9 EON i dalje igra, gde god me smestite, samo sa novim mendzerom (nickom na ppp :D )
August 9, 2025Aug 9 Imamo jedno odustajanje od Broda (Velocipede ne zeli vise da igra), tako da su ovo konacne liste.Pppremer:No Totti no party @crtamOrasiTim Snova @de SistiSokolovici UTD @HudersfieldCuvari Tradicije @zokiArgentina Utd @duccaDevil's Advocate @RandomVolem a numem UTD @keljansJako do samog kraja™ @copkillahPantelia Stars @panteliaLuzeri junajted @BogotacThe Sloth Machine @BehemothB&W Wizards @WTIDFK Pastir @Baba JiPeachwise @cvrlleK-town @dedafaustodjubretari @sabahudin25 maj @Daddy CoolPokusni Kunici @GylfiUnited City MCFC @cartmanPerdedores Cronicos @Weenie PoohBrod:Lezilebovic United @LezilebovichAkopalipsa @kalabasterUltimo Spritzer Boys @Hobbit slayerThe Beatles @SpelineaFC Ronin @John ColtraneWildors @TolaaFlow @ZizouLic @GarnirungBobi van kenobi @ubibobiMidsomer United @San EpifanioIdvorani @notenoughreasonsforclaireBuljarica Brothers @MercuzzioPokiLoki @MeanM@FC Vrezina UTD @Kec u NisuRestored @Potko1991 Pretendenti - @Vuka89Taxi driver @taxi driver Fromagerie Morel @dragance Syncrats @syncrat posto se niko nije javio za Tobacco Town, a krajnje je vreme da se salje kod, upada EON @Mogli Saljem PM sa kodom za Brod veceras. I dalje se niko nije javio da pravi Premer i Beton?
August 9, 2025Aug 9 1 hour ago, Tolaa said:I dalje se niko nije javio da pravi PremerEvo napraviću ja, ako nije nešto prekomplikovano.Kreiram ligu, pošaljem svima pristupni kod na PM, i to je to? Edited August 9, 2025Aug 9 by Weenie Pooh