August 14, 2025Aug 14 1 minute ago, MeanM@ said:Ja se slazem, sto ne bih.Ok, dao sam sansu guglu, al je proslo vise od 60 sec i nisam nista saznao:Kako funkcionise h2h sa vise od 20 klubova? Nece odigrati bas svi sa svima, bodovanje sve isto? Ako nas je neparan broj, sta radi onaj jedan, trinaesti?ako je neparan broj onda se ubacuje najzajebaniji protivnik "Average" Igra uvek neko "protiv" prosečnog globalnog rezultata ostvarenog u tom kolu
August 14, 2025Aug 14 7 minutes ago, MeanM@ said:Ja se slazem, sto ne bih.Ok, dao sam sansu guglu, al je proslo vise od 60 sec i nisam nista saznao:Kako funkcionise h2h sa vise od 20 klubova? Nece odigrati bas svi sa svima, bodovanje sve isto? Ako nas je neparan broj, sta radi onaj jedan, trinaesti?Sve isto, sem što ne igraju svi protiv svih dva puta u sezoni. Ako je neparan broj, taj jedan igra protiv Average.
August 14, 2025Aug 14 @TolaaBrod je već popunjen sa svih 20 planiranih igrača. Ukoliko pređeš u Premer ne vidim što bi bio problem da se zadrži i ova liga koju si formirala. Praktično ćeš učestvovati u dve lige, što ne vidim da je neki problem. Može lako da se desi da neko od redovnih učesnika, a koji su se već prijavili za ligu, ne vide ovo što se piše ovde i da na kraju ne budu ni u jednoj ligi. Što se tiče Betona možemo i nju da popunimo ko sve hoće pored ovih šest koji su već ušli.
August 14, 2025Aug 14 26 minutes ago, nick1986 said:Ako se slozite da spajamo javite pa da preimenujem samo ligu.Malo je komplikovanije, u Brodu je već 20 igrača. Ako spajamo, onda tvoji iz Betona ulaze u već napravljen Brod, a ti gasiš Beton. Mislim da je najjednostavnije da već sad spojimo. Možeš li mi poslati spisak forumaša koji su u Betonu sad, pa da pošaljem svima kod za Brod?Onda ako budem ja prebačena u Premer, samo stavim tebe za admina Broda.
August 14, 2025Aug 14 1 minute ago, San Epifanio said:@TolaaBrod je već popunjen sa svih 20 planiranih igrača. Ukoliko pređeš u Premer ne vidim što bi bio problem da se zadrži i ova liga koju si formirala. Praktično ćeš učestvovati u dve lige, što ne vidim da je neki problem. Može lako da se desi da neko od redovnih učesnika, a koji su se već prijavili za ligu, ne vide ovo što se piše ovde i da na kraju ne budu ni u jednoj ligi.Što se tiče Betona možemo i nju da popunimo ko sve hoće pored ovih šest koji su već ušli.Neregularno je da igram u obe, šta ćemo ako ispadnem iz Premera, a kvalifikujem se iz Broda? 😄Brod sa trenutnih 20 igrača se ne bi menjao, samo bi se ubacili iz Betona, tako da nema rizika da neko iz Broda ne vidi promenu.
August 14, 2025Aug 14 2 minutes ago, Tolaa said:Malo je komplikovanije, u Brodu je već 20 igrača. Ako spajamo, onda tvoji iz Betona ulaze u već napravljen Brod, a ti gasiš Beton.Mislim da je najjednostavnije da već sad spojimo. Možeš li mi poslati spisak forumaša koji su u Betonu sad, pa da pošaljem svima kod za Brod?Onda ako budem ja prebačena u Premer, samo stavim tebe za admina Broda.Možda je ovo najbolje rešenje, ako je izvodljivo. Jedino će Brod imati nešto više učesnika od optimalnog broja, što nije nešto presudno bitno.
August 14, 2025Aug 14 Just now, Tolaa said:Neregularno je da igram u obe, šta ćemo ako ispadnem iz Premera, a kvalifikujem se iz Broda? 😄Brod sa trenutnih 20 igrača se ne bi menjao, samo bi se ubacili iz Betona, tako da nema rizika da neko iz Broda ne vidi promenu.Računao bi ti se uspeh iz Premera Veća mi je briga bila da ukoliko poništimo tvoju ligu, da verovatno nećemo moći da formiramo novu od 20 timova i da se neko ko se već prijavio za Brod sad ostati van igre. Međutim ako može ona solucija koju si dala, a to je da se spoje lige i da samo promeniš administratora, to je ok.
August 14, 2025Aug 14 Koga dodajem u Premer umesto dvojice nedostajućih, @Tolaa i ko još?@Zizou je sledeći na spisku od pre dve strane, jel' on ide gore? Edited August 14, 2025Aug 14 by Weenie Pooh
August 14, 2025Aug 14 ovo su trenutno ucesnici u betonu:Topolice UTDNikola BozicPustinjske LisiceAl AzdajavozdovacLazar SCZVLuka AdasevicPFC JagodinaNemanja MaksimovicBronks KontejnersiAndrija Pesic
August 14, 2025Aug 14 Just now, nick1986 said:ovo su trenutno ucesnici u betonu:Topolice UTDNikola BozicPustinjske LisiceAl AzdajavozdovacLazar SCZVLuka AdasevicPFC JagodinaNemanja MaksimovicBronks KontejnersiAndrija PesicOK, šalji njima invite za Brod, ja šaljem Tolii i Zizuu za Premer, i gotovo.
August 14, 2025Aug 14 3 minutes ago, nick1986 said:ovo su trenutno ucesnici u betonu:Topolice UTDNikola BozicPustinjske LisiceAl AzdajavozdovacLazar SCZVLuka AdasevicPFC JagodinaNemanja MaksimovicBronks KontejnersiAndrija Pesic@Tolaa molim posalji ovim forumasima kod za Brod. Vidim da si ranije slala ostalima na PM.
August 14, 2025Aug 14 13 minutes ago, Weenie Pooh said:OK, šalji njima invite za Brod, ja šaljem Tolii i Zizuu za Premer, i gotovo.@Tolaa @Weenie Pooh , ispravite me ako grešim ali mislim da u tom slučaju Lezilebovich Utd ostaje Pppremeru jer se gleda h2h u ukupnom broju bodova. Samo prva dva idu direktno u viši rang.
August 14, 2025Aug 14 23 minutes ago, Zizou said:@Tolaa @Weenie Pooh , ispravite me ako grešim ali mislim da u tom slučaju Lezilebovich Utd ostaje Pppremeru jer se gleda h2h u ukupnom broju bodova. Samo prva dva idu direktno u viši rang.Ovo su vanredne okolnosti, nemamo pravila za promociju 6+ timova iz nižeg ranga.Ako hoćeš dogovorite se ti i @Lezilebovich ko ide u koju ligu, realno je nebitno, ali nemamo još mnogo vremena. Prva utakmica je sutra.
August 14, 2025Aug 14 48 minutes ago, nick1986 said:@Tolaa molim posalji ovim forumasima kod za Brod. Vidim da si ranije slala ostalima na PM.Ovo ste ti, @Azdaja , @nusknvp i @OmarKuk . Ko su ostali forumasi? Edited August 14, 2025Aug 14 by Tolaa
August 14, 2025Aug 14 Just now, Tolaa said:Edit: Greska, dupli. Edited August 14, 2025Aug 14 by Tolaa