ToniAdams Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 slažem se, sve je u umerenosti, niti je med lekovit, niti je argument da je AlErGeN pa da ga ne treba jesti. baci testa, baci šećer, okreni se krišni. 1
Filozof manijak Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 (edited) dobro, ako vama med ne prija, ima kome prija i kome radi poso kao suplement ja sam alergičan na sve postojeće polene trava i drveća, a jedem med bez problema med u saću >>>> bilo koja žvaka Spoiler jednom sam probo da ga koristim kao lubrikant, ali nešto nije išlo Edited September 24, 2023 by Filozof manijak
Popular Post ToniAdams Posted September 24, 2023 Popular Post Posted September 24, 2023 polako ali sigurno postaješ onaj teča na slavi pored kog niko neće da sedi 3 8
ToniAdams Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 e sad bezajebavanja, nutritivno zaista nije previse bolji od cukera, stavise ima ugl fruktoze koja jeste problematicna. za upale je fakat dobra stvar.
igoraki Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 27 minutes ago, ToniAdams said: baci testa, baci šećer, okreni se krišni. za prva dva se slažem, za treći ja bih rekao jedi meso, jebeš krišnu.
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 što je fruktoza problematična? ne znam, pitam jel problematičnija od ostalih šećera
Filozof manijak Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 za razgradnju fruktoze potrebno je manje insulina nego za razgradnju saharoze, ali ima veću energetsku vrednost Mada, nas su dok smo trenirali kljukali dekstrozom
ToniAdams Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 (edited) jeste fruktoza posebno potencijaklno štetna jer se u celosti metaboliše putem jetre i ona je upravo najviše odgovorna za ins rezistenciju i sve što sledi evo odje je objasnjeno npr https://www.pennmedicine.org/news/news-releases/2020/june/the-gut-shields-the-liver-from-fructose-induced-damage Edited September 24, 2023 by ToniAdams 2 1
Sara Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: velji iliću nije imao ko ovo da kaže Tako moja rodjaka pojela kilo ratluka i zavrsila na wma, doduse ona se zanela dok je bindzovala GOT 6
ToniAdams Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 ja sam jednom pojeo između kilo i kilo ipo baklave sa pistacijima dok sam gledao formulu 1 1
precog Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Jebace vas sve mustanz za med kad se vrati. Vec se cuje topot i besni rz u daljini. Onolike naucne traktate kacila za manuku i ostalo, a vi svi ko mulci, ne valja, pa ne valja. I treba da vam kaze. 1
Recommended Posts