March 11Mar 11 Treba imati barem dva para obuce i mijenjati svaki dan. Jedan par nosen svakodnevno ce trajati mozda godinu dana, dva para ce trajati barem tri godine. To vazi za svu obucu, a za patike pogotovo.Chuck Taylor ima hiljadu modela koje su pravljene od svakakvih materijala. Ja sam prestao kupovati standardne. Model 70 imaju kvalitetnije platno i bolji djon. Nesto su skuplje ali ja ih nadjem na snizenju pa sam skupio 5-6 pari od kojih nosim dvoje sad. Jedne skroz crne i jedne sive. Nemam nikakav problem sa znojenjem i neudobnost nije issue, naprotiv. Ali ja i ne provodim dugo u njima tokom dana pa nije reper. Ne volim da provodim sate gledajuci patike i probavajuci, za starke sam nasao da mi stilski odgovaraju, moj broj i treba samo da mi se svidja boja i materijal i kupovina je zavrsena za 5 minuta. Imam i neke adidas, vans i jedne nike, sve plitke, koje sam nosio na odmoru jer su starke neprakticne za cesce nazuvanje-izuvanje.
March 11Mar 11 1 hour ago, glibav said:Ove su bile bas udobne, ja hodam dosta i cesto sam i nosio.Ma umeju starke da budu udobne, ja sam imao srece, manje vise sve do sad su mi bile udobne, ali mislim da se ne nose sa tim primarnim ciljem.
March 11Mar 11 24 minutes ago, Sludge Factory said:Ma umeju starke da budu udobne, ja sam imao srece, manje vise sve do sad su mi bile udobne, ali mislim da se ne nose sa tim primarnim ciljem.Ne mislim ni ja, pa natabanam u njima po 20+ km.A ove su mi gymovske: Edited March 11Mar 11 by destiny
March 11Mar 11 Kumsu treba neki slip-ins..Za konobarisanje:Za šmekericu, on running style:Za svaki dan:Za odelca bez kravate:Za maratone:Za plaže sa madjaricama i cehinjama:(čarapice deo paketa, uklljučene u cenu)
March 11Mar 11 Ja imam Skechers slip-ins Arch Fit, zenske. Mislim da ih samo boje razlikuju od takvih muskih.Udobne su i stopalu, a i noge se ne umore od duzeg hodanja. Kome treba nesto za strapacirung po normalnom terenu, topla preporuka.
March 11Mar 11 4 hours ago, Djuro said:Jao blago tebi, mozes da kupujes decije!34?37/38, nisam bas toliko mala Ali.mogu da kupujem i na decijem, posebno sto idu do 40 sad i tamo brojevi, pa mogu da se ogrebem, no shame
March 11Mar 11 6 minutes ago, Midžeta said:37/38, nisam bas toliko mala Ali.mogu da kupujem i na decijem, posebno sto idu do 40 sad i tamo brojevi, pa mogu da se ogrebem, no shameI ja kupujem na dečijem muškom
March 11Mar 11 3 hours ago, Svemir Zeka said:@kud u maglu Simoviću ?jezivojoš jezivije bi bile da je šara crvena
March 11Mar 11 1 hour ago, Djuro said:Kumsu treba neki slip-ins..Za konobarisanje:Za šmekericu, on running style:Za svaki nisam konobar, al bi pazario nešto od ova tritrenutno mi se ne sviđa izbor hoke i on-ajedino ako se ne odlučim da ih naručim na onu napadaj šemu, al nemam vremena da se akam i tražim po netu