March 10Mar 10 3 minutes ago, aram said:ovo sam nosio do 25. onda sam shvatio da postoje i patike koje su zaista udobne.Sta ja znam, ocajnicki se opirem protiv Sketchers i slicnih starackih komoditeta. Jednog dana cu i ja ici na udobno ali nije taj dan jos.
March 10Mar 10 34 minutes ago, aram said:ovo sam nosio do 25. onda sam shvatio da postoje i patike koje su zaista udobne.cak tejlor su jako udobne. djon je od pene.
March 10Mar 10 6 minutes ago, Svemir Zeka said:Meni su starke, one klasične najklasičnije, super udobnebile su i menidok nisam obuo adidas boost, hoku i onsad mi došlo vreme da pazarim nešto i rado bi probao skečers, one što se nazuvaju
March 11Mar 11 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:sad mi došlo vreme da pazarim nešto i rado bi probao skečers, one što se nazuvajuUzeo prošle godine. Bio sam malo skeptičan. Međutim udobnost plus ušteda vremena kod nazuvanja/izuvanja(brzina kao papuče) me je demantovala tako da teško da ću na nešto drugo preći (ili bar svakako imati i njih).Svaka preporuka za slip-ins skečers
March 11Mar 11 Taj Chuck Taylor sam kupio pre jedno 5, 6 godina. tada su se nesto i pojavile, za razliku od drugih starki se nisu raspala posle jedne godine nosio sam ih i duze i cak su bile i udobne, i onda posle toga pre godinu dana uzmem na nekim popustima dva para, jedne duboke i jedne plitke i bas su uzasne, plastika i znoje mi se noge i uzasno su neudobne. Skoro da ih ne nosim.
March 11Mar 11 13 hours ago, Midžeta said:Castila sam seIgnorisite klosarsku sivu trenerkuJao blago tebi, mozes da kupujes decije!34?
March 11Mar 11 19 hours ago, Svemir Zeka said:Skečers samba, ne postoji ali sad postoji kad sam ih krstila tako Imaju Hotshots, to su njihove sambe:
March 11Mar 11 23 minutes ago, Sludge Factory said:Jeste, kad bi se starke nosile zbog udobnosti i prakticnosati Ove su bile bas udobne, ja hodam dosta i cesto sam i nosio.