August 5, 2025Aug 5 Author Ja sam prijavio onomad jos da zbog vrlo ogranicenog interneta ne mogu da jurim i moderiram lige i ucesnike.Moji proslogodisnji tim Kloppopool menja sponzora i sad se zove The Sloth Machine
August 5, 2025Aug 5 Pozdrav, prijavljujem za brod, iako sam imao najlosiju sezonu i fakticki ispao iz istog po poenima cini mi se....
August 5, 2025Aug 5 Popular Post Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton? Pppremer: No Totti no party @crtamOrasi Tim Snova @de Sisti Sokolovici UTD @Hudersfield Cuvari Tradicije @zoki Queens Park Andjus @Dziber Argentina Utd @ducca Devil's Advocate @Random Volem a numem UTD @keljans Jako do samog kraja™ @copkillah Pantelia Stars @pantelia Luzeri junajted @Bogotac The Sloth Machine @Behemoth B&W Wizards @WTID FK Pastir @Baba Ji Peachwise @cvrlle K-town @dedafausto djubretari @sabahudin 25 maj @Daddy Cool Pokusni Kunici @Gylfi United City MCFC @cartmanBrod:Lezilebovic United @Lezilebovich Akopalipsa @kalabaster Ultimo Spritzer Boys @Hobbit slayer The Beatles @Spelinea FC Ronin @John Coltrane Perdedores Cronicos @Weenie Pooh Wildors @Tolaa Flow @Zizou Lic @Garnirung FooBarTeam @Velocipede Bobi van kenobi @ubibobi Midsomer United @San Epifanio Idvorani @notenoughreasonsforclaire Zarjavele Trobente @Zis je odustao, umesto njega vracamo ekipu leteci magarci @levi koji je ispao kao 16. u BroduBuljarica Brothers @Mercuzzio PokiLoki @MeanM@ FC Vrezina UTD @Kec u Nisu Restored - ucesnik nema profil na forumu, mislim da smo ranije odlucili da oni bez profila mogu da igraju samo beton. Umesto njega ulazi Trotters Inc @Moća ako i dalje hoce da igra. Moco, nemoj da mi komplikujes posao, nego igraj kad si se vec izvukao iz Betona. Pretendenti - @Vuka89 FantasyIsGreatAgain - ??? ako nema profil, umesto njega ulazi Taxi Driver ako je na forumu, a ako nije onda @dragance Beton - svi ostali, javljajte se onom ko bude pravio Beton.Dziber je ranije pisao da odustaje, ako potvrdi da odustaje od PPPremera, onda upada Weenie, a u Brod ulazi dragance ili Syncrats, u zavisnosti od toga da li 20. na Brod listi ima profil ili ne. Pppremer moze da se pravi, samo je pitanje da li @Dziber ili @Weenie Pooh , a za Brod i Beton nam trebaju potvrde.
August 5, 2025Aug 5 8 hours ago, Tolaa said:Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton?Pppremer:No Totti no party @crtamOrasiTim Snova @de SistiSokolovici UTD @HudersfieldCuvari Tradicije @zokiQueens Park Andjus @DziberArgentina Utd @duccaDevil's Advocate @RandomVolem a numem UTD @keljansJako do samog kraja™ @copkillahPantelia Stars @panteliaLuzeri junajted @BogotacThe Sloth Machine @BehemothB&W Wizards @WTIDFK Pastir @Baba JiPeachwise @cvrlleK-town @dedafaustodjubretari @sabahudin25 maj @Daddy CoolPokusni Kunici @GylfiUnited City MCFC @cartmanBrod:Lezilebovic United @LezilebovichAkopalipsa @kalabasterUltimo Spritzer Boys @Hobbit slayerThe Beatles @SpelineaFC Ronin @John ColtranePerdedores Cronicos @Weenie PoohWildors @TolaaFlow @ZizouLic @GarnirungFooBarTeam @VelocipedeBobi van kenobi @ubibobiMidsomer United @San EpifanioIdvorani @notenoughreasonsforclaireZarjavele Trobente @Zis je odustao, umesto njega vracamo ekipu leteci magarci @levi koji je ispao kao 16. u BroduBuljarica Brothers @MercuzzioPokiLoki @MeanM@FC Vrezina UTD @Kec u NisuRestored - ucesnik nema profil na forumu, mislim da smo ranije odlucili da oni bez profila mogu da igraju samo beton. Umesto njega ulazi Trotters Inc @Moća ako i dalje hoce da igra. Moco, nemoj da mi komplikujes posao, nego igraj kad si se vec izvukao iz Betona.Pretendenti - @Vuka89FantasyIsGreatAgain - ??? ako nema profil, umesto njega ulazi Taxi Driver ako je na forumu, a ako nije onda @draganceBeton - svi ostali, javljajte se onom ko bude pravio Beton.Dziber je ranije pisao da odustaje, ako potvrdi da odustaje od PPPremera, onda upada Weenie, a u Brod ulazi dragance ili Syncrats, u zavisnosti od toga da li 20. na Brod listi ima profil ili ne.Pppremer moze da se pravi, samo je pitanje da li @Dziber ili @Weenie Pooh , a za Brod i Beton nam trebaju potvrde.@Tolaa Napraviće Restored nalog, nije to problem, nigde niste pomenuli da ljudi bez profila moraju samo beton da igraju cele prošle sezone. Čovek je pošteno izborio prolaz u viši rang i kad sam napisao prijavu, trebalo je da se ukaze kako je potreban profil samo, to je posao od 3 min. Pošto liga nije još počela i ljudi se ubacuju i dodaju, zahtevam da Restored igra ligu Brod, kako je fer i red. Edited August 5, 2025Aug 5 by Vuka89 Dopuna teksta
August 5, 2025Aug 5 Ma jasno da treba Restored da igra. Posteno izborio mesto. Profil ce da ima za 2 dana .
