December 5, 2025Dec 5 Dakle hodl na ideju da menjam laptop sledece godineJbt ko bi rekao, prvo oni provodnici, sta li su bili za automobile, sad ramKad se setim da sam placao 2500 dindzi za 16icu ddr4ke ili nesto tako pre par godina
December 5, 2025Dec 5 8 minutes ago, lord_s said:Dakle hodl na ideju da menjam laptop sledece godineJa sma bukvalno pre mesec dan uzeo novu mašinu, upecao sam trenutak što bi se reklo...
December 6, 2025Dec 6 Hp Zbook, i9, 32gb rama originalno, doplatio za jos tri srltapica, do 128gb... i jos 4tb disk...Jbg sad ssm uzeo, pa ko zna kad, prosli sam imao 8 godina...OvoHP ZBook Fury 16 G11 (62Y04EA) laptop Intel - CT ShopHP ZBook Fury 16 G11: Intel i9-14900HX, 32GB RAM, 1TB SSD, 16" WUXGA ekran. Savršen za profesionalce. | CTshop
December 6, 2025Dec 6 Ta mašina bolje greje od kvarcne grejalice, a ventilator pravi veću buku od usisivača
December 6, 2025Dec 6 2 minutes ago, gone fishing said:Ta mašina bolje greje od kvarcne grejalice, a ventilator pravi veću buku od usisivača Pa ne, povremeno se uključi ventilator (i tad izgleda kao da sam u nekom ATR-u, odmah pored motora ), kad ga baš opteretim, ostalo je ok...U ostalom, tako se nešto i očekuje od mašine koja se zove Fury...
December 6, 2025Dec 6 I ja uzeh novu mašinu prošle godine, kačio sam konfiguraciju ovde. 32GB ovde, dakle nisam Radiša, ali nije ni loše. :D
December 6, 2025Dec 6 Zasto su kod nas sve masine mahom WUXGA? Skoro da je jadna ponuda WQXGA za normalnu cenu
December 10, 2025Dec 10 Kontinental Novi Sad ili sada Aumovio ili kako god da se zove optusta u 200 ljudi.
December 10, 2025Dec 10 6 hours ago, Choda said:Kontinental Novi Sad ili sada Aumovio ili kako god da se zove optusta u 200 ljudi.I zatvaraju jednu zgradu, ovu kod sajma...Seku troskove, poslali nekog nemca da sve to odradi... Pricao mi drugar advokad kako je nemac popizdio kad je cuo da moraju da placaju zakup do juna... I onda je prvo potezao neke clanove ugovora, pa kad nije proslo, poceo da moli, bukvalno, da ne placaju posle marta... Kaze drugar bas jedno i bedno izgledalo...Naravno, placace do juna...
December 15, 2025Dec 15 On 5. 12. 2025. at 16:41, djilkos said:Kao neki lik iz Tarantinovih filmova, koga igra Tarantino.