gospa buba Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 ne smem nishta da kazem glede gigantskih fejk grudi i zena na tehnici, zamericu se bukvalno svima i nece bit nishe zamene u ovom surovom svetu svrstavanja sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 Link to comment
Malkmus Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Razumem čoveka koji je ogorčen. I ja bih verovatno slično ili isto reagovao da sam na njegovom mestu. Ali je dobar deo učesnika teme i ovih sa reakcijama skrenuo u dveraštvo. 3 Link to comment
Filozof manijak Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Što je i normalna reakcija na forsiranje ove gender priče na uštrb realnih problema u društvu. Ko bi rekao... 4 Link to comment
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 1 hour ago, Malkmus said: Razumem čoveka koji je ogorčen. I ja bih verovatno slično ili isto reagovao da sam na njegovom mestu. Ali je dobar deo učesnika teme i ovih sa reakcijama skrenuo u dveraštvo. Jebiga, stvarno.....danas ću i ja na čas sa sisama do poda jer jbg, tits choice. Link to comment
Sandradjer Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 13 minutes ago, Svemir Zeka said: Jebiga, stvarno.....danas ću i ja na čas sa sisama do poda jer jbg, tits choice. Pazi da se ne sudarimo negde. I ja planiram. Svidja mi se nadimak Biki Siki 1 1 Link to comment
makondo Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Ih, Biljana Jeftić je avangarda, od kad je ona Biki Siki @Sandradjer 2 Link to comment
Filozof manijak Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 KOnačno da se ova diskusija pokrene u pravom smeru Link to comment
Sandradjer Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 7 minutes ago, makondo said: Ih, Biljana Jeftić je avangarda, od kad je ona Biki Siki @Sandradjer Vec vidjeno znaci . Ima nesto Link to comment
Krampa Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 2 hours ago, Malkmus said: Razumem čoveka koji je ogorčen. I ja bih verovatno slično ili isto reagovao da sam na njegovom mestu. Ali je dobar deo učesnika teme i ovih sa reakcijama skrenuo u dveraštvo. zar nije ok da neko ima pravo da bude ogorcen na neciju ogorcenost? Link to comment
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 2 hours ago, Krampa said: zar nije ok da neko ima pravo da bude ogorcen na neciju ogorcenost? Ja sam ogorčen tvojom ogorčenošću povodom nečije ogorčene reakcije na ogorčenost nekog četvrtog Realno, nema razloga da se diže dreka, sve ovo je savršeno normalno i zove se gender-affirming care. To je kao kad čovek zguta tabletu Vijagre ili se žena isfrizira da bi se osećala bolje. Whom amongst us se nikad nije ošišao i tako učvrstio svoj rodni identitet, taj neka baci prvi kamen... Link to comment
morgana Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 neko od 8 mlrd ljudi je imbecil, šokantno 1 Link to comment
Amos Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Nije problem ako su imbecili, problem je ako resursi i sva pažnja ide ka njima umesto tamo gde je potrebnija. To je sve. Da dosta ljudi to koristi kako bi dokazalo neku svoju desničarsku poentu, stoji naravno. 3 Link to comment
Filozof manijak Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Morao sam ovo da podelim čim sam pročitao. Gender identity, Serbian edition: Quote Oglasili se Mika i Giba Vasić prvi put posle promene pola i venčanja: "PRESREĆNE SMO I UŽIVAMO" U medijima je kao bomba odjeknula vest da su Mika i Giba Vasić navodno promenili pol i da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić. Kvalitativni komentari me ne interesuju, zanima me samo estetska ocena Link to comment
Krampa Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Morao sam ovo da podelim čim sam pročitao. Gender identity, Serbian edition: Kvalitativni komentari me ne interesuju, zanima me samo estetska ocena ima trans osoba koje izgledaju super kao zene, cak bolje od zena, ali ova dva kombajna sigurno nisu u toj kategoriji. 1 Link to comment
Leia Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 14 minutes ago, Krampa said: ova dva kombajna Deluju kao dva batice koji su izgubili neku opkladu Edited February 21, 2023 by Leia 3 Link to comment
Recommended Posts