March 9Mar 9 nekad sam u italiji kupovala cipele za 100 dm.danas ode 100 eur za nove reebok classic. crkli dabogda, nikad nisu na snizenju, poslednjih par decenija. Edited March 9Mar 9 by le petit nicolas
March 9Mar 9 Kožne Reebok classic su patike koje su mi najduže trajale, obožavam ih! :D Dva puta kupljene, jedno vreme je bilo teško naći ih.
March 10Mar 10 5 hours ago, bios said:Šta su woke patike?To su patike od recikliranih materijala. Ili patike koje podrzavaju neki aktivizam i borbu za dobrobit covecanstva, pa se i to placa jer su skuplje. Barem ja to tako razumem
March 10Mar 10 9 hours ago, Sandradjer said:To su patike od recikliranih materijala. Ili patike koje podrzavaju neki aktivizam i borbu za dobrobit covecanstva, pa se i to placa jer su skuplje. Barem ja to tako razumem Ah to, pomislih da imaju patike sa nekom subliminalnom DEI porukom Svakako je uber retardirano pričati o woke _____ (upisati po želji) leta gospodnjeg 2026
March 10Mar 10 58 minutes ago, Seabass said:Zar nisu woke patike koje su unisex?To su sve patike koje imaju neku eticku poruku . Kums je ostavio jedan primer
March 10Mar 10 Just now, Svemir Zeka said:Ovo nisu unisex, nego samesex patike jery sam rekao da su unisex
March 10Mar 10 On 9. 3. 2026. at 10:49, Mr.Mxyzptlk said:naruto21 hours ago, Seabass said:ovo sam nosio do 25. onda sam shvatio da postoje i patike koje su zaista udobne.