August 5, 2025Aug 5 Ne dam! Salim se spasio me brat mucenja jos jedne godine! Da vodi u kafanu u Nisu za promociju!
August 5, 2025Aug 5 10 hours ago, Tolaa said:Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton?Pppremer:No Totti no party @crtamOrasiTim Snova @de SistiSokolovici UTD @HudersfieldCuvari Tradicije @zokiQueens Park Andjus @DziberArgentina Utd @duccaDevil's Advocate @RandomVolem a numem UTD @keljansJako do samog kraja™ @copkillahPantelia Stars @panteliaLuzeri junajted @BogotacThe Sloth Machine @BehemothB&W Wizards @WTIDFK Pastir @Baba JiPeachwise @cvrlleK-town @dedafaustodjubretari @sabahudin25 maj @Daddy CoolPokusni Kunici @GylfiUnited City MCFC @cartmanBrod:Lezilebovic United @LezilebovichAkopalipsa @kalabasterUltimo Spritzer Boys @Hobbit slayerThe Beatles @SpelineaFC Ronin @John ColtranePerdedores Cronicos @Weenie PoohWildors @TolaaFlow @ZizouLic @GarnirungFooBarTeam @VelocipedeBobi van kenobi @ubibobiMidsomer United @San EpifanioIdvorani @notenoughreasonsforclaireZarjavele Trobente @Zis je odustao, umesto njega vracamo ekipu leteci magarci @levi koji je ispao kao 16. u BroduBuljarica Brothers @MercuzzioPokiLoki @MeanM@FC Vrezina UTD @Kec u NisuRestored - ucesnik nema profil na forumu, mislim da smo ranije odlucili da oni bez profila mogu da igraju samo beton. Umesto njega ulazi Trotters Inc @Moća ako i dalje hoce da igra. Moco, nemoj da mi komplikujes posao, nego igraj kad si se vec izvukao iz Betona.Pretendenti - @Vuka89FantasyIsGreatAgain - ??? ako nema profil, umesto njega ulazi Taxi Driver ako je na forumu, a ako nije onda @draganceBeton - svi ostali, javljajte se onom ko bude pravio Beton.Dziber je ranije pisao da odustaje, ako potvrdi da odustaje od PPPremera, onda upada Weenie, a u Brod ulazi dragance ili Syncrats, u zavisnosti od toga da li 20. na Brod listi ima profil ili ne.Pppremer moze da se pravi, samo je pitanje da li @Dziber ili @Weenie Pooh , a za Brod i Beton nam trebaju potvrde.Tu sam, igram
August 5, 2025Aug 5 1 hour ago, Moća said:Ne dam! Salim se spasio me brat mucenja jos jedne godine! Da vodi u kafanu u Nisu za promociju!Idu bre Moćo, nije valjda da bi igrao brod a da nećeš beton, evo bez zezanja, ja se prijavljujem za betonjerku umesto bilo koga iz nižeg ranga ko je zainteresovan za brod, msm ipak je igra u pitanju Inače, uvek je važilo pravilo da onaj ko je ispao-je ispao a u slučaju da onaj ko je izborio promociju ne želi/ne može da igra, onda ulazi prvi ispod crte...po zasluzi
August 5, 2025Aug 5 Ja bi da se prijavim da igram Premer, tim Moderacija by gazdaricatm Midzeta, hvala lepo, molim lepo
August 5, 2025Aug 5 8 minutes ago, Midžeta said:Ja bi da se prijavim da igram Premer, tim Moderacija by gazdaricatm Midzeta, hvala lepo, molim lepo Evo ja ti nudim Brod ali kapiram da je to za tvoje moderatorske apetite nedovoljno
August 6, 2025Aug 6 7 hours ago, ubibobi said:Idu bre Moćo, nije valjda da bi igrao brod a da nećeš beton, evo bez zezanja, ja se prijavljujem za betonjerku umesto bilo koga iz nižeg ranga ko je zainteresovan za brod, msm ipak je igra u pitanju Inače, uvek je važilo pravilo da onaj ko je ispao-je ispao a u slučaju da onaj ko je izborio promociju ne želi/ne može da igra, onda ulazi prvi ispod crte...po zasluziMa gde bi igrao, ne mogu vise da igram onako usput jer nemam vremena ja volim to natenane i ozbiljno.
August 6, 2025Aug 6 E pa onda da se vratiš kad se uozbiljiš, ne valja da nam se staro društvo osipa Strašno je šta sve fantazi mora da istrpi zbog tamo nekog RL-a
August 6, 2025Aug 6 11 hours ago, Vuka89 said:@Tolaa Napraviće Restored nalog, nije to problem, nigde niste pomenuli da ljudi bez profila moraju samo beton da igraju cele prošle sezone. Čovek je pošteno izborio prolaz u viši rang i kad sam napisao prijavu, trebalo je da se ukaze kako je potreban profil samo, to je posao od 3 min. Pošto liga nije još počela i ljudi se ubacuju i dodaju, zahtevam da Restored igra ligu Brod, kako je fer i red.Ovo su privatne forumaške lige napravljene da bi forumaši igrali jedni protiv drugih. Kome se igra protiv random likova, ima milion random liga. Mi organizujemo i održavamo ove lige po istim pravilima već 15+ godina. Bar 90% učesnika u ligama je u njima već više od decenije, tako da ne ponavljamo pravila svake godine.Dakle, pravilo je da za Brod i Premer igrač mora biti registrovan na forum i da napiše neki post na ovoj temi. To je to. Ako tvoj drugar to uradi, dobrodošao je da igra Brod. Ako ne, onda će mesto pripasti nekom forumašu.