December 5, 2025Dec 5 taman prodas 64 i u plusu sikropovo sam cenu na fotki gore, ove dve su preko $1.2k sad Edited December 5, 2025Dec 5 by Mr.Mxyzptlk
December 5, 2025Dec 5 32 minutes ago, radisa said:Na vreme sam nabudžio mašinu na 128GB... Sta teras pa ti toliko treba?Al ce da budu dzaba graficke kad pukne balon. Ima svi da igramo na max settings. Edited December 5, 2025Dec 5 by Shan Jan
December 5, 2025Dec 5 Juce je bila vest da unutar Samsunga pojedini timovi ne daju drugim tomovima ram.
December 5, 2025Dec 5 2 hours ago, Shan Jan said:Sta teras pa ti toliko treba?Al ce da budu dzaba graficke kad pukne balon. Ima svi da igramo na max settings.Radim dosta na VMovima, iz dosta stupidnog razloga, jer mi klijenti jedni drugima seku vpn (mislim, ne namerno, nego tkva su podesavanja)... Onda tako upalim po 2-3-4 VM, u zavisnosti sa koliko klijenata radim paralelno... Stupidno do bola, ali je najlakse resenje problema koji imam...A i u mogucnosti sam...
December 5, 2025Dec 5 2 hours ago, Shan Jan said:Sta teras pa ti toliko treba?Al ce da budu dzaba graficke kad pukne balon. Ima svi da igramo na max settings.Čim padnu cene nekretnina u BG. Taj fazon
December 5, 2025Dec 5 56 minutes ago, djilkos said:Čim padnu cene nekretnina u BG. Taj fazonI to cemo docekati uskoro.
December 5, 2025Dec 5 1 hour ago, Shan Jan said:Ih to bre 2 nedelje, sad dodaj jos jednu nulu izgleda da su to te cene.sad sam gledao za neku konfu koju bih sastavljao mi treba >2k. super je sto prihvata magic internet money
December 5, 2025Dec 5 Danas sam prvi put dobio potvrdu da se poceo raditi outsorcing IT u Vijetnam i u drzavnim firmama.
December 5, 2025Dec 5 Ej, ja nisam u drzavnoj firmi. ;) Do sada nije bio obicaj da drzavna uprava ili neka kvazi drzavna firma prebaci ozbiljnije IT projekte u inostranstvo. M islim bilo je slucajeva da se odradi deo projekta (uglavnom nesto tehnicki zahtevno ili neki framework) ali i to se gleda da ima bar jedna austrijska firma u lancu.Ovo sada je na nivou da imas cloud engineera koji je u Vijetnamu i zaista ne znam kako to neki EU ili austrijski zakon ne sprecava.