Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Featured Replies

• Author

Ja sam prijavio onomad jos da zbog vrlo ogranicenog interneta ne mogu da jurim i moderiram lige i ucesnike.

Moji proslogodisnji tim Kloppopool menja sponzora i sad se zove The Sloth Machine

• Replies 806
  • Views 33.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton? Pppremer: No Totti no party @crtam

• Igram i podržavam da se trofej pobednika nosi u Arleovu čast.

• johan nagel
    johan nagel

Posted Images

Pozdrav, prijavljujem za brod, iako sam imao najlosiju sezonu i fakticki ispao iz istog po poenima cini mi se....

Ako je tako, onda ideš na mešalicu za beton fantom

• Popular Post

Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton?

Pppremer:

1. No Totti no party @crtamOrasi

2. Tim Snova @de Sisti

3. Sokolovici UTD @Hudersfield

4. Cuvari Tradicije @zoki

5. Queens Park Andjus @Dziber

6. Argentina Utd @ducca

7. Devil's Advocate @Random

8. Volem a numem UTD @keljans

9. Jako do samog kraja @copkillah

10. Pantelia Stars @pantelia

11. Luzeri junajted @Bogotac

12. The Sloth Machine @Behemoth

13. B&W Wizards @WTID

14. FK Pastir @Baba Ji

15. Peachwise @cvrlle

16. K-town @dedafausto

17. djubretari @sabahudin

18. 25 maj @Daddy Cool

19. Pokusni Kunici @Gylfi

20. United City MCFC @cartman

Brod:

1. Lezilebovic United @Lezilebovich

2. Akopalipsa @kalabaster

3. Ultimo Spritzer Boys @Hobbit slayer

4. The Beatles @Spelinea

5. FC Ronin @John Coltrane

6. Perdedores Cronicos @Weenie Pooh

7. Wildors @Tolaa

8. Flow @Zizou

9. Lic @Garnirung

10. FooBarTeam @Velocipede

11. Bobi van kenobi @ubibobi

12. Midsomer United @San Epifanio

13. Idvorani @notenoughreasonsforclaire

14. Zarjavele Trobente @Zis je odustao, umesto njega vracamo ekipu leteci magarci @levi koji je ispao kao 16. u Brodu

15. Buljarica Brothers @Mercuzzio

16. PokiLoki @MeanM@

17. FC Vrezina UTD @Kec u Nisu

18. Restored - ucesnik nema profil na forumu, mislim da smo ranije odlucili da oni bez profila mogu da igraju samo beton. Umesto njega ulazi Trotters Inc @Moća ako i dalje hoce da igra. Moco, nemoj da mi komplikujes posao, nego igraj kad si se vec izvukao iz Betona.

19. Pretendenti - @Vuka89

20. FantasyIsGreatAgain - ??? ako nema profil, umesto njega ulazi Taxi Driver ako je na forumu, a ako nije onda @dragance

Beton - svi ostali, javljajte se onom ko bude pravio Beton.

Dziber je ranije pisao da odustaje, ako potvrdi da odustaje od PPPremera, onda upada Weenie, a u Brod ulazi dragance ili Syncrats, u zavisnosti od toga da li 20. na Brod listi ima profil ili ne.

Pppremer moze da se pravi, samo je pitanje da li @Dziber ili @Weenie Pooh , a za Brod i Beton nam trebaju potvrde.

Tu sam, igram

8 hours ago, Tolaa said:

Ovo su lige, tagujem sve ucesnike, izbacujem one koji su javili da ne igraju. Za nove ucesnike koji ce u Beton, napisite ime tima. Ko otvara Pppremer, a ko Beton?

Pppremer:

2. Tim Snova @de Sisti

6. Argentina Utd @ducca

13. B&W Wizards @WTID

14. FK Pastir @Baba Ji

15. Peachwise @cvrlle

16. K-town @dedafausto

18. 25 maj @Daddy Cool

Brod:

4. The Beatles @Spelinea

7. Wildors @Tolaa

8. Flow @Zizou

9. Lic @Garnirung

14. Zarjavele Trobente @Zis je odustao, umesto njega vracamo ekipu leteci magarci @levi koji je ispao kao 16. u Brodu

16. PokiLoki @MeanM@

18. Restored - ucesnik nema profil na forumu, mislim da smo ranije odlucili da oni bez profila mogu da igraju samo beton. Umesto njega ulazi Trotters Inc @Moća ako i dalje hoce da igra. Moco, nemoj da mi komplikujes posao, nego igraj kad si se vec izvukao iz Betona.

