December 18, 2025Dec 18 6 minutes ago, Djuro said:Realno su ruzne AF Još kad vidim muškarca u njima… Koji su tvoji omiljeni modeli patika?
December 18, 2025Dec 18 6 minutes ago, Milošica said:Koji su tvoji omiljeni modeli patika?Omiljeni su mi oni koji se najbolje prodaju ako to pitas. Ili mislis na moj closet? Sta najvise volim da nosim?
December 18, 2025Dec 18 1 minute ago, Djuro said:Omiljeni su mi oni koji se najbolje prodaju ako to pitas.Ili mislis na moj closet? Sta najvise volim da nosim?Ovo.
December 18, 2025Dec 18 11 hours ago, Ardian said:Ove pre neki dan.U Temišvaru 120eur.Ehtra su, ozbiljno neozbiljne. Ja nosim već skoro 8 godina Dolomite Travel, a više ih ne proizvode. Ako neko vidi negde, neka javi - ovakve, samo kožne:Dobio sam i 54 low, za sada su super:Mada nisu više Made in Europe.
December 18, 2025Dec 18 37 minutes ago, johan nagel said:Генерално је понуда патика код нас језа, моожда су се ствари за нијансу поправиле последњих година али и даље је то јако танко.Nije ni drugde nešto mnogo bolje, ovi veliki brendovi samo vrte već godinama iste stvari sa manjim varijacijama, onda se zajebeš pa kupiš nešto originalno i baciš u djubre jer ne možeš u tome da hodaš a da se preventivno ne oblepiš flasterima…Tako da sam se potpuno okrenula mainstreamu, udobnost mi je ipak pre svega a i taj generički dizajn ima prednosti da ne moraš mnogo da misliš kako da ih ukombinuješ s odećom.
December 18, 2025Dec 18 1 hour ago, Milošica said:Koji su tvoji omiljeni modeli patika?Trenutni closet:Od converse starke bele duboke kozne,Nike - Air Jordan 1 duboki crveno crni, Mac Attack beli sa zelenim, Internationalist maslinasto zeleni, adidas - SL 72 laboška plavi, Forum 84 low beli sa plavimnew balance - 574 London Special Edition, plave sa crvenimsuperga canvas bele plitkePuma - Clyde All Pro crne sa ciklama logomasics Kayano triple blackI jedno 5-6 kojekakvih no-name pari patika court tipa (bele, crne, braon).Plus patike za trcanje i triatlon. Koje sve cesce nosim i na poslu, i u slobodne vreme (ubedljivo najudobnije).
December 18, 2025Dec 18 13 minutes ago, Djuro said:Trenutni closet:Od converse starke bele duboke kozne,Nike - Air Jordan 1 duboki crveno crni, adidas - SL 72 laboška plavi, new balance - 574 London Special Edition, plave sa crvenim
December 18, 2025Dec 18 @Djuro Mogao si baš i fotke da okačiš…Daj i ti Milošice svoje favs 👟🤩Ove Puma mi se svidjaju iako nisam neki Puma fan, zanimljiv djon i zahvalna ova kombinacija boja naročito, i sivi i braonkasti tonovi
December 18, 2025Dec 18 2 hours ago, Djuro said:Realno su ruzne AF Još kad vidim muškarca u njima… Ne sećam se da sam videla muškarca u njima, ali su i meni bile baš ružne dok ih nisam probala i provalila koliko su lagane i udobne. Od tada pokušavam da se suzdržavam od komentarisanja dizajna. A inače su za "svečane" prilike uvek i samo:
December 18, 2025Dec 18 15 minutes ago, Pixie said:Ne sećam se da sam videla muškarca u njima, ali su i meni bile baš ružne dok ih nisam probala i provalila koliko su lagane i udobne. Od tada pokušavam da se suzdržavam od komentarisanja dizajna. A inače su za "svečane" prilike uvek i samo:Jel se to prica o onima sa velikim N i onom gumom na peti? Izgubila sam se
December 18, 2025Dec 18 Uhh Onitsuka Tiger obožavam ali to stvarno može samo za večernji izlazak i da ne hodam previše u njima, ne mogu više da patim za lepotu ni u neudobnim sneakersima Ovakve za popodnevnu kaficu, nežne kao oblačići 🩵🤍
December 18, 2025Dec 18 9 minutes ago, Sandradjer said:Jel se to prica o onima sa velikim N i onom gumom na peti?Izgubila sam se Ja da, za druge ne garantujem.
December 18, 2025Dec 18 8 minutes ago, Leia said:Uhh Onitsuka Tiger obožavam ali to stvarno može samo za večernji izlazak i da ne hodam previše u njima, ne mogu više da patim za lepotu ni u neudobnim sneakersima Ovakve za popodnevnu kaficu, nežne kao oblačići 🩵🤍Super su i ove. A ja ih već godinama kupujem baš zato što su jedan od dva modela patika koje su mi istovremeno i lepe i udobne.
December 18, 2025Dec 18 1 minute ago, Pixie said:Ja da, za druge ne garantujem. Verovatno ce mi i ove biti udobne. Samo da ih nadjem i kupim za vaucer