October 26, 2025Oct 26 Sajt sa platama i pozicijama u nekim evropskim zemljama. Doprinesite svojim unosom ako hoćete.https://techpays.com/ Edited October 26, 2025Oct 26 by eumeswil
October 27, 2025Oct 27 Kod mene stanje da sam razvučen na 5 strana odjednom, svi me traže za nešto i sve je hitno za odmah. Pojma nemam otkud sad ova promena, do pre 3 nedelje manje više nisam bio ni u šta uključen osim projekta kojim sam se bavio, sad daj sveeeee aaaaaa.
October 27, 2025Oct 27 57 minutes ago, Sammael said:sad daj sveeeee aaaaaa.Saosecam Muppet Edited October 27, 2025Oct 27 by Moonwalker
October 27, 2025Oct 27 24 minutes ago, Sammael said:Kod mene stanje da sam razvučen na 5 strana odjednom, svi me traže za nešto i sve je hitno za odmah.Dobrodošao u moj svet....Juče sam radio od 4 popodne do pla 3 ujtru...I noćas ću bar do 1...Sutra idem u Nemačku, pa ću odande uveče da opslužujem pola Srbije, a onda ću u sredu da se naguzm da me nemačko-francusko-srpsko-hrvatski tim razvali, da bi u četvrtak trčao natrag, da nastavim da me jebu ovde...Idealan život...Čekam novogodišnje prznike, da 7 dana pobegnem na drugi kraj planete, i da se vadim na vremenku zonu da svi odjebu...
October 27, 2025Oct 27 1 minute ago, radisa said:Sutra idem u Nemačku, pa ću odande uveče da opslužujem pola Srbije, a onda ću u sredu da se naguzm da me nemačko-francusko-srpsko-hrvatski tim razvali, da bi u četvrtak trčao natrag, da nastavim da me jebu ovde...Idealna život...Čekam novogodišnje prznike, da 7 dana pobegnem na drugi kraj planete, i da se vadim na vremenku zonu da svi odjebu...Vujadine?
October 27, 2025Oct 27 @radisaDelegiraj to, navadio si ih, ono prst ruka.Jeste ovo od mene u stilu «rugala se sova svraki da su joj oci buljave i glava velika», ali ipak.I nemoj da cekas Bozic. Ako su ti Svabe glavni partner steluj se prema svim njihovim skolskim odmorima. Bolje cesci odmor po nedelju dana i da te nema nigde na chatu. Nista nece da stane. Edited October 27, 2025Oct 27 by Moonwalker
October 27, 2025Oct 27 7 minutes ago, Moonwalker said:@radisaDelegiraj to, navadio si ih, ono prst ruka.Jeste ovo od mene u stilu «rugala se sova svraki da su joj oci buljave i glava velika», ali ipak.I nemoj da cekas Bozic. Ako su ti Svabe glavni partner steluj se prema svim njihovim skolskim odmorima. Bolje cesci odmor po nedelju dana i da te nema nigde na chatu. Nista nece da stane.Ma švabe su tu, iz nekih drugih razloga...Glavni posao su mi rumuni, slovenci i hrvati, u poslednje vreme... I ovaj naš bašibozluk...
October 27, 2025Oct 27 1 minute ago, radisa said:Ma švabe su tu, iz nekih drugih razloga...Glavni posao su mi rumuni, slovenci i hrvati, u poslednje vreme... I ovaj naš bašibozluk...Tim pre, to tek moras da dovedes u red inace ce ti dzigericu pojesti ni za sta.
October 27, 2025Oct 27 Popular Post Debilana.https://www.dexerto.com/entertainment/aws-crash-causes-2000-smart-beds-to-overheat-and-get-stuck-upright-3272251/
October 28, 2025Oct 28 Koliko čujem iz nekoliko izvora, Darko Petrović (FIS) je dobio nogu. Pre par meseci krenulo s direktorima i HR, a vrv je tad i on samo nije bilo obznanjeno. Nadam se da su forumski FISovci OK i nezahvaćeni ovim sranjem.
October 29, 2025Oct 29 Meni to deluje kao klasicna seca troskova, malo inzenjeri, malo vise menadzment. Rade to povremeno i u firmi gde sam ja, skroz random, nidje veze sa tim kako neko radi niti koliko zaradjuje.
October 29, 2025Oct 29 Nije bilo skroz random, deluje da je McKinsey savetovao da se ukloni jedan nivo menadžmenta.
October 29, 2025Oct 29 Imate ovu knjižicu o tome kako konsalting industrija jebe u zdrav mozak.https://en.wikipedia.org/wiki/The_Big_Con_(2023_book) Edited October 29, 2025Oct 29 by eumeswil
October 29, 2025Oct 29 42 minutes ago, Sammael said:Nije bilo skroz random, deluje da je McKinsey savetovao da se ukloni jedan nivo menadžmenta.Ovako nešto sam i ja čuo. Mislim, garant u pozadini leži rezanje troškova, pa posledična restrukturacija, ali krenuli su i po najskupljim radnicima.