February 18Feb 18 13 minutes ago, 189- said:imam neki slicni skechers sa ovom velikim belim 'sundjerom'....nerealno dobre patike za setnju, bukvalno patike ni ne primecujes na nogama i deluje da mozes koracati beskonacno+1Neverovatno udobne patike za strapcirung i uopste…
February 18Feb 18 Kad sam vec tu, mene loze oveCamperPeu Path+ by CamperGray calfskin sneakers for men with Podoactiva Certified, removable PU footbeds and rubber outsoles.<br/><br/>Redesigned for an enhanced barefoot feeling, this shoe offers more freedom, more flexibili
February 18Feb 18 1 hour ago, precog said:Ko automatski menjac na autu😃Sramim se priznati, ali meni manuelni menjač počeo da nedostaje. Ali to je ta paralela. Inače pre neki dan uzeli i klincu slip-ins, srećom NAKON što je naučio da veže pertle.
February 18Feb 18 Mladji ja je prezirao automatske menjace, sad mi ne pada na pamet da im se vratim. Voznja po frisku mi otvorila oci o blagodetima automatskog menjaca pri voznji na uzbrdici.
February 19Feb 19 11 hours ago, 189- said:imam neki slicni skechers sa ovom velikim belim 'sundjerom'....nerealno dobre patike za setnju, bukvalno patike ni ne primecujes na nogama i deluje da mozes koracati beskonacnoMeni od tih sunđerastih i penastih kolena i krsta sutradan vrište. Primetio sam sa jednim Clarksicama, a potvrdio sa nekim Adidaskama, bile na akciji, srećom su generalno dreš, pa su brzo pukle na risu.
February 19Feb 19 Popular Post Ja kupio u Avangardii neke japanske"Flower mountain" i to 2 para, nisam mogao da se odlučim i tako...Inače djon od plute, udobne i lagane, možda i najlakše koje sam u životu nosio posle adidas ultraboost. Potsetile su me na neki skečers ali na steroidima što uostalom i "cijena prava sitnica" potvrđuje.Idem za dve nedelje na Martinik i Guadalup, biće nekog hajkinga pa ću videti od čega su sazdane
February 19Feb 19 ovo mi je top za klince:Steta sto nema brojeva za odrasle, kupio bih majke mi.https://www.skechers.cz/deti/chlapecke/tenisky/skechers-garage/402150L.html
February 19Feb 19 6 hours ago, Djuro said:ovo mi je top za klince:Steta sto nema brojeva za odrasle, kupio bih majke mi.https://www.skechers.cz/deti/chlapecke/tenisky/skechers-garage/402150L.htmlUuu do jaja su. Šteta, kod mene ih nema u Sketchersu, ostalo samo na nekim opskurnim sajtovima. Ovaj moj nije više toliko into hot wheels više, dal je prerastao ili se zasitio jbmliga, ali ovo bi bilo pun pogodak. Još kad bi bilo dozvoljeno nositi takve stvari u školu, sky is a limit Edited February 19Feb 19 by bios
February 20Feb 20 15 hours ago, ubibobi said:Ja kupio u Avangardii neke japanske"Flower mountain" i to 2 para, nisam mogao da se odlučim i tako...Inače djon od plute, udobne i lagane, možda i najlakše koje sam u životu nosio posle adidas ultraboost. Potsetile su me na neki skečers ali na steroidima što uostalom i "cijena prava sitnica" potvrđuje.Idem za dve nedelje na Martinik i Guadalup, biće nekog hajkinga pa ću videti od čega su sazdane Nisu japanske, nego italijanske.
February 20Feb 20 On 18. 2. 2026. at 17:31, Djuro said:Ako zalite da kuppite patike za hodanje, uvek obratite paznju na one koje nose konobari - to su uvek gotovo ravne patike, lake, sa prozracnim gornjim delom (koji se brzo i suši) i ne kostaju vise od 60-80 evra.Koji su to ”konobarski” brendovi?Sketchers stvarno ne mogu, imam psihološku blokadu jer vidjam samo neke babe da ih nose Imam i ja jedne Flower Mountain i lepe su mi samo su čini mi se preširoke za moje stopalo pa ih i ne nosim nešto…
February 20Feb 20 19 hours ago, Djuro said:ovo mi je top za klince:Steta sto nema brojeva za odrasle, kupio bih majke mi.https://www.skechers.cz/deti/chlapecke/tenisky/skechers-garage/402150L.htmlIjaoooooo Pokazala sam klincu, ali sad je već ono aha, interesantno. Pre samo godinu bi se us.o od oduševljenja