December 18, 2025Dec 18 5 minutes ago, Pixie said:Super su i ove. A ja ih već godinama kupujem baš zato što su jedan od dva modela patika koje su mi istovremeno i lepe i udobne. Ja imam ekstra kilava stopala, do mene je…za svako duže hodanje moram nešto baš sundjerasto čarapasto ili se iz gradske šetnje vratim kao ranjenik sa Neretve 🫠
December 18, 2025Dec 18 2 hours ago, Pixie said:Ne sećam se da sam videla muškarca u njima, pun ih je Bg, i domacih i stranaca.
December 19, 2025Dec 19 2 hours ago, Djuro said:Evo stigle malopre, što se kaže - sveže ispod sača:Dooobre bas, koliko te izasle?
December 19, 2025Dec 19 11 hours ago, Leia said:Uhh Onitsuka Tiger obožavam ali to stvarno može samo za večernji izlazak i da ne hodam previše u njima, ne mogu više da patim za lepotu ni u neudobnim sneakersima Ovakve za popodnevnu kaficu, nežne kao oblačići 🩵🤍Jao tajgerice Od svih sportova najvise ih u atletici… Edited December 19, 2025Dec 19 by Moonwalker
December 19, 2025Dec 19 3 hours ago, Moonwalker said:Jao tajgerice Od svih sportova najvise ih u atletici…Da da…Tiger ASICS - dolazi od Anima Sana in Corpore Sano U to ime danas ću da prošetam ove lepotice, obožavam i dalje galaxy print pa nek je i bio trendy pre 10 godina
December 19, 2025Dec 19 @Leia Kakav je kalup ovim onitsuka? Vidim da su im brojevi shiftovani za pola broja u odnosu na evropske. Edited December 19, 2025Dec 19 by Moonwalker
December 19, 2025Dec 19 Ja ne smem da kacim sve ono sto sam kupio ove godine. Izbacice me Djuro s topika.
December 19, 2025Dec 19 Samo ako je crocs :)Ajd postavljaj, pokazi ljudima tu Premiatu i Golden Goose :) Edited December 19, 2025Dec 19 by Djuro
December 19, 2025Dec 19 5 minutes ago, Moonwalker said:@Leia Kakav je kalup ovim onitsuka? Vidim da su im brojevi shiftovani za pola broja u odnosu na evropske.Hm nisam sigurna… moja obuća generalno varira 40-40.5-41 zavisno od modela, uvek je najbolje probati u radnji pa poručiti online ako je bolja cena…Onitsuka sam kupovala samo u Japanu i te su mi 40.5, nemam evropske da uporedim (ne znam jel imaju uopšte drugačije brojeve za Evropu ili si mislila na druge brendove u poredjenju s Onitsuka? Al ga zakomplikovah Nike nosim 41 i evropski i japanski, a sad baš gledam i čudim se neke Timberland patike-cipele izgledaju glomaznije od svega što imam a broj 40