December 19, 2025Dec 19 19 minutes ago, Lo Zingaro said:Ja ne smem da kacim sve ono sto sam kupio ove godine. Izbacice me Djuro s topika.daj da vidimo
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, Leia said:Hm nisam sigurna… moja obuća generalno varira 40-40.5-41 zavisno od modela, uvek je najbolje probati u radnji pa poručiti online ako je bolja cena…Onitsuka sam kupovala samo u Japanu i te su mi 40.5, nemam evropske da uporedim (ne znam jel imaju uopšte drugačije brojeve za Evropu ili si mislila na druge brendove u poredjenju s Onitsuka? Al ga zakomplikovah Nike nosim 41 i evropski i japanski, a sad baš gledam i čudim se neke Timberland patike-cipele izgledaju glomaznije od svega što imam a broj 40Pa iste smo skoro… Nego me zbunion onaj njihov uporedni size chart, nesto mi tu ne stima. Mislila sam bas na Onitsuka, taj model se zove runspark i prelepe su. Sve znam za online kupovinu.Ustvari mislim da bih ja za broj vece ipak. Edited December 19, 2025Dec 19 by Moonwalker
December 19, 2025Dec 19 2 minutes ago, Moonwalker said:Mislila sam bas na Onitsuka, taj model se zove runspark i prelepe su.Onitsuka Runspark su mislim ove moje oblačić krem plave što sam kačila, 40.5 moj broj To je baš uzak model obuće pa mi ne znači extra dužina da bih uzimala 41, dok za Nike za trčanje to pola broja nekako doda i ekstra komocije
December 19, 2025Dec 19 3 minutes ago, Djuro said:Samo ako je crocs :)Ajd postavljaj, pokazi ljudima tu Premiatu i Golden Goose :)Ma jok vise to. Znam da sam ja manijak koji cim vidi da su spustili cenu na bilo koji model udjem i kupim. Ono sto mi pada na pamet da sam pazario u nekoliko poslednjih meseci su ove. A bilo je i vise. Zena preti da ce da me izbaci iz stana. I to ona koja ima vise 200 para cipela (srecom vise od pola drzi kod keve i caleta).
December 19, 2025Dec 19 Vec odavno merkam nesto is Diadora used heritage kolekcije, al’ neces majci:Nema vise sanse da placam po 200 evra za žabarske fatamorgane :)
December 19, 2025Dec 19 Ове треће су супер.Занимљиво да тај Диадора тренд никад није заживео код нас, вероватно јер људима није падало на памет да дају по 200+ евра за Диадора патике које су увек некако спадале у нижи ценовни ранг.Мислим да је овај модел горе у Италији био баш популаран једно време, нек ме исправи Ло Зингаро ако грешим.
December 19, 2025Dec 19 Kad smo kod zabara. Ja nosim ove, ne znam kako se kotiraju. Meni su lepe, kozne i udobne D.A.T.E. Sneakers | Official DATE sneakers and shoes Shop...Sneakers and Shoes for Men, Women and Kids. Discover D.A.T.E. contemporary style on the Official DATE Online Shop!
December 19, 2025Dec 19 46 minutes ago, Djuro said:Vec odavno merkam nesto is Diadora used heritage kolekcije, al’ neces majci:Nema vise sanse da placam po 200 evra za žabarske fatamorgane :)Da se druzis sa mnom nasao bi ih za manje
December 19, 2025Dec 19 11 minutes ago, Sandradjer said:Kad smo kod zabara. Ja nosim ove, ne znam kako se kotiraju.Meni su lepe, kozne i udobne D.A.T.E. Sneakers | Official DATE sneakers and shoes Shop...Sneakers and Shoes for Men, Women and Kids. Discover D.A.T.E. contemporary style on the Official DATE Online Shop!Ok se kotiraju. Ne izlaze iz mode ni ove sezone.
December 19, 2025Dec 19 14 minutes ago, Lo Zingaro said:Ok se kotiraju. Ne izlaze iz mode ni ove sezone.Moj model je vintage. Potrajace nadam se
December 19, 2025Dec 19 4 minutes ago, Sandradjer said:Moj model je vintage. Potrajace nadam se Ne mogu da izguglam, koje su to patike
December 19, 2025Dec 19 3 minutes ago, Milošica said:Ne mogu da izguglam, koje su to patikeDate court. Imaju i muske. Razlicitih dezena i boja ima. Moje su ovakve
December 19, 2025Dec 19 Malopre šaljem bratu u fazonu "Jeeeeebote šta je ovo aaa", a on mi sad šalje screenshot da mi ih je naručio kao poklon za Novu godinu