January 17Jan 17 Just now, Venom said:Definiši najbolji. U principu je svejedno, nisam imao neki veliki problem ne pamtim.da, dobro pitanje ... u kontekstu cene, mislim da li neki možda imaju popuste ili su poznatiji kao jeftiniji... i veličine, jer mi treba 47-48
January 17Jan 17 1 minute ago, Lezilebovich said:da, dobro pitanje ... u kontekstu cene, mislim da li neki možda imaju popuste ili su poznatiji kao jeftiniji... i veličine, jer mi treba 47-48Editovao sam. Konkretno, ja kupujem često ecco jer periodično imaju sniženja, npr. sad i to onda kod njih na sajtu direktno. U suštini nema pravila osim da recimo sad ima dosta sniženja, pa pretpostavljam da možeš naći nešto bilo gde. Na amazonu osim ako nisu nešto menjali je loša pretraga i filteri, ne možeš da filtriraš samo 47-48. Ako ne znaš šta hoćeš, najpoznatiji osim Amazona je verovatno Zalando. Ako znaš šta hoćeš isplati se pogledati kod proizvođača direktno. Ili onda guglati model koji hoćeš.
February 14Feb 14 Forbes SrbijaForbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce...Forbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce: Većina je dostupna i u Srbiji u prodavnicama i po oglasima
February 14Feb 14 On 17. 1. 2026. at 17:01, Lezilebovich said:Koji su online shoppovi najbolji za patike, kako za trening tako i "lifesryle" ? EU po mogucstvu jer je shipping u Nemacku ...On 17. 1. 2026. at 21:36, Lezilebovich said:da, dobro pitanje ... u kontekstu cene, mislim da li neki možda imaju popuste ili su poznatiji kao jeftiniji... i veličine, jer mi treba 47-48Zalando Lounge, posebno za te "vece brojeve" je ubedljivo najbolji. Sportdirect UK, odlicna ponuda i cene posebno za fudbal/trcanje, patike i oprema. Shipping za De je max cca 8€. Ima jos dobrih "sajtova", jbg ja ih najvise znam za fudbal 😁 , ako te zanima mogu da ispisem.
February 14Feb 14 4 hours ago, Frank Pembleton said:Forbes SrbijaForbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce...Forbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce: Većina je dostupna i u Srbiji u prodavnicama i po oglasimaBudalastine
February 14Feb 14 Najviše volim da nosim patike koje izgledaju kao da su prljave, jer onda ne moram da ih čistim ni kad su prljave.
February 18Feb 18 On 14. 2. 2026. at 10:43, Frank Pembleton said:Forbes SrbijaForbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce...Forbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce: Većina je dostupna i u Srbiji u prodavnicama i po oglasimaEvo par saveta za one koji zele da kupe patike za hodanje.Patike za trcanje per se nisu dobre i za walking (kazem walking, da ne bih koristio rec “setanje” - dakle pod “walking” podrazumevam svakodnevno hodanje, bržim tempom, vise kilometara, u cilju smislene aerobne aktivnosti).Patike za trcanje su konstruisane za trcanje, ne za (dugo) hodanje drop im je veci, imaju neku ugradjenu tehnologiju, ojacanja na odredjenim delovima, grip im je bolji itd. Pozicija naseg tela pri trcanju je znacajno drugacija od one pri hodanju.Zato je ovaj clanak iz Forbes-a budalastina.On Running model je uzak i pljosnat, sa losim djonom. Odnos kvalitet-cena je uzasan. Ovi visoki modeli (sa 4 cm visokim djonovima) su opasni za hodanje, zbog nestabilnosti i potencijalnog izvrnuca zgloba. Onaj under armour je ok za setanje ali precenjen, posto nista na njemu ne opravdava cenu koju su naveli. Ako zalite da kuppite patike za hodanje, uvek obratite paznju na one koje nose konobari - to su uvek gotovo ravne patike, lake, sa prozracnim gornjim delom (koji se brzo i suši) i ne kostaju vise od 60-80 evra.Disclaimer: naravno da se moze hodati i u (nekim) patikama za trcanje od 150-200 evra ali gledajte da drop bude sto manji i da stabilnost dolazi iz oblika/sirine djona.(Sto se tice setnje od par desetina min, par km, to moze u bilo kakvoj obuci. Ali to vec znate i sami :) )Stojim na raspolaganju za sva eventualna pitanja.
February 18Feb 18 38 minutes ago, Djuro said:Evo par saveta za one koji zele da kupe patike za hodanje.Patike za trcanje per se nisu dobre i za walking (kazem walking, da ne bih koristio rec “setanje” - dakle pod “walking” podrazumevam svakodnevno hodanje, bržim tempom, vise kilometara, u cilju smislene aerobne aktivnosti).Patike za trcanje su konstruisane za trcanje, ne za (dugo) hodanje drop im je veci, imaju neku ugradjenu tehnologiju, ojacanja na odredjenim delovima, grip im je bolji itd. Pozicija naseg tela pri trcanju je znacajno drugacija od one pri hodanju.Zato je ovaj clanak iz Forbes-a budalastina.On Running model je uzak i pljosnat, sa losim djonom. Odnos kvalitet-cena je uzasan.Ovi visoki modeli (sa 4 cm visokim djonovima) su opasni za hodanje, zbog nestabilnosti i potencijalnog izvrnuca zgloba. Onaj under armour je ok za setanje ali precenjen, posto nista na njemu ne opravdava cenu koju su naveli.Ako zalite da kuppite patike za hodanje, uvek obratite paznju na one koje nose konobari - to su uvek gotovo ravne patike, lake, sa prozracnim gornjim delom (koji se brzo i suši) i ne kostaju vise od 60-80 evra.Disclaimer: naravno da se moze hodati i u (nekim) patikama za trcanje od 150-200 evra ali gledajte da drop bude sto manji i da stabilnost dolazi iz oblika/sirine djona.(Sto se tice setnje od par desetina min, par km, to moze u bilo kakvoj obuci. Ali to vec znate i sami :) )Stojim na raspolaganju za sva eventualna pitanja.Može li ilustracija? Zahvaljujem.
February 18Feb 18 2 hours ago, Boksi said:Može li ilustracija? Zahvaljujem.Ne moze :) , jer ne postoji one fits all resenje.iz gornjeg clanka su ok/ prihvatljivi (ne i idealni za svakoga) new balance, skechers, ghost (ali ne ghost max), under armour.Nesto ovako:
February 18Feb 18 E nisam ja mislio da je ovo iz forbsa neka biblija. Zapravo ništa ne znam o tome. Više kao primer sponzorisanog teksta...
February 18Feb 18 kamo sneakers kultura rodjaci? ima za manje para bas dobrih patika Et sportPATIKE ADIDAS STAR WARS X ADIDAS M | Et sportMaterijal: Koža (gornji deo i postava), đon od gume; pertle za zatvaranje Boja: Cloud White / Off White / Core Black (bela / svetla bela / crna) Ove...
February 18Feb 18 2 hours ago, Djuro said:imam neki slicni skechers sa ovom velikim belim 'sundjerom'....nerealno dobre patike za setnju, bukvalno patike ni ne primecujes na nogama i deluje da mozes koracati beskonacno