February 20Feb 20 @Djuro pa šta da uzmem za hajking?Ne idem još, a planiram čim se vreme prolepša, pa da taj dan dočekam spremna.
February 20Feb 20 24 minutes ago, Boksi said:@Djuro pa šta da uzmem za hajking?Za hajking uzmi nešto poput ovoga LOWA LADY LIGHT GTX – Women Trekking ShoesWomen Trekking Shoes – An absolute trekking classic, perfectly designed for women’s feet.
February 20Feb 20 5 minutes ago, Lena said:Za hajking uzmi nešto poput ovoga LOWA LADY LIGHT GTX – Women Trekking ShoesWomen Trekking Shoes – An absolute trekking classic, perfectly designed for women’s feet.Hvala!!! Ja sam se već zamislila u ovome
February 28Feb 28 Kupovao najmladjoj neke patike/kisne "cizmice" za vrtic, dobio jos dodatni popust, 28 evrica, ( uzmi cerko 2 ) nece se baci Za ovu sitnu dosadnu kisu, i vreme je da Li Ning polako ide u peMziju Uzivo I nisu toliko ruzne
March 1Mar 1 On 20. 2. 2026. at 20:02, Boksi said:@Djuro pa šta da uzmem za hajking?Ne idem još, a planiram čim se vreme prolepša, pa da taj dan dočekam spremna. Pa neces valjda u smeakers na planine? Btw za pocetnike preorucujem Decathlon. Ne treba ti nista bolje/skuplje.
March 8Mar 8 Prve i druge mi deluju ok, nisam nešto ni primećivala taj brend BrooksForbes SrbijaNajbolje ženske patike za hodanje po izboru ForbesNajbolje patike za hodanje za žene po izboru Forbes. Saradnici portala izabrali su šest najboljih modela među devet u užoj konkurenciji
March 9Mar 9 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:narutoImaju ove naruto crvene, sa belim jezikom, moram reci da izgledaju mnogo dobro.
March 9Mar 9 12 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:narutoOve izgledaju interesantno mada mi fali ona strafta sa strane i oko prednjeg gumenog dijela.
March 9Mar 9 Imam 4-5 pari slicnih, medju njima i jedne straftless koje izbjegavam najvjerovatnije radi toga. Kad sam ih kupovao mislio sam da mi taj detalj nece biti bitan ali sam se zeznuo. Inace, u blizini imam Converse outlet, pa su ove patike skoro dz svakako, a onda imaju i snizenja.