Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sneakers kultura

koji ste team 136 members have voted

1. 1. team

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Venom said:

Definiši najbolji. U principu je svejedno, nisam imao neki veliki problem ne pamtim.

da, dobro pitanje ... u kontekstu cene, mislim da li neki možda imaju popuste ili su poznatiji kao jeftiniji... i veličine, jer mi treba 47-48

• Replies 2.3k
  • Views 144.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati…   Adidasove retro patike ovog proleca   

• Stigle su mi Veja patike!    Ako se nekom ne sviđaju  keep your terrible taste in sneakers to yourself   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

brt mili nosio si ovo?

Posted Images

1 minute ago, Lezilebovich said:

da, dobro pitanje ... u kontekstu cene, mislim da li neki možda imaju popuste ili su poznatiji kao jeftiniji... i veličine, jer mi treba 47-48

Editovao sam. Konkretno, ja kupujem često ecco jer periodično imaju sniženja, npr. sad i to onda kod njih na sajtu direktno. U suštini nema pravila osim da recimo sad ima dosta sniženja, pa pretpostavljam da možeš naći nešto bilo gde. Na amazonu osim ako nisu nešto menjali je loša pretraga i filteri, ne možeš da filtriraš samo 47-48.

Ako ne znaš šta hoćeš, najpoznatiji osim Amazona je verovatno Zalando. Ako znaš šta hoćeš isplati se pogledati kod proizvođača direktno. Ili onda guglati model koji hoćeš.

• 4 weeks later...
Forbes Srbija
No image preview

Forbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce...

Forbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce: Većina je dostupna i u Srbiji u prodavnicama i po oglasima

On 17. 1. 2026. at 17:01, Lezilebovich said:

Koji su online shoppovi najbolji za patike, kako za trening tako i "lifesryle" ? EU po mogucstvu jer je shipping u Nemacku ...

On 17. 1. 2026. at 21:36, Lezilebovich said:

Zalando Lounge, posebno za te "vece brojeve" je ubedljivo najbolji.

Sportdirect UK, odlicna ponuda i cene posebno za fudbal/trcanje, patike i oprema. Shipping za De je max cca 8€.

Ima jos dobrih "sajtova", jbg ja ih najvise znam za fudbal 😁 , ako te zanima mogu da ispisem.

4 hours ago, Frank Pembleton said:
Forbes Srbija
No image preview

Forbes izbor osam najboljih patika za hodanje za muškarce: Većina je dostupna i u Srbiji u prodavnicama i po oglasima

Budalastine

Uzeh ove Ellesse malopre po dobroj ceni

20260214_153230.jpg

Edited by napadaj

Oribaj to malo. fantom

Najviše volim da nosim patike koje izgledaju kao da su prljave, jer onda ne moram da ih čistim ni kad su prljave.

Think About It GIF by Identity

On 14. 2. 2026. at 10:43, Frank Pembleton said:
Forbes Srbija
No image preview

Evo par saveta za one koji zele da kupe patike za hodanje.

Patike za trcanje per se nisu dobre i za walking (kazem walking, da ne bih koristio rec “setanje” - dakle pod “walking” podrazumevam svakodnevno hodanje, bržim tempom, vise kilometara, u cilju smislene aerobne aktivnosti).

Patike za trcanje su konstruisane za trcanje, ne za (dugo) hodanje drop im je veci, imaju neku ugradjenu tehnologiju, ojacanja na odredjenim delovima, grip im je bolji itd. Pozicija naseg tela pri trcanju je znacajno drugacija od one pri hodanju.

Zato je ovaj clanak iz Forbes-a budalastina.

On Running model je uzak i pljosnat, sa losim djonom. Odnos kvalitet-cena je uzasan.

Ovi visoki modeli (sa 4 cm visokim djonovima) su opasni za hodanje, zbog nestabilnosti i potencijalnog izvrnuca zgloba. Onaj under armour je ok za setanje ali precenjen, posto nista na njemu ne opravdava cenu koju su naveli.

Ako zalite da kuppite patike za hodanje, uvek obratite paznju na one koje nose konobari - to su uvek gotovo ravne patike, lake, sa prozracnim gornjim delom (koji se brzo i suši) i ne kostaju vise od 60-80 evra.

Disclaimer: naravno da se moze hodati i u (nekim) patikama za trcanje od 150-200 evra ali gledajte da drop bude sto manji i da stabilnost dolazi iz oblika/sirine djona.

(Sto se tice setnje od par desetina min, par km, to moze u bilo kakvoj obuci. Ali to vec znate i sami :) )

Stojim na raspolaganju za sva eventualna pitanja.

38 minutes ago, Djuro said:

Evo par saveta za one koji zele da kupe patike za hodanje.

Patike za trcanje per se nisu dobre i za walking (kazem walking, da ne bih koristio rec “setanje” - dakle pod “walking” podrazumevam svakodnevno hodanje, bržim tempom, vise kilometara, u cilju smislene aerobne aktivnosti).

Patike za trcanje su konstruisane za trcanje, ne za (dugo) hodanje drop im je veci, imaju neku ugradjenu tehnologiju, ojacanja na odredjenim delovima, grip im je bolji itd. Pozicija naseg tela pri trcanju je znacajno drugacija od one pri hodanju.

Zato je ovaj clanak iz Forbes-a budalastina.

On Running model je uzak i pljosnat, sa losim djonom. Odnos kvalitet-cena je uzasan.

Ovi visoki modeli (sa 4 cm visokim djonovima) su opasni za hodanje, zbog nestabilnosti i potencijalnog izvrnuca zgloba. Onaj under armour je ok za setanje ali precenjen, posto nista na njemu ne opravdava cenu koju su naveli.

Ako zalite da kuppite patike za hodanje, uvek obratite paznju na one koje nose konobari - to su uvek gotovo ravne patike, lake, sa prozracnim gornjim delom (koji se brzo i suši) i ne kostaju vise od 60-80 evra.

Disclaimer: naravno da se moze hodati i u (nekim) patikama za trcanje od 150-200 evra ali gledajte da drop bude sto manji i da stabilnost dolazi iz oblika/sirine djona.

(Sto se tice setnje od par desetina min, par km, to moze u bilo kakvoj obuci. Ali to vec znate i sami :) )

Stojim na raspolaganju za sva eventualna pitanja.

Može li ilustracija? Zahvaljujem.

Opisanoj obuci za dugo hodanje je najpriblizniji - opanak.

s_d

2 hours ago, Boksi said:

Može li ilustracija? Zahvaljujem.

Ne moze :) , jer ne postoji one fits all resenje.

iz gornjeg clanka su ok/ prihvatljivi (ne i idealni za svakoga) new balance, skechers, ghost (ali ne ghost max), under armour.

Nesto ovako:

IMG_4996.jpeg

E nisam ja mislio da je ovo iz forbsa neka biblija. Zapravo ništa ne znam o tome. Više kao primer sponzorisanog teksta...

kamo sneakers kultura rodjaci? ) ima za manje para bas dobrih patika

Et sport
No image preview

PATIKE ADIDAS STAR WARS X ADIDAS M | Et sport

Materijal: Koža (gornji deo i postava), đon od gume; pertle za zatvaranje Boja: Cloud White / Off White / Core Black (bela / svetla bela / crna) Ove...
2 hours ago, Djuro said:

IMG_4996.jpeg

imam neki slicni skechers sa ovom velikim belim 'sundjerom'....nerealno dobre patike za setnju, bukvalno patike ni ne primecujes na nogama i deluje da mozes koracati beskonacno