Desmond Bojčinski Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 1 hour ago, Remi said: Ljudi amateri sa par desetina košnica uzimali po 4, 5 k eura kao od šale Ovo je sasvim realna cifra zarade u ok godini kad se pčelari po ps sa minimum 20-30 košnica, i da se košnice voze bar na cer, frušak i na sever bačke npr. Pa neka je i amater. I to samo med da valja i samo na malo. 1
Svemir Zeka Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 @Desmond Bojčinskipošto mi lupaš minuse, znači da misliš da je baš toliko lekovit kako se predstavlja, pa, jel misliš to? Za koga, kad i kako?
Svemir Zeka Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Pa ne, evo živa nisam da saznam jel neko ikad išta izlečio Primedom. Kao astma se leči isto, nije da nisam probala. Kao ne leči, ali eto pomaže u lečenju. Znači med, visokoalergeni proizvod, pa još u kombinacijama s dodacima, za lečenje nečega u čijoj etiologiji dobrim delom učestvuju alergije. Dočim će svet da skače ko oparen na pomen pumpice, ne, gde ćeš to, time se truješ. Ali zato med... Drugo, jako visoka koncentracija šećera. Treće, težak za želudac. Drugarica se jedno vreme ubijala todoksinom i medovima, da pojača imunitet, ništa, bila je bolesna svakih dve nedelje. Mama je kad je imala koksaki jela neku mešavinu, i ležala 6 meseci, uz kekove za srce. Realno, mirovanje je ključno. Izvinjavam se na offu 1
Desmond Bojčinski Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) @Svemir Zeka Ne. Med je svašta ali prevara nije. Ne znam drugima, meni je sjajna poslastica koja nastaje kao nusprodukt odličnog hobija, na stranu što se i neke pare zarade. Edit - Što kaže ćale, slatke pare 😁 Edited September 23, 2023 by Desmond Bojčinski 1
ToniAdams Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Pa jeste poslastica ali je hajp oko lekovitosti blago neosnovan 5
cedo Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 pa jeste, ljudima lek uglavnom padne na pamet kada se razbole nista kasika meda ujutro, ili zasladiti medom umesti secerom 1 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2023 Popular Post Posted September 23, 2023 16 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa ne, evo živa nisam da saznam jel neko ikad išta izlečio Primedom. Kao astma se leči isto, nije da nisam probala. Kao ne leči, ali eto pomaže u lečenju. Znači med, visokoalergeni proizvod, pa još u kombinacijama s dodacima, za lečenje nečega u čijoj etiologiji dobrim delom učestvuju alergije. Dočim će svet da skače ko oparen na pomen pumpice, ne, gde ćeš to, time se truješ. Ali zato med... Drugo, jako visoka koncentracija šećera. Treće, težak za želudac. Drugarica se jedno vreme ubijala todoksinom i medovima, da pojača imunitet, ništa, bila je bolesna svakih dve nedelje. Mama je kad je imala koksaki jela neku mešavinu, i ležala 6 meseci, uz kekove za srce. Realno, mirovanje je ključno. Izvinjavam se na offu velji iliću nije imao ko ovo da kaže 11
ToniAdams Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Ma ima on dobrih stvari da ponudi, tipa antioksidanse i antiinflatorna i antibakterijska svojstva al dosta sam siguran da to ne prevazilazi level nekog suplementa
Svemir Zeka Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) 6 minutes ago, cedo said: pa jeste, ljudima lek uglavnom padne na pamet kada se razbole nista kasika meda ujutro, ili zasladiti medom umesti secerom Zašto bih to radila? Pametnije je uzeti maslinovo ulje, ako ćeš već nešto da uzimaš, ima preciznije delovanje i manje eventualne štete, ako uopšte Edited September 23, 2023 by Svemir Zeka 1
Svemir Zeka Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) 2 minutes ago, ToniAdams said: Ma ima on dobrih stvari da ponudi, tipa antioksidanse i antiinflatorna i antibakterijska svojstva al dosta sam siguran da to ne prevazilazi level nekog suplementa Možda ima dobre, ali i loše. Alergen je, pun šećera, nezdrav za želudac. Ovo prvo pod jedan. Desboj, skontala sam da se baviš time, jasno je da ti je dobar Edited September 23, 2023 by Svemir Zeka 1 1
ToniAdams Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Možda ima dobre, ali i loše. Alergen je, pun šećera, nezdrav za želudac. Ovo prvo pod jedan. Desboj, skontala sam da se baviš time, jasno je da ti je dobar Jel ti uopšte ne trošiš šećer i slatkiše?
cedo Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Zašto bih to radila? Pametnije je uzeti maslinovo ulje, ako ćeš već nešto da uzimaš, ima preciznije delovanje naravno da treba uzeti i maslinovo ulje i beli luk i voce i povrce
Svemir Zeka Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 2 minutes ago, gospa buba said: pa jel sad da vracam med u maksi? Nije trebalo ni da ga kupuješ
Recommended Posts