July 10Jul 10 Zar Adidas nema stabilan rast vec godinama?Mislim post covid.Koliko se sećam, ni Kanye ih nije koštao koliko se očekivalo, brzo su se tu povratili… Edited July 10Jul 10 by mraki
July 10Jul 10 23 minutes ago, bradilko said:@Djuronew balance?hoka?mizuno? New balance dobar, hoka jos bolja. Mizuno stabilan.
July 10Jul 10 24 minutes ago, mraki said:Zar Adidas nema stabilan rast vec godinama?Mislim post covid.Koliko se sećam, ni Kanye ih nije koštao koliko se očekivalo, brzo su se tu povratili…Investitori su nepoverljivi.Zaustavili su pad vrednosti akcija 2022., poceli da rastu blago do 2025, da bi opet pali.Steta. Propustili su priliku da iskoriste nike-eve kikseve.
July 10Jul 10 5 hours ago, LeBron said:Sramim se priznati ali kupio sam ovo Nigde ih bukvalno nema, ali uspeo da pronadjemhttps://www.bigsouproma.com/en/footwear-nike/nike/nike-nike-mind-001-flyknit-slide-hyper-royal-black/2913
July 10Jul 10 1 hour ago, Djuro said:Investitori su nepoverljivi.Zaustavili su pad vrednosti akcija 2022., poceli da rastu blago do 2025, da bi opet pali.Steta. Propustili su priliku da iskoriste nike-eve kikseve.Gledam baš u čemu je stvar, znam da je Nike pao jako i da su celu industriju dobro prodrmali noviji brendovi. Razumem nepoverenje investitora, taj konstantam rast koji se očekuje mora bar stagnirati u nekom momentu, ali čini se da Adidasu ne ide tako loše trenutno…Adidas reported Q1 2026 revenue of €6.59 billion, marking a 14% year-over-year increase on a currency-neutral basis. This builds on the company's full-year 2025 financial results, where annual sales reached a record €24.81 billion, a 13% currency-neutral increase over 2024. Edited July 10Jul 10 by mraki
Friday at 23:015 days 8 hours ago, Svemir Zeka said:Koliko je ovo dobro, ne verujem. Crveno crne, a i pederske. Gde ima i jesu samo muški brojevi??Ne znam da li da te riportujem moderaciji ili da ti dam thumbs up :P Converse ima konfigurator na sajtu gde moze da se uradi sve, od brojeva, dizajna i svega ostalog. Tvoje je da biras i uradis sta ti volja:P Edited Friday at 23:015 days by Baldrick S.
Saturday at 05:345 days 6 hours ago, Baldrick S. said:Ne znam da li da te riportujem moderaciji ili da ti dam thumbs up :P Converse ima konfigurator na sajtu gde moze da se uradi sve, od brojeva, dizajna i svega ostalog. Tvoje je da biras i uradis sta ti volja:PA, pa nisam to znala. Pa ja sam ti seljak čovek, uđem u radnju i kupim na šta naiđem
Saturday at 08:055 days je l imao neko iskustva s ovim jokarinim kinezima?https://www.djaksport.com/361-degrees-patike-361-degrese-za-muskarce-t572516727a-3
Saturday at 08:075 days @LeBronSuper su patike nego ljudi imaju strah od nepoznatog. Edited Saturday at 08:085 days by Milošica
Saturday at 08:185 days izašla mi je reklama, lepo izgledaju, a cena je super pristupačna, posebno za zimske patike.
Saturday at 10:495 days 2 hours ago, Milošica said:@LeBronSuper su patike nego ljudi imaju strah od nepoznatog.Nisu patike, papuce su