April 8Apr 8 1 minute ago, bags said:Dobijamo novu seficu koja donosi agilni setup iz centrale, uvodi OKRs, kvartalnu proveru nivoa agilnosti i mesecni chekup kako i gde se koristi AI.Ja kroz ovo prolazim u jednoj firmi sa kojom sarađujem, srećno. Spremi se na puno pitanja ChatGPTja koja dolaze kroz tu teta šeficu. I na svojevrsni mini-pakao kada neko pomene da koristi nešto novo za neki segment rada.
April 8Apr 8 1 hour ago, bags said:Moj pogubljeni sef unapredjenU prvi mah se zapitah kako covek bez glave radi uopste, pa je jos i postao sef
April 8Apr 8 3 minutes ago, Sludge Factory said:U prvi mah se zapitah kako covek bez glave radi uopste, pa je jos i postao sef Eh, da vidis mog sefa (masinac po struci) kad pocnemo da mu objasnjavamo uobicajene probleme u odrzavanju mreze i opreme u firmi - obicno zavrsi sa Drz` se ti turpije i ne mesaj nam se u posao...
April 8Apr 8 Sta se desava u FIS-u, cujem doduse ne iz prve ruke da je neka frka oce/nece otpustaju ljude.
April 8Apr 8 Pravi se neki marifetluk gde deo zaposlenih treba da predje u Zensar i da rade kao kontraktori za FIS. Danas je Zensar pravio neki cirkus sa svecanim otvaranjem kancelarije uz prisustvo Indijskog ambasadora. Pregovori su u toku. Nije u pitanju samo Beograd nego hoce da se rese developmenta na svetskom nivou.
April 8Apr 8 Zensar je potpisao dugorocni ugovor sa FISom. U Beogradu ce bar u pocetku svi zaposleni Zensara raditi za FIS. Cimaju ljude uzduz i popreko. Od mnogih sam cuo da su ih kontaktirali ukljucujuci i ljude koji su u FISu nedavno dobili otkaz
April 9Apr 9 14 minutes ago, djilkos said:Da.Onda to i nije tako mnogo. Koliko ti ode na razne dazbine, 15-30%? A nemas odmora, bolovanje, penzija ako je i imas minimalac...
April 9Apr 9 B2B su pausalci i doo, deluje da se vracaju na poslovanje koje je suzbijeno testom samostalnosti.