20. FantasyIsGreatAgain - ??? ako nema profil, umesto njega ulazi Taxi Driver ako je na forumu, a ako nije onda @dragance

Dziber je ranije pisao da odustaje, ako potvrdi da odustaje od PPPremera, onda upada Weenie, a u Brod ulazi dragance ili Syncrats, u zavisnosti od toga da li 20. na Brod listi ima profil ili ne.

Pppremer moze da se pravi, samo je pitanje da li @Dziber ili @Weenie Pooh , a za Brod i Beton nam trebaju potvrde.

@Tolaa Napraviće Restored nalog, nije to problem, nigde niste pomenuli da ljudi bez profila moraju samo beton da igraju cele prošle sezone. Čovek je pošteno izborio prolaz u viši rang i kad sam napisao prijavu, trebalo je da se ukaze kako je potreban profil samo, to je posao od 3 min. Pošto liga nije još počela i ljudi se ubacuju i dodaju, zahtevam da Restored igra ligu Brod, kako je fer i red.

Edited by Vuka89
Dopuna teksta

Ma jasno da treba Restored da igra. Posteno izborio mesto.

Profil ce da ima za 2 dana .

Ne dam! lolol

Salim se spasio me brat mucenja jos jedne godine! Da vodi u kafanu u Nisu za promociju!

10 hours ago, Tolaa said:

Pppremer:

2. Tim Snova @de Sisti

6. Argentina Utd @ducca

13. B&W Wizards @WTID

14. FK Pastir @Baba Ji

15. Peachwise @cvrlle

16. K-town @dedafausto

18. 25 maj @Daddy Cool

Brod:

4. The Beatles @Spelinea

7. Wildors @Tolaa

8. Flow @Zizou

9. Lic @Garnirung

16. PokiLoki @MeanM@

Tu sam, igram

1 hour ago, Moća said:

Ne dam! lolol

Salim se spasio me brat mucenja jos jedne godine! Da vodi u kafanu u Nisu za promociju!

Idu bre Moćo, nije valjda da bi igrao brod a da nećeš beton, evo bez zezanja, ja se prijavljujem za betonjerku umesto bilo koga iz nižeg ranga ko je zainteresovan za brod, msm ipak je igra u pitanju whistle

Inače, uvek je važilo pravilo da onaj ko je ispao-je ispao a u slučaju da onaj ko je izborio promociju ne želi/ne može da igra, onda ulazi prvi ispod crte...po zasluzi

Ja bi da se prijavim da igram Premer, tim Moderacija by gazdaricatm Midzeta, hvala lepo, molim lepo fantom

8 minutes ago, Midžeta said:

Ja bi da se prijavim da igram Premer, tim Moderacija by gazdaricatm Midzeta, hvala lepo, molim lepo fantom

Evo ja ti nudim Brod ali kapiram da je to za tvoje moderatorske apetite nedovoljno fantom

7 hours ago, ubibobi said:

Idu bre Moćo, nije valjda da bi igrao brod a da nećeš beton, evo bez zezanja, ja se prijavljujem za betonjerku umesto bilo koga iz nižeg ranga ko je zainteresovan za brod, msm ipak je igra u pitanju whistle

Inače, uvek je važilo pravilo da onaj ko je ispao-je ispao a u slučaju da onaj ko je izborio promociju ne želi/ne može da igra, onda ulazi prvi ispod crte...po zasluzi

Ma gde bi igrao, ne mogu vise da igram onako usput jer nemam vremena ja volim to natenane i ozbiljno.

E pa onda da se vratiš kad se uozbiljiš, ne valja da nam se staro društvo osipa )

Strašno je šta sve fantazi mora da istrpi zbog tamo nekog RL-a angry

11 hours ago, Vuka89 said:

@Tolaa Napraviće Restored nalog, nije to problem, nigde niste pomenuli da ljudi bez profila moraju samo beton da igraju cele prošle sezone. Čovek je pošteno izborio prolaz u viši rang i kad sam napisao prijavu, trebalo je da se ukaze kako je potreban profil samo, to je posao od 3 min. Pošto liga nije još počela i ljudi se ubacuju i dodaju, zahtevam da Restored igra ligu Brod, kako je fer i red.

Ovo su privatne forumaške lige napravljene da bi forumaši igrali jedni protiv drugih. Kome se igra protiv random likova, ima milion random liga. Mi organizujemo i održavamo ove lige po istim pravilima već 15+ godina. Bar 90% učesnika u ligama je u njima već više od decenije, tako da ne ponavljamo pravila svake godine.

Dakle, pravilo je da za Brod i Premer igrač mora biti registrovan na forum i da napiše neki post na ovoj temi. To je to. Ako tvoj drugar to uradi, dobrodošao je da igra Brod. Ako ne, onda će mesto pripasti nekom forumašu.