January 6Jan 6 Uzeo sam skoro National Standard patike, model Edition 6. Izgledaju kao ponesto apgrejdovane Veja patike, tj. meni su nesto lepse i udobnije. Zadovoljan.Ako budem bas susretljiv prema sebi, u narednim mesecima bih uzeo jedan od ova dva para. Prve su On, druge su Flower Mountain.
January 8Jan 8 Stigle Goretex Salomonke, zima može da počne 🖤Blagosloven bio ko izmisli veličine na 2/3 🙏🏻
January 12Jan 12 On 6. 1. 2026. at 22:33, Kampokei said:Ove su zanimljive i šašave, jako liče na nekoliko Karhu modela:
January 12Jan 12 A sta kazete za ovo ludilo oko satin sneakers?https://zadovoljna.nova.rs/moda-i-lepota/satenske-patike-ce-biti-trend-za-prolece-2026/
January 12Jan 12 4 minutes ago, Djuro said:A sta kazete za ovo ludilo oko satin sneakers?https://zadovoljna.nova.rs/moda-i-lepota/satenske-patike-ce-biti-trend-za-prolece-2026/Imala sam nešto slično kao ove prve pre 20 godina. I boja je bila slična. Brend, hm… Anyway, sad u ovom tipu obuće ne bih mogla duže da hodam.
January 17Jan 17 Koji su online shoppovi najbolji za patike, kako za trening tako i "lifesryle" ? EU po mogucstvu jer je shipping u Nemacku ...
January 17Jan 17 Ja prvo nađem model koji mi se dopada, pa onda na idealo.de potražim gde je najjeftinije skupa sa troškovima slanja, razlike znaju biti baš velike. Za ovo što pitaš sve zavisi šta ti treba. Trening čega? Lifestyle kog tipa? Premium brendovi? Mainstream? Limitirani modeli?
January 17Jan 17 On 12. 1. 2026. at 15:13, zorglub said:Ove su zanimljive i šašave, jako liče na nekoliko Karhu modela:Mene podsećaju na HOFF city modele. @Leia Ali jesu više hipi.
January 17Jan 17 @Pixie Kjut su, ali su mi Karhu ipak zanimljivije. Btw, u pitanju je finska kompanija stara preko 100 godina, Adi Dasler je npr. prava na "tri crte" kupio od vlasnika Karhua za tipa 300DEM i flašu viskija. Mislim da su u ovoj inkarnaciji nekakav međunarodni reboot, ali šta sad.Za ove tvoje sad sam prvi put čuo, piše da je španski brend.
January 17Jan 17 @zorglub Ja ne volim inače baš mnogobojne patike, ali ove su mi bile u podnošljivim okvirima + zanimljive zbog kombinacija boja "inspirisanih gradovima", diskretno upadljive, a i udobne i nisu budžaste. Ovde (Nemačka) ih relativno često viđam.
January 17Jan 17 4 hours ago, Lezilebovich said:Koji su online shoppovi najbolji za patike, kako za trening tako i "lifesryle" ? EU po mogucstvu jer je shipping u Nemacku ...Definiši najbolji. U principu je svejedno, nisam imao neki veliki problem ne pamtim. Ostaje cena i tu uglavnom zavisi od sajta do sajta. Neki brendovi imaju rasprodaje i onda je rasprodaja svuda, ne znam da li je to pravilo. Ali može da bude niža cena na jednom u odnosu na drugi. Edited January 17Jan 17 by Venom