December 19, 2025Dec 19 3 hours ago, napadaj said:Malopre šaljem bratu u fazonu "Jeeeeebote šta je ovo aaa", a on mi sad šalje screenshot da mi ih je naručio kao poklon za Novu godinu Jel to ima veze sa Jordanom?Posto otkrivam sve cari sportske opreme, sto kaze kolega ultra plasticni, nadjoh neke pantalone Jordanke
December 20, 2025Dec 20 7 hours ago, napadaj said:Pa da, sve sa tim znakom je JordanMeni je to iznenadjenje da postoji, otkrila pre 2 dana, mislila sam da je taj odavno u penziji
December 20, 2025Dec 20 Jeste u penziji, ali Jordan i dalje postoji kao deo Najka i sve sa tim znakom ide kao alva.
December 21, 2025Dec 21 On 19. 12. 2025. at 17:34, Leia said:Onitsuka Runspark su mislim ove moje oblačić krem plave što sam kačila, 40.5 moj brojTo je baš uzak model obuće pa mi ne znači extra dužina da bih uzimala 41, dok za Nike za trčanje to pola broja nekako doda i ekstra komocijePale su ove retro u «paketicu» za mene, pa ce fino sacekati prolece i lepo vreme.Tnx za sliku!
December 21, 2025Dec 21 Dete mi trazilo Nike Air Jordan 4 Retro Military Black ( tj ona je poslala sliku, ja izguglao da je to ovaj model). E sad, ti modeli se ne prodaju regularno ili sta ? Vidim da ih nema u standardnim domacim radnjama, a ima ih na kupujem prodajem
December 21, 2025Dec 21 A da probas na zalandu pa da ti posalju na neku EU adresu? Videh da ih tamo ima.
December 31, 2025Dec 31 16 minutes ago, bags said:Najbolji komad obuce ikada koji sam naravno sasvim slucajno kupio.to je evolucijski processledeće nek ti budu adidas boost, pa hoka/on
December 31, 2025Dec 31 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:adidas boostSto videh lepe zenske, Stela Makartni dizajn.U udobnost ne sumnjam.
December 31, 2025Dec 31 Ja sam ove Salomonke bezecovala i stoje mi već neko vreme u online korpi, al sad ih evo gledam i nešto su mi mnogo zelene iz perspektive odozgo gledano… bolje izgledaju sa strane a nažalost uglavnom se vide odozgo kad se obuku jelte. Volim tu žućkasto-zelenu ali više kao detalj, ovako mi baš previše dreči, pihh…
December 31, 2025Dec 31 On 19. 12. 2025. at 19:43, napadaj said:Malopre šaljem bratu u fazonu "Jeeeeebote šta je ovo aaa", a on mi sad šalje screenshot da mi ih je naručio kao poklon za Novu godinu vrh su, sad moram da guglam gdje ih ima